Дискусије : Навијачи

 Коментар
Rokaju se međusobno
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
05. новембар 2019. у 00.42
vrhunac propasti glodarske navijacke scene!!!

------------------------------------------------------------------

- Sukobi među navijačkim grupama su postali uobičajeni, a najžešći su upravo među frakcijama Partizanovih simpatizera, koji traju skoro dve decenije. Prvo se od većine odvojila grupa „Zabranjeni”, koja je bila u sukobu sa „Alkatrazom”. Osim tuča, oko stadiona i na njemu, nisu retkost bile ni pucnjave. Posle ubistva Brisa Tatona i hapšenja tvrdog jezgra „Alkatraza”, među kojima je bio i likvidirani Marković, stvorio se prostor koji je ispunila grupa „Janjičari”, koju je vodio Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, koji je izrešeten pre dve godine.

Prema tvrdnjama sagovornik Srpskog telegrafa upućenog u dešavanja na južnoj tribini Partizanovog stadiona, ubrzo je došlo do nove podele kada se Miloš Radisavljević Kimi odvojio od „Alkatraza” i osnovao svoju grupaciju, tako da sada postoje četiri frakcije, a navodno jedan od razloga likvidacije Markovića bila njegova namera da osnuje i petu frakciju.

Marković je ostao uz „Alkatraz” i nije prišao odvojenoj grupaciji na čijem čelu je Kimi, iako su oni stari drugovi i saborci. Ipak, pred utakmicu Lige Evrope između Partizana i Mančester junajteda došlo je do sukoba među „Grobarima”, a jedan od učesnika je bio upravo Marković. Navodno su tada pale i neke teške reči, a povod za sukob je bio Markovićeva namera da osnuje svoju frakciju - kaže sagovornik.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
05. новембар 2019. у 00.45
uskoro će uz karte za utakmicu u humskoj da se prodaje i mapa sa naznakama koja frakcija je na kom delu stadiona, da navijaci slučajno ne zalutaju pa da budu ubijeni.

Gde je ko na tribinama
„Janjičari” i „Alkatraz” tradicionalno su na jugu

„Zabranjeni” su izdvojeni na istoku

„Kimijevci” drže jug, ali pored zapadne tribine
Odesa
(надежда, вера и л)
05. новембар 2019. у 02.11
Ови навијачи имају везе с фудбалом и спортом колико и удруга за коју навијају. Навијачи и клуб су спојени судови: природа клуба се шири и утиче на природу навијача и обрнуто.
profiter
05. новембар 2019. у 08.09
🤫
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
05. новембар 2019. у 10.53
eeeee pa tako ti je to kad imaš Ustaše Balije i Siptare koji navijaju za isti klub...
Stari-vuk
05. новембар 2019. у 11.22
pre neku godinu kad sipas gorivo na benziskoj pumpi Knez dobijes ulaznicu za mec CZ. Kako brzo zaboravljate...Vlasti su vodjama delija otvorile firme tako da su i vuci siti i ovce na broju
Odesa
(надежда, вера и л)
05. новембар 2019. у 11.58
Vlasti su vodjama delija otvorile firme tako da su i vuci siti i ovce na broju
Па да, псето мора да лане иако нема разлога за то: имаш за то доказа или је „радио Милева” као извор, доказ сам по себи ?

Ово утепавање што се одиграло није непроверена прича или рекла-казала, него ено ти доказ...мртво тело. Али, ви би били ради и усхићени да видите и зло на другој страни, само ради болесног реципроцитета. Тако би вам ваљда у том вашем погребничком лудилу било за зеру лакше ?
Odesa
(надежда, вера и л)
05. новембар 2019. у 12.48
POSLEDNJI POZDRAV Duško Vujošević se čituljom oprostio od ubijenog navijača Partizana
Duško Vujošević, najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, oprostio se od Ljubomira Markovića Kiće, ubijenog navijača crno-belih.

Iskusni trener je objavio čitulju u kojoj je pisalo:

- Žalim za tobom, dragi čoveče - napisao je Vujošević.

Ljubomir Marković ubijen je u petak uveče u Beogradu, a čitulju je dao još jedan bivši trener crno-belih, samo fudbalske ekipe - Marko Nikolić.
Werba
(N/A)
05. новембар 2019. у 12.54
retko ko od normalnih zali za krimosima...
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
05. новембар 2019. у 14.33
--- pre neku godinu kad sipas gorivo na benziskoj pumpi Knez dobijes ulaznicu za mec CZ. Kako brzo zaboravljate...Vlasti su vodjama delija otvorile firme tako da su i vuci siti i ovce na broju---

evo pre neki dan sipao corbu u svoj auto kad na pumpi piše „napunite ceo rezervoar i dobijete %50 popusta na ulaznicu za utakmicu” neki lokalni tim je igrao, jel to znači da Americka vlast stoji iza tog kluba?

hahaha kakav bilde boze moj kakvih licemera imaš na ovoj diskusiji pa to nije normlano...
Stari-vuk
05. новембар 2019. у 14.53
šta je par licemera za toliko buzdovana
Vuckiccc
(double Ds = dozivotni_delija)
05. новембар 2019. у 15.42
Iskreno, trebali bi svakoj grupi podeliti pistolje, skloniti ograde na sledećoj utakmici, i dozvoliti im da se međusobno expresno pobiju.

Bio sam pretprošlog leta na derbiju (sa zenom), negde na zapadu smo sedeli (istok je bio zatvoren tada), kada je izbila opet neka sorka, debili sa severa pomahnitalo trce kroz zapadne tribine, stavljaju fantomke na glavu i jure prema jugu. Normalan narod sto je sedeo pored juga poce da bezi, tako da je izbio stampedo ljudi koji je pritiskao narod na zapadnim tribinama. Žena se prepade, poce da me vuce za rukav da idemo, neki matori covek oboren i sav izgazen od stampeda jedva izvuce zivu glavu, klinci koji su dosli sa fudbalskom skolom da gledaju utakmicu u placu beze prema izlazu...ma bezi bre...

Gledam lica ovih sto su sa severa trcali kroz zapad da se suprostave sa jugom - debilni izlgedi, izopacene face, vidi se da su ima keve bile u teze alkoholisanom stanju dok su bile trudne sa njima. Jad i tuga...neka se sve grupe grupno yebu...nije ni cudo sto nam je fudbal tu gde jeste kad je ovo 'normalno'. Čini mi se da je gore iz godine u godinu...nije ovako bilo pre.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
05. новембар 2019. у 17.35
Hahaha cekaj bre koja je sad pa to frakcija Grobara sa Severa? Pošto sigurno nisi mislio o Zvezdinim navijacima... ili možda jesi? Pošto je Sekti iz Humske uvek kriva Zvezda za sve...
Vuckiccc
(double Ds = dozivotni_delija)
06. новембар 2019. у 13.19
Možda nisam dobro napisao, ali zvezdini navijaci sa severa...
Vuckiccc
(double Ds = dozivotni_delija)
06. новембар 2019. у 13.21
Bar ti navijaci koji su u tom trenutku trcali sa severa prema jugu...cast normalnim izuzetcima.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.