Дискусије : Навијачи

 Коментар
Базнија Италиа 0 : 3
keser
15. новембар 2019. у 17.08
Изгубили, Италија боља екипа.
На моменте Босна играла добро али немају голгетера итd.

На крај нисам чуо ни један звиждук.
Није била бачена ни једна бакља или топовски удар. Није било Просинечки одлази.

Поштују своје и ако су изгубили није опасно.
Доћи ће време када ће бити боље.

Код нас је обрнуто. Не поштујемо своје.
То што имамо не чувамо већ гледамо да упропастимо.

Зашто смо различити када смо некада живели у истој држави? Генетика је слична а опет велика разлика у понашању????
TC-64
15. новембар 2019. у 17.21
Zato sto mi trenutno nemamo nikakav nacionalni naboj. To kao prvo. Smlaceni smo i ubijeni u pojam. Svi drugi imaju taj naboj a ustaše najviše, samo mi nemamo! Nemamo kult reprezentacije, nemamo ništa. UKao drugo u Srbiji su vazniji Zvezda i Partizan od reprezentacije
toronto1
(samo posteno)
15. новембар 2019. у 17.28
Keser, pa ja ti garantujem da bi bilo postovanja kad ovi lopovi odu iz Saveza. Seti se kulta reprezentacije pre odlaska u Juznu Afriku i kad je Antic vodio reprezentaciju. Možda si zaboravio kako su u Bosni pljuvali na predsednika FSBIH (Munib Usanovic), pre nego sto je Susic dosao na celo njihove reprezentacije. Bilo je i tamo nereda i demonstracija, a doticni gospodin je zavrsio u zatvoru zbog utaje poreza, a u sustini je pokrao ogroman novac.
TC-64
15. новембар 2019. у 17.34
Samo kada je Antic bio selektor je i bio kult reprezentacije. Ali i to je kratko trajalo. Evo gledam Finska ide na Prvenstvo Evrope prvi put u istoriji, a mi to i dalje ne možemo već 20 godina! Stvarno je potrebna revolucija! Ne može bre Kokeza da bude predsednik saveza! Ko je on? Šta je on? To ne postoji nigde na svetu!
Pavle_Djurisic
15. новембар 2019. у 23.28
werba odjavi se na klix.ba
keser
16. новембар 2019. у 04.22
Колико се ја сећам исти ови ликови су нападали и Антића. Култ репрезентације јер је тек престало да се зове ЈУ. То што ви волите.
Ајмо даље.
Шта је следеће?
keser
16. новембар 2019. у 04.48
Партизан и Звезда су уништили српски фудбал.

