Дискусије : Навијачи

 Коментар
Borba za titulu nije zavrsena!
srbo001
(FUDBALER)
07. октобар 2019. у 12.11
Mozete samo da sanjate, jer imamo još derbija , gde vas lagano dobijamo i smanjimo razliku u bodovima.
Nadam se da je Savo naucio lekciju, odmaranjem igrača , kao da igraju svaki dan utakmicu . I još onako losa formacija, igrali su kao u skolskom igralistu, bez plana i dobre formacije.
Istina je da nemamo prave zamene u idbrani i u srednjem redu. Ove zamene su samo kliinci od 18 godina i još nisu spremni za ovaj nivo fudbala.
Partizan treba da dovede dobru zamenu za centralni srednji u odbrani i treba mu još jedna zadnji vezni . Preko mojih veza ću pokusati da dovedu onog Haskica .U nasoj ligi imamo te igrace. Treba ih pronaći i dovesti .Oni su jeftiniji od stranaca a i svi žele da igraju za Partizan .
Napad, imamo dovoljno dobrih igrača. Volio bi da mali Stevanovic igra još vise. Opasniji je on os Asana i od Tosica . Mali vredi pravo bogastvo.
Sad Savo teh konj, koliko ima ima kvaliteta, vreme će pokazati. On je bio centarfor, a nisam niakd čuo za nekog trenera koji je bio izraziti napdac a da je bio dobar kao prvi trener ekipe.
Vreme će pokazati sve.
Za vase penale, nisam bas siguran da je sve ok ili nije. Kod vas, Ben se sapleo sam a loptu je već bio izgubio. I onaj produzetak, i to mi je sumljivo.
Kod nas, Stojkovic nije ni pipnuo igrača,ovaj se kao glumac baci, sudio pusta da se igra i posle kad je akcija zavrfsena svira penal.
U oba slučaj je 50/50.
TC-64
07. октобар 2019. у 12.51
U oba sledeća derbija vas deremo po 3-0. Rasturicemo vas. rekao sam posle derbija kad tad pascete ponovo i mi ćemo da vas docekamo i onda ćemo bez milosti da vas sravnimo sa zemljom, jer zbog onakvih laži i izmišljotina ništa bolje i nezasluzujete.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. октобар 2019. у 13.18
ne ne ne ne ne neeeeeeeeeeeeee nema sanse bre, juče je vas Ponos i dika Savo the Konj jasno i glasno izjavio da je borba za titulu ZAVRSENA i da Partizan tu nema šta da trazi, ja se sad pitam ko koga ovde laže? hahahahahahahahaha koja ste vi komendija od klubica stvarno će mi biti zanimljivo gledati vas do kraja seznone
AngryMishko
(Cupavac)
07. октобар 2019. у 13.18
Nisam gledao utakmice, a video sam digla se halabuka pa sam malo pogledao na YouTube,
Penal protiv Partizana ni u snu, ali ne može jedan penal i to u prvom delu utakmice da odluci utakmicu protiv tima koji navodno pretenduje na titulu.
Realno nisu znali da probiju odbranu Vozdovca.Realno je bilo nereseno ali drugi gol Vozdovca je cisto kao suza, poklon.
Slazem se sa Srbom.Nije bilo nikakvog razloga da protiv Vozdovca Savo ne izvede prvi tim.Velika greška.Pogotovo posto sledi pauza.
Klince cuvati za neke kup utakmice i slično.
Zvezda..nema sanse da je onaj djon na kraju bio faul za Zvezdu, ali Zvezda je pogodila koliko precki i stativa?Pravo je cudo da nije bilo 3-4:0
A Marin je pokazao svoj kvalitet i uvalio ga, dok je onaj Ben pucao nebu pod oblake.
Penal..onako..
Po mom mišljenu najviše je ostecen TLC kako se zovu.
Njima je sudjen presmesan penal.

U svakom slučaju ide mi na Mishka to kukanje iz Partizana.

TC-64
07. октобар 2019. у 13.32
Evo šta kaže Dragisa Binic. Stvarno su vise prevrsili svaku meru

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=10&dd=07&nav_id=1600932&fbclid=IwAR0H2mXj8iCwchdPOkUx6t9 CSEMsG96rGllJnMxBQbCevHT7exg_kjvYIWs
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. октобар 2019. у 14.34
inače niko ne spominje penal nad Ben-om u prvom poluvremenu...

https://www.instagram.com/p/B3UxiHfnabG/
srbo001
(FUDBALER)
07. октобар 2019. у 14.41
Bina je za mene ljudina, od kada sam čuo da će da istaba ono vase govno ,srpsku izdajicu Savicevica . Sve mu od sada verujem, Samo napred Bina, podržavam te .
Odesa
(надежда, вера и л)
07. октобар 2019. у 15.09
Које сте ви нарикаче секташке, праве сте бабе !!! Играјте, не кукајте.
Што нисте дали два-три гола и решили проблем. АЛ` НИСТЕ ВИ ЗА ТО СПОСОБНИ.
Имате шепртље у нападу а да о одбрани и не причамо. Дате у последњем минуту лопту на тацни противничком играчу који вам набије голчину и онда се жалите унаоколо, свима... УЕФИ, ФИФИ, Стразбуру, Далај лами, ЕУ, УН...Караџићу, Едију рами, Колинди...Ма бегајте бре, балерине недоучене...
Odesa
(надежда, вера и л)
07. октобар 2019. у 15.11
Borba za titulu nije zavrsena!
srbo001
(FUDBALER)
07. октобар 2019. у 12.11

Хахаха, да ти можда не преузимаш секту од Сава !!!???

