Дискусије : Навијачи

 Коментар
Судијска анализа Раке Ђуровића, судијског експерта
Odesa
(надежда, вера и л)
07. октобар 2019. у 09.01
SUDIJSKA ANALIZA
Raka Đurović, sudijski ekspert, analizirao je za Hotsport sporne situacije iz Kruševca i Humske oko kojih se podigla ogromna prašina.

Zvezda oštećena za penal ili crveni, pa joj POKLONJEN JEDANAESTERAC! Penal protiv Partizana NIJE POSTOJAO, ali je Natho igrao rukom, pa je sudija oćutao:

– Nema elemenata da se dosudi penal za Zvezdu, pošto je El Fardu Ben izgubio kontrolu nad loptom i spotakao se o igrača Milovanovića. Situacija sa početka meča je potpuno jasna i vidi se da je Ben u šesnestercu namerno udaren, zbog čega sledi penal i crveni karton za igrača Napretka. Ne znam kako sudija to nije video, iako je bio blizu – kaže Đurović za HotSport.

Primedbe ima i Partizan posle megdana sa Voždovcem u Humskoj.

– Nije bilo kontakta između Vladimir Stojkovića i Aleksandra Stanisavljevića, a igrač Voždovca je uspešno iscenirao prekršaj i „prevario” sudiju.

U finišu je bilo dosta bure, a zatim su „zmajevi” postigli pobedonosni pogodak.

– Situacija kod gola Devića je čista posle greške protivničkog igrača, ali je sumljiva situacija u šesnestercu gostiju posle igranja rukom i na suprotnoj strani, kada je uklizao Natho mogla je da se dosudi najstroža kazna – poručio je na kraju Đurović.
Zvezda_do_Tokija
07. октобар 2019. у 17.05
Jel i ona greška odbrane Partizana u 96om minutu namestena od strane Zvezde!? Ha ha ha
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.