Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ц. Звезда - Реал М
Mister_No
(Bonelli editore)
07. новембар 2019. у 13.55
За сада утакмица на мали број поена. Доста проблема у нападу, поготово у организацији игре где губимо доста лопти (сегмент који нас прати од почетка сезоне). Слабо бранимо кош у појединим моментима, дозвољавајући Реалу лаке поене не само из контранапада, већ и из рекета и офанзивних скокова. Осам поена није ненадокнадиво, али требаће више енергије у наставку.

Не видим Човића у тиму, Ненадић као „бекап” плеј у првих 20 минута приказаног не испуњава критеријуме.
toronto1
(samo posteno)
07. новембар 2019. у 14.15
Nenadic ne igra ni nasu ligu, pa se vidi da je izgubljen. Daj mu da se kali u ABA ligi i kod Kuzmica se vidi da je kondiciono nespreman, ali kod njega se zna zašto. Dzenkins ne može da pogodi otvorene suteve. Ko god odlucuje u Zvezdi mora da zna da se bez plejmejkera ne može igrati evroliga. Vaznije je da imaš dobrog pleja, koji može da napravi visak nego pola tima. Lorenzo Brown je igrao u Torontu i ovde se nije proslavio zbog svoje neozbiljnosti i sto nije ispunjavao ono što se od njega trazi. Cudi me da su ga doveli ili nisu imali nikoga boljeg. Ako ne dovedu novog pleja neće uzeti ni ABA ligu, a i plej of će da visi.
Mister_No
(Bonelli editore)
07. новембар 2019. у 14.19
Џенкинс је имао две цигле у првом полувремену али је он познат као играч који спорије улази у форму.

Добра игра у 3. четвртини. Много агресивнија одбрана, прорадио је и шут, направили смо преокрети и сада је +3. Само да наставимо у истом ритму.
Mister_No
(Bonelli editore)
07. новембар 2019. у 14.51
Неверовано да код резултата 52-52 ми допуштамо Реалу 2 офанзивна скока после кога је уследила тројка Фернандеза. Дакле уместо контре и +2 за Звезду, ми их враћамо у игру где Реал постиже тројку и одлази на три поена предности. После тога два лоша напада и још две тројке Мадриђана (Љуљ и Фернандез) после чега је направио разлику коју је било немогуће сустићи. Шта да се ради, 2-5 идемо даље. Сезона је дуга бића још прилика.
toronto1
(samo posteno)
07. новембар 2019. у 14.55
Ne dovedu li pleja za desetak dana, sezona bi mogla da ode u nezeljenom pravcu. Mogu komotno da otpuste i Lorenza i Odza.
Mister_No
(Bonelli editore)
07. новембар 2019. у 15.01
Човић је солидан резервни плеј, против Цибоне је донео победу. Звезда треба довести доброг (провереног) стручњака на клупи, стално играмо са тренерима почетницима који се уче на Црвеној звезди.
toronto1
(samo posteno)
07. новембар 2019. у 15.21
Iako to ovde malo ljudi želi da prizna, Loncar iz Partizana je odradio mnogo bolji posao sa strancima. Novinari se ubise pisajuci o Ostoji, a on je tu da potpisuje cekove, a covek koji sve odradjuje je Loncar. Covic ne može da napravi razliku u Evroligi. U ABA ligi još može da igra (pokazao je prošle godine u plej ofu), ali od sest utakmica Evrolige ove sezone nema ga nigde. U vecini utakmica je imao nula poena, a nije uspeo da razigra tim.
Mister_No
(Bonelli editore)
07. новембар 2019. у 15.55
Човић је прошле сезоне био најбољи играч у финишу плеј офа и показао да уме да игра на високом нивоу. Практично је као једини плеј изнео сезону у полу финалу и финалу АБА лиге и уз Берона и Симанића био најзаслужнији за титулу.

Звезди је у овом тренутку неопходнији добар стручњак на клупи који ће знати да искористи потенцијал овог тима, а не да нам се игра заснива на индивидуалном квалитету и расположености појединаца.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.