Дискусије : Навијачи

 Коментар
Одбрана, одбрана, и одбрана
Mister_No
(Bonelli editore)
12. октобар 2019. у 23.25
Гледам снимак. Кључ победе против Фенера чврста и дисциплинована игра у одбрани свих 40 минута из које је проистекла и игра у нападу (висока реализација шута, транзиција, игра два на два, скок).

Гист као у најбољим данима, добром кретњом и откривањима на пик ен ролу био нерешива енигма за пулене Желимира Обрадовића (који је сво време црвенео), као и Лоренцо Браун са својим продорима и импровизацијама на мечапу.

Велика победа против реномираном противника, овај тим Црвене звезде може много ове сезоне у ЕЛ уколико не буде осцилација. Још кад се опорави Кузмић имаћемо још већу ширину у игри.
toronto1
(samo posteno)
13. октобар 2019. у 11.58
Zvezda će imati problema sa pozicijom pleja u evroligi, jer kad Lorenco Braun ne odigra kako treba, realno Covic ne može da igra na nivou evrolige. Ne znam koliko će Dzenkins biti sposoban da pomogne? Ovaj momak iz Primorske (Sisko) igra za sada odlično u ABA ligi. Solidan organizator, a može da pogodi trojku veoma lako.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
13. октобар 2019. у 14.19
Kako mi je zao sto nas ABA Liga zeznula namerno namestili ove Podgoricke Siptare u drugom kolu pred „praznim” tribinama inače bi Pionir bio krcat I kao prošle sezone bilo bi 30+ ovako svasta može biti...
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
15. октобар 2019. у 06.27
'strucnjaci' upm! :-)
i šta kazete izyeb'o vas prazan pionir :'-)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.