Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ко ће судити партизану?
CTEBA
(penzioner)
07. октобар 2019. у 21.44
Са овом жалбом, упућеној УЕФА-а, изгледа да је партизан зајебо сам себе.
По изјави драгише Бунића, судије су упутиле захтев судиској комисији да не суде партизану.
Значи да ће бити веома тешко наћи судије за партизан, а онај који им суди ићи ће 100% по правилима, без разлике коме се свиђа а коме не.

Како каже одгледао је снимак са обадве утакмице, и по њему звезди није свиран један пенал, а Вождовцу два.
Ако би судија свирао 100% по правилима без најважнијег закона број 19, непостојећи, али се зове здрав разум, утакмица би постала успаванка са прекидом сваких неколико секунди због ситних прекршаја.
Значи судити партизану, сад ће бити судија са пиштаљком која је стално у устима и прекидима сваких десетак секунди.
Шта ће онда да кажу?

https://tinyurl.com/yxvexjy4
Zvezda_do_Tokija
07. октобар 2019. у 22.29
U javnu raspravu kojoj se ne nazire kraj, a u kojoj se Partizan i Crvena zvezda nadmeću saopštenjima (i optužbama) od jučerašnjih utakmica rešenih u 106. i 97. minutu, ovog ponedeljka uveče uključio se i nekadašnji komesar za regularnost takmičenja Fudbalskog saveza Srbije, Dragiša Binić.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i funkcioner Obilića i Napretka, reagovao je posle saopštenja crno-belih u kom je pomenut kvalitet suđenja u Superligi.

„Kao neko ko je duže vreme bio na vrlo odgovornoj funkciji u FSS osećam potrebu i odgovornost da posle svega što se dešava u našem fudbalu u poslednje vreme iznesem određenja mišeljenja i zaključke. Gledao sam oba meča večitih rivala ovog vikenda preko TV ekrana i mogu da kažem da je za čist penal oštećena Crvena zvezda, a Partizan za penal koji nije postojao”, rekao je i dodao:

„Ali, posle toga je Voždovac oštećen za dva jedanaesterca koja nisu dosuđena”, istakao je Binić, međutim nije precizirao na koje tačno situacije misli.

„NAVIJAČI ODLAZE NA VRATA SUDIJAMA I TO TREBA ZAUSTAVITI”

„Partizan je prešao sve granice dozvoljenog, odavno je iskočio van granica sportskog ponašanja i FSS mora konkretnim akcijama zaštiti takmičenja. I meni je muka više da slušam te priče o navodnim greškama, a sada i žalbama UEFA. To je samo podizanje prašine i zamajavanje javnosti. Pogledajte kako se ponašaju Vladimir Vuletić i Željko Pantić! Toj lažnoj propagandi nema kraja očigledno. Pa isti ti koji navodno danas pišu UEFA, sada se žale na to kako ih diskriminiše Savez, kada ih kazni UEFA pričaju kako ih diskriminiše evropska kuća fudbala. Klasični licemeri. Oni su uvek i u svemu žrtve, nekad Saveza, nekada UEFA, samo u zavisnosti od toga koliko i na kom polju su neuspešni”.

Binić navodi da je dovoljno samo pogledati situaciju na prethodnom „večitom” derbiju.

„Na derbiju se najprizemnije vređa predsednik FSS i predsednik države Vučić. Upitan da to prokomentariše, prvi čovek FK Partizan kaže: 'Pa, to su navijači, to je normalna stvar koja se dešava na tribinama'”, rekao je Binić i nastavio:

„!? I šta on time postiže? Na taj način indirektno poziva navijače da nastave sa uvredama i vređanjima, ohrabruje govor mržnje na tribinama i to ne samo na adresu predsednika FSS već i predsednika države. A šta su činjenice? Da je Partizan već treću godinu u nizu nema tim koji je konkurentan za titutlu, kao ni rukovodstvo sposnobno da napravi takvu ekipu. Gde su sada na tabeli? Ali su zato šampioni da se napravi veštačka tenzija, da se manipuliše, spinuje, ma sve da se uradi samo da oni nisu krivi”, kaže on.

„SUDIJE BUKVALNO MOLE DA NE SUDE PARTIZANU”

ANKETA
Da li će VAR doneti regularnost u srpski fudbal?
Donekle
Da, to je jedini način da bude regularno
Ne, to neće sprečiti „muljanja”
Ne znam

Takođe, kako kaže Binić, javnost treba da zna da UEFA komunicira samo sa savezima, a ne sa klubovima i da je i sa te strane priča koju poturaju iz Humske apsolutno lažna. Samo traže način da smisle alibi, ali i pripreme teren za neke buduće utakmice.