Odesa
(надежда, вера и л)
07. октобар 2019. у 15.23
„Preko mojih veza ću pokusati da dovedu onog Haskica ”

Ухххх, ово није више ни за смех ни за захебанцију. Овај Србо је у озбиљном проблему. Јели Србо, имаш ли ти ту у америки било какав health insurance ?
Pavle_Djurisic
07. октобар 2019. у 15.46
NEMA!!! Da je imao ne bi se ovde „prosipao” ovoliko :::)))
Bio bi zalijecen
Odesa
(надежда, вера и л)
07. октобар 2019. у 16.10
Најновијеееее : Жекс-Гебелс оптужио и аеродром „Никола Тесла” да учествује у завери против секте.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. октобар 2019. у 16.11
eeeeeeeeee kad bi ti samo znao koliko kosta dobar health insurance u Americi, nego on crnci kao Windy verovatno razvozi neke krompire po Chikagu (znaci radi na divci) njemu bi pomoć najviše pomogla posto je tip veoma simpatican ali lupeta gluposti do zla boga
Odesa
(надежда, вера и л)
07. октобар 2019. у 16.26
Жекс-Гебелс: опседнутост Звездом

https://www.youtube.com/watch?v=K4btuXZdOBQ
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
07. октобар 2019. у 16.34
samo bolestan covek može da sedne i slusa ovog bilmeza 30 i kusur minuta
Zvezda_do_Tokija
07. октобар 2019. у 16.58
Taj covek je psihicki bolestan...Ko sto to rece, samp bolestan covek može da slusa ove gluposti 30+ minuta...Ovo treba ds zove Zvezdin Vesnik jer vise prica o Zvezdi...Zato ovoga puta nisam otvorio link i nisam poslusao ni sekund - enough is enough, ovo je černobil, otrov za narod...

Da je pravne države, ko sto nije, ovaj covek bi bio na sudu za klevete i laži... on ne pljuje samo Zvezdu...on pljuje UEFA, Liverpool, Englesku Ligu...Konje sledeći? Deda Mraz?
toronto1
(samo posteno)
07. октобар 2019. у 23.09
Ima bolesno dete i umesto da se maksimalno posveti tome, on laprda li laprda. Boze pomozi tom detetu da se izvuce, a Zeks njemu nema pomoći.
Zvezda_do_Tokija
08. октобар 2019. у 00.07
ma znam, i ja kažem, daj Boze tom malom Isajii, jadno dete , da se izvuce... Mada teško... Ne daj Boze nikom...

u isto vreme, otac mu, Zeks Pantic, Gebels, do te mere lupeta, i prosipa bolesnu mrznju, da lako može da izazove neku sreću ili ti budalu od navijaca Partizana [a u svakom drustvu ima makar 3 posto skrivenih umobolnih tipova] da naprave neko zlo...

Ono sto taj Pantic prica je, bez zezanja, na nivou psihijatrijskih bolesnika...

covek jedan dan naziva UEFA Zvezdinom kurvom ili šta već ne, a onda se već drugi dan zali toj istoj UEFA...

i to zašto/ Sto mu odbrana dva puta kiksnula ko da igraju petlici, i sto sudija nije dosudio makar još 2 penala za Vozdovac...

ja nisam čuo da se City zalion UEFA sto su izgubili od Norica i sad od Vulverhemptona...
Zvezda_do_Tokija
08. октобар 2019. у 01.54
https://www.youtube.com/watch?v=QsxE_yJeS_Q

Pobeda cista ko suza...

naime, po sansama Zvezda je trebala da pobedi za 5:0...

po jednom pogodjena precka i stativa , plus, ponisten regularan gol Degeneka (vidi 0;19), cist penal za Zvezdu nije sviran (0:56), penal koji je sviran za Zvezdu nije postojao ali Bogu hvala mi smo omasili tako da to nije uticalo na ishod meca...

i sad, nek mi neko kaže, na šta se zale groBARI u vezi naše pobede u Krusevcu?

kako to da sudija navija za nas [ponisten regularan gol plus nije sviran penal za Zvezdu], kad je trebalo da bude 2:0 već pre nego sto je sudija svirao penal, koji nije postojao, ali koji nije ni uticao na rezultat?
Werba
(N/A)
09. октобар 2019. у 07.01
Ako Zvezda nastavi ovako da igra,(a sve su indicije,-voleo bih da gresim) biće tesno u Djenerala Jankovica.
Naravno, i da se Milke pretvori u super carobnjaka, tu ne može ništa da učini. Raspolaze kvalitetom igrača kavim raspolaze i tu se sva prica zavrsava. U međuvremenu Totenhem je okrenuo list.
Možda Milke pokusava nekim blagim dopingom; *Ala Terza* da ih podigne.. ali to je kao sto znate, *najopasan mac se dve ostrice,-sto bi rek'o moj drug Djurovski...

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.