Дискусије : Навијачи

 Коментар
16 miliona eura odmah
Stari-vuk
09. октобар 2019. у 08.11
za Partizanovog klinca 21 milion eura od toga 16 miliona odmah.Pišemo istoriju srpskog fudbala...
Stari-vuk
09. октобар 2019. у 08.19
Kad imaš fabriku talenata i das im sansu da postanu asovi a ne postanes legija stranaca o trosku države
Stari-vuk
09. октобар 2019. у 08.20
U pitanju je mali Stevanovic
Stari-vuk
09. октобар 2019. у 08.29
a možda se neko samo zeza ,dumru cigani...
TC-64
09. октобар 2019. у 08.30
Legija stranaca o trosku države- Asano, Natho, Suma, Sadik
TC-64
09. октобар 2019. у 08.34
Pa zar ti stavrno mislis da se neko lozi na te vase price osim vas samih? Idi gledaj Pantica i pitaj Anjelija da ti ponovi o kom je ono nasem klubu pohvalno pricao pre neki dan?
TC-64
09. октобар 2019. у 08.35
Windy se već napalio i dize cenu na 32 miliona hahahha
CTEBA
(penzioner)
09. октобар 2019. у 08.48
Коме сте га продали?
Како пишу мали је продат инвестиционом фонду Пиње Захавија, израелског бизнисмена, за 21 милион од чега партизан добија 16 милиона.
Од сада партизан више није власник Стефановћа, и остаће за сада у партизану.
Ово је нешто слично ранијим потезима партизана и Захавија, када отишао Марковић а и Живковић.

Сад шта ће до краја испасти ко зна, али кад продаш клинца за толике паре, а купиш цео тим за 10 пута мање, и са мало памети, зна се колико вреди тим.
Odesa
(надежда, вера и л)
09. октобар 2019. у 09.03
Лепо баш, подижете и развијате таленте. То је лепо, заиста лепо. Али, шта секта има од тога ? Та деца не стигну да заиграју ваљано за клуб и да тим својим талентом допринесу резултатима клуба. 17-годишњи момак је још дете. Он треба да сазрева као човек да би тај његов таленат дошао до изражаја. Као многи млади талентовани, отићи ће тако неформирана личност у печалбу међу странце где неће с њим радити оно што је неопходно за развој талентованог у успешног профи играча него ће од њега да траже резултате као и од оних зрелих и искусних. С таквима у конкуренцији тај дечко неминовно пропада као и његов талент. А тих 16 милиона ће Вучелић и дружина да смотају само тако по својим џеповима. И опет све испочетка:...остали сте без талентованог и перспективног играча и са све дуговима а за сићу ће те да доводите, Нџаје, Садикије и осталу боранију коју нико други на фудбалском тржишту није хтео.
Кукаћете и даље на судије, уефу, фуфу ...и на консталацију звезданог система, резултате нећете имати а Вучела и његови разбојници ће да уживају доживотни мандат.
Аххх што сте глупи ви секташи. Глупљег соја људи скоро не видех. Е па зато нек вам ова управа води секту за вјек вјеков. Амин.
srbo001
(FUDBALER)
09. октобар 2019. у 09.29
Ja sam za to da se mali ne prodaje dok ne napuni 21. Mali je 16 ili 17 godina star. Treba njemu još vremena da bude spreman za veliki klub.
Prvo , nikakav ugovor ni sa jednim menadzerom ne bi trebao da potpise.
Drugo,sa njim treba da radi special fitness coach , individualno, da bi on fizicki ojacao. Čuo sam da mali voli da ostaje posle treninga i da radi na tehnici , sto je još bolje.
Garantujem, kad napuni 21 da će se prodati za duplo vise , nego sto mu sad nude.
Zao mi je sto komunjare vode klub,i oni samo oce lovu i to odma. Onog Vucelica kad pogeldas, vidi se da je komunjara , ima ony komunjarsku njusku .Kod njih nema cekanja i briga ih za dete . Oni bi trebali da se brinu o njemu i njegovom transferu a ne neki menadzeri, koji isto oce lovu i još su gori od komunjara.