„Oni su do sada već toliko pričali i pisali o suđenju da više apsolutno ni jedan sudija ne može da im odsudi meč, a da ne razmišlja o tome da li će ga proglasiti lopovom. To je došlo dotle da njihovi navijači odlaze na vrata sudijama i to treba zaustaviti. A epilog svega je da kada im dođu bitne utakmice sudije pod tolikim pritiskom naprave propust u njihovu korist kao što je bilo u prošlom derbiju”, rekao je Binić i dodao:

„Da ne pričamo o tome da se dešava da sudije bukvalno mole da ne sude Partizanu, zato što su svesni da svaka greška može skupo da ih košta. Osude i linč u javnosti koje se završavaju najgorim mogućim verbalinim napadima na svakom koraku i pitanje je momenta kada će i fizički biti ugroženi. Na terenu i van njega. Da ne pričamo kroz kakav pakao prolazi njihove porodice”.

Na kraju, Binić ima poruku za rukovodstvo kluba iz Humske.

„Zbog lične nesposobnosti žrtvuju ime velikog kluba kao što je Partizan kojeg nisu dostojni ni na jedan način. Štiteći sebe prave od Partizana žrtvu. Po njima svi mrze Partizan, od UEFA, preko Saveza, do rivala… A oni, eto divni i pošteni. Treba da se pogledaju u oči i počiste svoje dvorište. FSS ne bi više smeo da im bude poligon za zamajavanje ovog naroda”, poručio je Dragiša Binić.
CTEBA
(penzioner)
07. октобар 2019. у 22.51
Право да ти кажем, ово што је управа партизана урадила је глупост која ће ићи њима на штету.
У фудбалу постоји 18 закона.
Као што сам рекао закон 19 је најважнији иако не постоји.
По ком закону у фудбалским правилима судија може да поштује предност и да не свира фаул, јер би ускратио гол шансу тиму над чијем је играчем направљен ситан неважан фаул?
То виђамо на свакој утакмици и сматрамо нормалним, али тај закон не постоји, то је тај закон 19.
Значи да судија који суди партизану, сад ће прекинути сваку акцију партизана ако неко само такне партизановог играча.
Практично немогуће организовати било коју акцију.
У утакмицама против партизана и звезде, то стално видимо, јер тнимови се бране прекидајући игру ситним фаулима, које судија не кажњава жутом или црвеном картом.
И коме ће то одговарати?
Партизану?
Чисто сумњам.
Zvezda_do_Tokija
07. октобар 2019. у 23.01
oni se zale UEFA-i?

pa samo ako neko pokaze UEFA-i kako je nazivaju kirvom i lopovima na Partizanovom TV, Partizan će biti izbacen iz evropskih takmicenja narednih 10 godina...

Ponasaju se ko razmazena deca koja hoće da prodju kroz staklo i bacaju se po trotoaru u nameri da doboju igracku iz izloga...

eeeej, bre, ludaci, postoje vrata na prodavnici , samo treba pomeriti dupe i naći ih...
CTEBA
(penzioner)
07. октобар 2019. у 23.18
Рекао бих да је ово требало да има супротан ефект, и да добију неку симпатију.
У ствари сад су изгубили и оно мало што су имали.
Не би ме изненадило да ове године не буду ни међу 4 тима који се квалификују за Евеопу.
srbo001
(FUDBALER)
07. октобар 2019. у 23.31
Daj bre momci, šta vam je,,,svi se bune, ali šta se desilo ostaje. Prvenstvo se nastavlja. Komunjare kod nas, kriminalci kod vas. Nadam se da će neko biti kaznjen.
Ja bih kaznio sve koji bacaju dimne bombe za vreme utakmice.
CTEBA
(penzioner)
07. октобар 2019. у 23.40
Извини али какве везе има ко води клуб са овим.
Тачно је да се сви буне, али до сада нико није отишао овако далеко.

