Дискусије : Навијачи

 Коментар
Partizan - Zvezda (kosarka)
toronto1
(samo posteno)
17. новембар 2019. у 15.00
Partizan je mogao da odluci utakmicu, ali se Zvezda vratila na minus 6 (37:43), kraj prvog poluvremena. Partizan igra puno bolje, a Zvezda u vecini utakmice mnogo losa. Neverovatne greške Davidovca, Simanica, Berona. Samo me jedna stvar interesuje, i laiku je jasno da Partizan dobija utakmicu bekovima. Ima 4 igrača koja rotira, a Zvezda Brauna i Covica. Ne znam da li tata nije doveo beka da sin igra vise ili nešto drugo? I u Evroligi su izgubili par utakmica bas zbog toga. Dzenkins ne može da igra to mesto, a i Davidovac je los na toj poziciji. Možda bude i kasno, a i pitanje je da li će ovakvom igrom da udju u plej of ABA lige.
toronto1
(samo posteno)
17. новембар 2019. у 16.14
Cestitke Partizanu, a kakve dve gluposti Covica na kraju. Mogao je da napravi faul, da ne bude nameran. Druga greška da je nagazio liniju. Katastrofa. Partizan - Zvezda 75:72.
Pavle_Djurisic
17. новембар 2019. у 16.45
Kakav trener takva i ekipa.Cemu toliko minuta za Davidovca?! Nikad od njega igrac.Filip Covic da se spakuje zajedno sa Odzom,Lazicem,Davidovcem i pravac FMP,a one momke poslati u Zvezdu.Gist je veliki promasaj,Djenka je izgleda zavrsio karijeru,posto ništa ne igra.Oba Brauna ništa posebno.Sve u svemu losa ekipa i jako los trener.Mislim da bi mogao i tatica Covic da razmisli o odlasku zajedno sa juniorom i da Zvezdu preuzmu ozbiljni ljudi koji će da uloze sredstva i naprave ozbiljan tim.
Pavle_Djurisic
17. новембар 2019. у 16.47
Užasna utakmica obe ekipe, posebno Zvezde. Ali realno nisu odlučivale nijanse, kako piše u tekstu, već sudije. Posebno u četvrtoj četvrtini, dosude običan faul i nesportski Jankoviću i Zvezda dobije jedno bacanje !? Gista početkom poslednje deonice izbacuju zbog tehničke greške, a čovek se nije ni hvatao za glavu, niti skakao, niti vikao na sudiju samo običan razgovor sudija igrač.Na isti način izbacuju još jednog Zvezdinog centra. I na kraju dosuđuju nesportsku grešku u poslednjem napadu Partizana, prosto neverovatno.
Pavle_Djurisic
17. новембар 2019. у 16.48
Nažalost, zvezdasi sa sezonskim kartama moracete cele sezone da gledate kako TATIN SIN mora da igra... Ja kao navijac iz fotelje gledam i ne mogu da verujem, al to nam je realnost. Jedini PLEJMEJKER u Evroligi koji ima prosek 10ak minuta po mecu, a da mu je index u minusu, prosto neprocenjivo... A secam se da smo do skoro pljuvali Vasu i Jovketa koji su na kraju ispali magistri za ovo skraceno govno. Hvala
toronto1
(samo posteno)
17. новембар 2019. у 16.57
Pa napisah ja da je i laiku jasno da ovi bekovi Zvezde neće moći da uvedu tim u plej of ABA lige. Ako je tata Covic tako odlucio, onda neka sin igra po 40 minuta po utakmici. Neću da pišem ništa za sudije, osim da ako su gledali snimak faul je bio za dva bacanja. Plus, Kuzmic se još nije oporavio od saobracajke i suludo je da se igra na njega u ovakvim utakmicama.
srbo001
(FUDBALER)
17. новембар 2019. у 17.17
Partizan uvek nadje način da vas pobedi u kosarci.
TC-64
17. новембар 2019. у 17.28
A takođe i da izgubi od nas kao prošle sezone u plej ofu. A i mnogo sezona unazad. Ne zaboravi to Srbo!
Pavle_Djurisic
17. новембар 2019. у 17.58
Ali sportski radnice ! Protiv asvela na 16 sec do kraja trazis da se lopta izvede sa naše polovine i ostavljas im 2 sec za napad ! Danas u napadu kojem ti trebaju 3 poena ti imaš Kuzmica i Covica na parketu umesto Fajea i Brauna !!! Ovakav amaterizam se ne vidja ni u opstinskim utakmicama ucenika 7 reazreda gde profesor fizickog vodi utakmicu !!!
Pavle_Djurisic
17. новембар 2019. у 17.59
Sva deca bogatasa vole skupa kola, kokain i kurve...Samo mi imamo tu nesrecu da Filip voli kosarku...
Bem ti sreću cigansku...
toronto1
(samo posteno)
17. новембар 2019. у 18.19
Pavle, lud si 100%. Nasmeja me posteno.
Pavle_Djurisic
20. новембар 2019. у 09.13
Dobar trener je vredniji od 5 dobrih igrača bukvalno. A mi dobrog trenera nemamo od Karija Pesica. Radonjic je na početku bio jako los pa je vremenom postao sasvim ok trener... A od Radonjica mi trenera nemamo svaki ko je dosao bio je početnik bez „kicme” jer samo takvi su dolazili u obzir da bi slusali šta im prica N. Covic... Standardno proturena je prica o Paskvalu a dosao trener „sličnog” renomea Gavrilovic. To vam je kao da trazite Mbapea on neće pa dovede Veljka Simica. Cekaj druže ako si hteo Mbapea a on neće pokusaj da dovedes Azara, Sona, Bejla, Rasvorda i td... Znaci ako smo hteli Paskvala zašto se nije nastavilo sa trazenjem top trenera? Pa zato što mi Paskvala nismo ni tražili nego trazimo trenera pijuna koji će da slusa šta mu se prica... Posle trenera jedini problem je drugi plej, malo bolji od Covica i naravno da nema ovlascenje da on resava utakmice i sutira kad hoće i odakle hoće...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.