Mr.Mandaric mi je pricao kako je uvek izbegavao da potpise igrači koji su imali menadzere . To je zlo i za klub i za igrača.
Potpisali su ugovor sa njim na 3 godine, da bi ga zavezali, a sad mu kao prodali ugovor i treba da zarade na njemu.
Jako mi je zao, ali mali ima male sanse da uspe ako ode među divlje pse . Ostace samo igrac koji će menjati klubove kao naprimer, Lazar Markovic.

Odesa
(надежда, вера и л)
09. октобар 2019. у 09.54
16 милиона ставити пред Вучелу и дружину ти је исто к`о и кози дати да чува купус, хахахах !
CTEBA
(penzioner)
09. октобар 2019. у 10.19
Србо, какав менаџер, какви бакрачи.
Овде се ради о куповини играча од стране треће партије.
Инвестор, хеџ фонд, или ко већ, купи играча и они су власник, они одлучују где ће и шта ће са њим и могу да га продају коме хоће и кад хоће.
Трошкове развоја, сноси инвестор, али и сав приход иде њему.
Од 2015 ово је забранила ФИФА, а и Европска Унија, али су пронашли начин да то заобиђу.
Углавном се тако узимају добри играчи у земљама где закон није баш тако поштован.
Нај више у Јужној Америци, Португалу, Русији итд.

Odesa
(надежда, вера и л)
09. октобар 2019. у 10.32
Склоност управе секте ка оваквим криминалним активностима само потврђује њен крајње проблематичан карактер.
Stari-vuk
09. октобар 2019. у 10.39
posto država nema pare za nikog drugog osim za Zvezdu(ozbiljnije pare) onda je normalno da mlade igrace moras da prodas.Nabrojao si trojicu stranaca u Partizanu a kad bi hteo Zvezdine da nabrojis trebalo bi ti bas mnogo vremena.
CTEBA
(penzioner)
09. октобар 2019. у 11.04
Вуче, ово нема везе са бројем странаца у звезди, партизану, или било којем клубу, већ о томе шта ће бити са овим клинцем.
Ово је као у робовласнишком друштву.
Рецимо да га је партизан продао Манчестеру, Реалу или слично, он би имао уговор са њима на 4, 5 10 или колико већ година, као и сваки други играч.
Кад га купи трећа партија он је њихово власништво на неодређено време, док га они хоће.
Рецимо познат пример је био Тевез, дошао је у Манчестер играо, годину, две, и отишао без икаквог обештећења, јер он није имао никакв уговор нити је био у власништву Манчестера, него је Манчестер плаћао некој компанији да са којом је он имао уговор, и кад им је неко други понудио више, он је отишао.
Менаџер, представља играча и склапа уговор за њега са тимом, овде нема менаџера, он је њихов и тачка.
Дал је то добро за њега или не,ко зна, углавном клинци из земаља као што је Србија, једва чекају да добију неку цркавицу и сретни су да их било ко купи.
Уопште нема везе дал је био у партизану, звезди или било ком, ово би морало да се спречи, али код нас, кад неко види шаку евра, све може.
Желим му све најбоље, а дал ће тако бити видећемо.
TC-64
09. октобар 2019. у 11.15
Ja sam nabrojao cetvoricu, posto vidimd a ne znaš da brojis, a reci mi od kojih ste vi to para platili Sumu milion i po evra? Ko vcam je dva puta dao pare za licenciu da biste igrali u Evropi? Ko vam je dao stadion koji pripada vojsci?
Odesa
(надежда, вера и л)
09. октобар 2019. у 11.53
...то им припало по тестамету Њофре Туђмана, хехехе !