Кажеш да си играо фудбал, изволи па ми објасни дал си могао да играш, када је судија свирао све?
седамдесетих овде је био један судија, Ерик Кинг, једном смо избројали да је за 90 минута утакмице дунуо у пиштаљку 150 пута.
ако одбијеш време потребно да ес изведе слободан ударац практично свирао је фаул сваких 30 секунди.
Нико није могао да каже да фаул није постојао, али верујем да можеш да замислош каква је утакмица била.
Ето кад бих судио следећу утакмицу партизана, судио бих баш тако, сваки ма и најмањи фаул, за партизан и за противника.
да ли мислиш да би таква утакмица ваљала и ли би волео да је играш?
Stari-vuk
08. октобар 2019. у 02.14
Stevo,kad sudija pusti prednost to se odnosi na prvi sledeći kontakt loptom a ne na sledećih 10 kontakta.Sudija je procenio da je bilo kontakta Stojkovica i igrača Vozdovca i tu nije ništa sporno.Pustio je akciju da tece dajuci prednost igri i sansu igracu Vozdovca da poentira.Igrac Vozdovca to ne koristi i tek onda sudija svira penal.Šta mislis da su igrači Vozdovca razmienili još tri ili četiri dodavanja dali bi bio penal bez obzira na to?Vidim znaš zakone pa me cudi da nisi lepo video situaciju kod prekrsaja koji je sudjen po isteku 95 minuta za Zvezdu.Klasican start djonom Zvezdinog igrača u napadu pretvara sudija u faul za Zvezdu.Igrača Zvezde u zivom zidu Vozdovca nisi takođe video već pominjes da je bio blizu...Ne Stevo,nije bio blizu bio je deo zivog zida
Zvezda_do_Tokija
08. октобар 2019. у 02.26

sto je penala za Vozdovac tiče, nije postojao, ali ne mogu za to sudiju da krive, ili makar ne mogu da ga optuzuju da je namerno pogresio...

Naime, igrac Partizana napravio katastrofalnu grešku, dodao loptu napadacu Vozdovca, koji pokusava da izdribla Stojkovica...Stojkovic , po meni, nije ni takao igrača Vozdovca, ali igrac Vozdovca fenomenalno odglumio kontakt i pao [sto rade i uEbgleskoj, i Nemackoj, i Spaniji, Italiji, i drugde], pošto nema VAR, u realnom vremenu, 9 od 10 sudija bi svirale penal, jer je tako izgledalo... Lako je biti pametan kad gledaš usporeni snimak iz vise uglova.. .E sad, šta bre Zvezda ima sa tim, ja se pitam...

drugo gol za Vozdovacm isto katasrofalna greška odbrane...
TC-64
08. октобар 2019. у 06.40
Pazi Srbu još pita šta nam je!!??? Dosta nam je vasih glodarskih laži i izmišljotina i vase pokvarene kuknjave, zamene teza, eto to nam je!
Treba samo UEFI poslati onu njihovu kuknjavu od pre dve godine kao Zvzeda namesta prvenstvo, pa onda one price da su oni plakali u svlacionici posle Zvzedine pobede nad Vojvodinom. Qurve i djubrad pokcvarena!!! A onda su napravili takav pritisak u javnosti da su oni osvojili titulu i nda je naravno sve u redu!! A do tada samo price kako Zvezda namesta. Gov.na i djubrad pokvarena ništa drugo! Djubrad!
CTEBA
(penzioner)
08. октобар 2019. у 07.15
Вуче, ја не говорим дал је пенал био или не, или дали је правилно досуђен фаул, кад је звезда дала гол.
Једно мораш да разумеш, судија гледа из свог угла и свира како види.
После кад се гледа снимак види се из пет различитих углова док се не пронађе онај који показује да је судија погрешио.
Судија мора да донесе одлуку тренутно, пустио је предност гол није пао и свирао је пенал.
Оно што хоћу да кажем је да сада без разлике да ли предност има партизан или противник, судија ако је паметан неће пустити предност.
Судио сам тамо седамдесетих.
Слично, играли су италијански и португалски пим, очима не могу да се виде.
Португалац утрчава у шеснајстерац, голман га руши, лопта се котрља према голу, утрчава други португалац и да гол.
Док се то дешавало скаче први да ми откине главу јер нисам свирао пенал.
Португалци славе гол, ја кажем е не важи ваш играч каже да сам морао да свирам пенал па ћу поништити гол и свирати пенал.
Мислим да су Португалци хтели да убију свог играча за то.
Нормално гол је остао, али по правилима фудбала, он је био у праву, јер је прекршај за пенал први направљен.
Шта би било да је онај други промашио гол, као у овом случају?
Тоје та одлука коју судија мора да донесе у делићу секунде и нема времена да гледа снимак.
То ће бити решено са ВАР технологијом, али ни ВАР није перфектан.
Проблеми партизана нису у суђењу, некој завери или било чему већ у приступу утакмици.
Ови ваши из управе само доливају уље на ватру и уместо да уводе мир и стабилност у тим они га још више растурају.
Судја је човек као и свако други и прави грешке, некад намерно, некад случајно, ето да ли си ти безгрешан?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.