Кад гледам домаће првенство увек навијам против ова два клуба.
Сваки бод који они изгубе је плус за фудбал.
toronto1
(samo posteno)
16. новембар 2019. у 08.55
Bilo je par likova koji su napadali Antica, ali verovatno nisu znali da mu je zločinac Karadzic radio iza ledja. Antic nije hteo da trguje sa Falji Ramadanijem. Kod Antica nisu igrali osam igrača iz agencije „Lian sport”. Pitate otkud Nikola Maksimovic? Pa pogledajte na internetu koga sve zastupa Ramadani? Karastrofa! Tumbakovic me toliko razocarao da ne mogu ni da ga kritikujem. Znao sam za Krstajica da je potrcko, ali za Tumbu sam mislio da je karakter. Sad mi je jasno zašto ovi bolji treneri neće da se bakcu oko nacinalnog tima.
profiter
16. новембар 2019. у 09.20
Tumbakoviceva je jedina greška sto je pristao da bude selektor
Znao je da će biti piun likova koji se ne pojavljuju u javnosti a oni kolo vode
keser
16. новембар 2019. у 10.04
Сви су траже
или оставку када смо изгубили против Аустралије.
Сви који обично траже оставку од сваког селектора после првог пораза.
Такви су већина међу данашњим Србима.
TC-64
16. новембар 2019. у 10.34
Protiv Autralije ne sme da se izgubi kao što ne sme da se izgubi od Svajcarske. To su blamaze! Trebao nam je neresen rezultat ui oba slučaja i prošli bi dalje. To je nešto neverovatno pa mi od 1198 ni na jednom takmicenju nismo izasli iz grupe! Trebalo bi za to da neko leti na Mars a ne da se traže ostavke i šta ti jaz nam. Drugo mi ne znamo šta je istina u svemu stos e desavalo u Nemackoj 2006, bilo je tu svega i svačega. Šta je bilos Kezmanom? Šta je ono trebalo Petkovicu da dovodi sina i milion drugih stvari?
D ali su 2010 igrači pili i pusili Juznoj Africi u hotelu? da li ih je Karadzic sve sje,bao svojim izlaganjem pred njima? Kako je moguće da pravimo onakve penale kao mentalno retardirane osobe? Šta je bilo u Rusiji prošle godine? da li je bilo pobune igrača? ko je bio sa kim i na kojoj straniu? zašto su se povukli u drugom poluvremenu protiv Svajcarske i i grali kao poslednje picqe dozvolivsi siptarskim gov,niam da nam daju dva gola? I nikad mi ništa nismo saznali! Da ne zaboravim i Djenovu koja nije razjasnjena ni da n danas kao ni dron na JNA! I mi pustamno da sve to prođe tek tako i mislimod amožemo napred! Pa nema sanse!
toronto1
(samo posteno)
16. новембар 2019. у 10.39
Jedino rešenje je da rukovodstvo FSS bude odstranjeno
u kompletnom sastavu. Ne bi ni cistacicu ostavio.
TC-64
16. новембар 2019. у 10.48
To pod broj jedan sve razjuriti iz saveza, ali ne samo u Bg nego svuda gde sede takvi kadrovi koji su uruisili fudbal skroz naskroz. Pa nigde publike nema ljudi! Pa stadion u Nisu nije pun ni kada dolaze Zvezda i Partizan. Pa nije ni u Novom Sadu. Nije ni kada je derbi. Nije ni kada su utakmic eu Evropi. Ne može narod vis eda se laže. Vidi se sve! Za koji klinac hoće da grade neke stadione? Za koga? Ovo sranj.e od domaće lige vise niko neće da gleda! Šta da gledam kako Lalatovic i Kosanovic svake godine menjaju klubove? Borac, Napredak, Radnicki, Vojvodina itd! Koji je smisao toga?
toronto1
(samo posteno)
16. новембар 2019. у 14.35
Zna se kome je sve nudjeno da vodi reprezentaciju i zna se ko je sve odbio, jer normalni i pametni ljudi neće da se upustaju u posao sa bagrom. Nije ni novac sve na svetu. Mi smo po kvalitetu igrača u prvih 10-15 evropskih reprezentacija, a sa ovakvim rukovodstvom nećemo biti ni u prvih 24, koliko će igrati ovo evropsko prvenstvo. Ne može niko da mi objasni da Tadic, Kostic i Milinkovic, pa i Gacinovic ne mogu da se nose sa najjačim ekipama. Bitan je samo pristup i zelja igrača, koja ne postoji zbog takvog stanja u FSS, kakav je sada. Igrači se tačno ponasaju kao da igraju za reprezentaciju po kazni.
keser
17. новембар 2019. у 05.25
Како се то све зна? И ко зна?
На пример ја то ништа не знам. И да будем поштен не верујем да ти знаш. И било ко овде на форму.
Stari-vuk
17. новембар 2019. у 07.28
Da pocnem od sebe pa o ostalima.Sve dok mi prva pomisao pred utakmicu sa recimo Luksemburgom bude:Ma sto da idem na utakmicu kad dolazi tamo neki Luksemburg ja nemam pravo da pricam o nekakvom kultu reprezentacije.Sve dok nam zelja bude da gledamo samo „sebi ravne” Nemce,Spance,Engleze uvek ćemo biti samo fudbalska provincija.Lepo neko pomenu Fince,protiv Lihtenstajna ili koga već oni narokali pun stadion i neznas ko se vise raduje pobedi igrači ili navijaci.Kod nas će danas protiv Ukrajine biti 7-8 hiljada ljudi,zvezdasi će bodriti svoje,grobari svoje a one ostale ...FSS već poznata prica ali...
toronto1
(samo posteno)
17. новембар 2019. у 08.55
Zadnja utakmica kad je atmosfera i sve oko reprezentacije bilo onako kako treba, pre deset godina, Srbija - Rumunija 5:0. Posle toga se krenulo nizbrdo i ne staje.
Werba
(N/A)
17. новембар 2019. у 09.03
Što se tiče utakmice, Italija rutinski sa pola snage ravalila
Baaaaaznijance...
Pavle_Djurisic
17. новембар 2019. у 16.56
wer-balijo skoci u Neretvu
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.