Stari-vuk
09. октобар 2019. у 12.41
četiri je duplo manje od 8.Partizan neki dan objavi da je dobio ili će još da dobije od 2014 7.5 miliona eura.Znaci za 5-6 godina 7.5 mil...Tu ulazi i novac koji pominjes za licencu.
Stari-vuk
09. октобар 2019. у 12.47
ti si kao neki skolovan covek a ovamo kao klinder u pubertetu pricas neke nebuloze.Partizanu država dala stadion?Zvezda sama pravila stadion?Odrasti pa se vrati na diskusije
TC-64
09. октобар 2019. у 13.01
Alo retardu država vam je napravila stadion i dala vam ga tako da ne ser.i! Država vam je platila dve licence za Evropu 2017 i ove godine tako da manje jedi gov.na! Pa kad to uspes onda se vrati!
A Zvezda ima vise stranaca plus kvalitetnijih jer je vise para zaradila od Evrope i mnogo je uspesnija od vas! Koji ste poslednjih veliki klub pobedili osim Zvezde?
srbo001
(FUDBALER)
09. октобар 2019. у 15.03
U ligi gde igraju Ujedinjeni srbi je bolja organizacija nego u FSS.
Znaju li oni da naprave neke zakone. Specijalno za te mlade igrace.
Postave klaazulu da nema menagera za klince ispod 21, klub sve resava za njih.Dobro se zna šta je bilo sa Tevezom, i da li da dopustimo da se to desi i sa malim Stevanovicem. Uci li oko tamo skolu, zar su svi nepismeni.
Mi smo u savezu ove države , nedavno kaznili jednog igrača da dozivotno ne može igrati organizovan fudbal, u bilo kojem delu sveta.
A ..beni Partizan daje vanserijskog telenta da propadne .
I zašto on nije pozvan u maldu reprezentaciju?
CTEBA
(penzioner)
09. октобар 2019. у 16.32
Србо, да ли неки играч може да потпише професионални уговор или не не зависи од њега или лиге, већ од државе.
Ако ако је ту закон да је пунолетво 21 година, не може ни уговор раније.
Ово потписивање са трећом партијом, једноставно омогућује клубовима са мање пара да потпишу неког бољег играча.
Кад погледаш Пари Сен Жемен, потписује Неимара, зеза се и тражи стотине милиона за њега, исто је и са Роналдом, Месијем и многим дугима.
Инвестори су нашли рупу и купују перспективне играче, као са Стевановићем, у нади да ће га онда изнајмити неком клубу за сезону, две и зарадити паре.
Ако се ради поштено, ништа страшно, уместо да неки клуб мора да плати 50 милиона и купи играча за 4 године, он га узме за ајд да кажемо 10 милиона годишње, и ако иде добро, држи га, ако не иде откачи га па нек се инвестор брине.
Тако је било са Тавезом, и где је сад?
Резерва у клубу из кога је и потекао.
Био је у Европи, зарадио паре, а да га је неки менаџер продавао, вероватно никад не би ни видео Европу.
УЕФА, ФИФА, а и ЕУ су против, јер сад они немају контролу, над продајом, јер се играчи не продају негу само позајмљују.
srbo001
(FUDBALER)
09. октобар 2019. у 17.11
Ctebo: Razumem ja tebe. Ovde kod mene imamo dve lige , prva i druga .
Klinci ispod 18 ne mogu da potpisu ako nemaju jednog od roditelja sa njima ,kad potpisuju ugovor. Amaterska liga ,ali pravila postoje . ( Igracki možemo bez problema i sa Zverzdom i sa Partizanom)
Koliko je mladih igrača otislo , kao da naprave slavu i zarade milione , i njih 9 od 10 propadne . Zato sto odu previse rano i pregore . Ako bi makar sacekali 21 godinu, njihive sanse bi bile puno bolje da uspeju i zarade sebi za zivot. Primer , maldi i najtelentovaniji igrac Partizana Gulan,Fiorentinu sa 18 leta gde on sad?
