Дискусије : Навијачи

 Коментар
Crno-beli ostaju bez mladog reprezentativca
Odesa
(надежда, вера и л)
14. новембар 2019. у 02.05
Crno-beli ostaju bez mladog reprezentativca – u Zvezdu preko FMP?Dejan PrlinaObjavljeno 11:38h, 13.11.2019.Od Dejan Prlina
Đorđe Pažin (Foto: Starsport)
Posle Marka Pecarska iz Partizana bi mogao da ode još jedan talentovani košarkaš. U pitanju je mladi reprezentatuvac Srbije, Đorđe Pažin (18).

EVROKUP: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv Tofaša je 2.35.

Kako navodi sajt Basketballsphere, Pažin je blizu prelaska u FMP. Izgleda da od potpisivanja prvog profesionalnog ugovora sa crno-belima neće da bude ništa.

Posle igranja u Italiji, Pažin se vratio u Srbiju, a Partizan ga je pozajmio Mladosti iz Zemuna. Posle toga je nastupao za juniorski tim kluba iz Humske, trenirao je i sa prvim timom, ali nije dobio priliku.

Ukoliko bude zadovoljio u timu iz Železnika, ne bi bilo iznenađenje da dođe u Crvenu zvezdu…
srbo001
(FUDBALER)
14. новембар 2019. у 07.09
Laziness,sin onog crnogorca sto je u milovoj vladi?
srbo001
(FUDBALER)
14. новембар 2019. у 07.54
Pazin ne Lazinesa,
Stari-vuk
14. новембар 2019. у 12.07
Ko iz Partizana pozeli da ode u FMP treba mu odmah kupiti kartu u jednom pravcu i poželeti sve najbolje.Pecarski ode da igrs tri minuta duže u FMP timu koji ima prosek od 35 navijava po utakmici.I kada neko pozeli da tu postane igrac onda on i ne zasluzuje komentar.Mali Trifunovic sinoć nagovestio da se na njega može racunati.Partizan mora da ubaci neku svoju filijalu u prvu ligu Srbije a zatim i ABA ligu.Nekad nam je Zvezda bila razvojni klub ali su se vremena malo promenila
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.