Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ljiga ljigava
Stari-vuk
29. октобар 2019. у 16.28
Već vidjeno...Umesto da nekome polozi racune za silni novac bacen na legiju stranaca a sve u pokusaju da napravi bilo kakav rezultat u Evropi,Nebojsa Covic piše saopštenja i sada je na redu rukovodstvo KSS.Preduhitrio je saopštenjem ovaj vecerasnji poraz u Turskoj.Kao covek brine za srpsku kosarku licemrni patuljak.U prvoj petorki mu 7 stranaca a on zabrinut za srpsku kosarku.Skrece paznju zvezdaske javnosti sa loših rezultata jednog od dva kluba koje vodi paralelno.Da,slazem se u jednom sa gospodinom Covicem,Danilovic treba da leti iz saveza.Treba da leti ako nizbog čega drugog ono zbog toga sto je dozvolio da se u istom takmicenju nadju kk Zvezda i kk FMP.Tipicni sukob interesa ali svi zatvaraju oci i prave se ludi.Zvezda svake godine zapocinje ligu sa dve pobede unapred upisane i to nikome ne smeta.Zato napred Covicu i smeni Danilovica.Uzmi nekog iz plejade zvezdinih reprezentativaca za predsednika KSS,ionako u svim sportovima kolo vode delije.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. октобар 2019. у 17.22
Opet lupaš gluposti.
C-H-E-L-S-E-A
(volim Partizan)
29. октобар 2019. у 18.36
A vidi ovog naprednjaka kao pametan
windy-chicago
(windy-chicago)
29. октобар 2019. у 20.30
NE postoji zvezda u kosarci. Da ne bi platili dugove , promenili su ime u Fmp, po nagovoru zlog patuljka. Sve sto nosi ime c.zvezda , mora biti izbaceno iz Srbije, izbrisano iz registra... i vraceno u Albaniju kod njihovog osnivaca Envera Hodze. To je kukavicje jaje, koje nas je kostalo milijardu dolara.
windy-chicago
(windy-chicago)
29. октобар 2019. у 21.04
Postoji samo jedan tim u Srbiji... posten,divan, fantastican... Partizan.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
29. октобар 2019. у 21.10
Postoji jedan tim u Srbiji I to Ustaški... boze sacuvaj
TC-64
30. октобар 2019. у 03.42
Postoji samo jedan tim u Srbiji koji divno i fantasticno laže i obmanjuje sebe i sve oko sebe - Partizan. Postenjacine!
toronto1
(samo posteno)
30. октобар 2019. у 12.15
Bez obzira sto je i Covic namazan i ima sto šta sto nije dobro, ipak da se on nije pojavio u Zvezdi ispunio bi se plan Partizana da unisti i Zvezdu, kao sto je ugasio Vojvodinu, Hemofarm, BFC i sve klubove koji su pokusali na terenu da mu se suprotstave. Plan je bio cist da se otimaju igrači iz pomenutih klubova (reci Mute Nikolica kako su mu iz Vojvodine oteli par igrača na celu sa Tepicem u toku sezone), pa Hemofarm (Macvan, Raduljica i ostali), tako da Vuce možeš da pljujes koliko hoćeš, ali iskreno reci šta od ovoga sto je Covic izneo nije istina. Samo napisi to i to nije istina. Danilovic i njegov kum, koji ga je izbo nozem u kafani su poznati po nekim radnjama koje ne dolikuju predsedniku KSS. Ja opet podvlacim svaka mu cast kao igracu i ništa vise.
Werba
(N/A)
03. новембар 2019. у 12.24
Coki je legenda i finansijski mag.
Još samo da nema jednog smrada iznad njega,(Andrej Vucicev pobratim i njegov glavni poslovodja u: otmi, opljackaj,ubi) zvezda bi u narednih godinama, uvek bila među prve 4 ekipe u evropi...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.