Mora država da donese zakon da mladi fudbaleri sacekaju do 21 da bi mogli da idu . Iapk kad odes sa 2o ili 21 je sansa za uspeh veca , nego da ides sa 17 ili 18 ili 19.
To da ne može je samo laz, to samo kriminalci se takmice ko će pre da proda igrača da bi oni strpali lovu u dzep. Nije ni cudo sto Mr.Mandaric nije kupio Vojvodinu ili Zvezdu . Sve radi glupih pravila iz 18 veka . Treba nam promena,prvo sa navijaci a onda regulisati to sa mladim fudbalerima.
CTEBA
(penzioner)
09. октобар 2019. у 18.16
Ако са 18 година неко постане пунолетан, како онда можеш да му забраниш да оде где хоће?
Држава ту не може ништа.
Ако се не варам Стевановић је потписао за партизан после дербија, дугогодишњи уговор, који очигледно није потписан да би он остао у партизану, већ да би они могли да ухвате веће паре.
Е сад ако су у прави партизана лопови и криминалци који не дају ни пет пара за младе, већ гледају како да ухвате што више, шта вам ја могу.
Ти овде браниш партизан и уздижеш га у небеса, па онда кажеш све лоповска банда.
srbo001
(FUDBALER)
09. октобар 2019. у 19.04
Pa bre Srbine, ja navijam za Partizan.
Vi imate kriminalca kao direktor kluba.
U danasnje vreme, moram se sloziti , da je super kriminalac punooo bolji od Komunjara .Ni jedan ni drugi nisu dobri .Ja samo ukazujem na velike greške koje rade, sve radi neke dobre love.
CTEBA
(penzioner)
09. октобар 2019. у 19.35
Не говоримо о звезди, нити ко је води.
Стевановић вам је најбољи клинац и зашто му нисте понудили милион, две годишње?
А што се тиче Мандића, заборави, купио је Олимпију за 4 милиона евра.
По трансфер маркету, звезда вреди 66.5 милиона, играчи, плус вредност стадиона и остало, не верујем да он има те паре.
srbo001
(FUDBALER)
09. октобар 2019. у 19.47
Veruj mi, vredan je nekoliko milijardi. Zvezda vredi oko 100 miliona, i to je dzeparac za njega.
Nego on želi da je boss, da on odlucuje , da napravi Zvezdu veliku .
Prvo mu je bilo kako da ocisti stadion od huligana, i tu nije dobio zeleno svetlo . Ti ne razumes koliko on voli Zvezdu ,,vise od tebe i svih diskutanata ovde .Šta on ne bi uradio da Zvezdu ponovo podigne u visine is 1991/92
On je još krajem osamdestih bio zaintersovan za Vojvodinu i Zvezdu . Secam se kad nam je pricao , šta su mu predlagali. Da covek ne veruje, koliki su kreteni bili ti rukovodioci.
TC-64
09. октобар 2019. у 19.53
Stevo a ko će da da tih milion-dva? Verovatno Vucic da mu oipet ne bi vikali da je Peder i da favorizuje Zvezdu. Pusti bre glodare oni su fela ludaka iskompleksiranih.
CTEBA
(penzioner)
09. октобар 2019. у 20.12
Колико милијарди вреди, не знам, његова ствар,али колико пара има да може да их потроши на звезду је друга.
Купио је Олимпију и није направио ништа.
Купио је неке енглеске тимове и није направио ништа.
Имао је и тим у Америци и није направио ништа.
Са свим поштовањем према њему, али да водиш један велики тим не може ти, и само ти да га водиш.
А како га описујеш, не видим да би неко добар и способан пристао да ради за њега и да му буде потрчко.

ТЦ, слажем се да немају пара, али дошли су овде да просипају памет, и нормално бришу нос звезди, а продају младог клинца, да преживе са овима што их имају.
И које крив,па Вучић, држава, звезда и сви остали који дозвољавају да се продају млади играчи, а они само цвеће и симбол поштења.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.