Дискусије : Навијачи

 Коментар
Golden Boy Nagrada
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
16. јун 2019. у 13.09
HOMEMEĐUNARODNI FUDBALČETIRI SRPSKA IGRAČA U KONKURENCIJI ZA PRESTIŽNU NAGRADU, KOME IDE „GOLDEN BOY”!

Četiri srpska igrača u konkurenciji za prestižnu nagradu, kome ide „Golden boy”!
AUTOR: NIKOLA MILORADOVIĆ

16. JUN 2019.

13:49

IZVOR: SPORTSKE.NET

1 Komentar facebooktwitterlinkedinemail
„Tutosport” godinama unazad deli nagradu za najboljeg mladog igrača na svetu.

Minule godine nije bilo dileme, mladi kapiten Ajaksa Matis de Liht je poneo nagradu za najboljeg mladog igrača na planeti.

Ranije su ovu nagradu osvajali Kilijan Mbape, Renato Sančes, Entoni Marsijal, Rahim Sterling, Pol Pogba, Isko, Gece, Baloteli, Alešandre Pato, Anderson, Kun Aguero, Sesk Fabregas, Lionel Mesi, Vejn Runi i Rafael van der Vart, koji je 2003. godine prvi osvojio pomenutu nagradu.

Ove godine će italijanski „Tutosport” po 17. put dodeliti prestižnu nagradu, a na listi od 100 kandidata našla su se i četiri srpska fudbalera.

U pitanju su novi napadač Ajntrahta iz Frankfurta Dejan Joveljić, koji je pre samo par dana u transferu teškom pet miliona evra (4+1) Crvenu zvezdu zamenio klubom iz Bundeslige, zatim štoper Partizana Strahinja Pavlović, koji je visoko na listi želja Juventusa, kao i bivši napadač Partizana, sada fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović.

Na listi je i mladi golman Benfike Mile Svilar, koji je u omladinskim kategorijama branio boje Belgije u kojoj se i rodio, ali treba očekivati da ubuduće zaigra za Srbiju, pa i njega sa pravom ubrajamo među naše igrače koji su se našli među 100 najtalentovanijih fudbalera na svetu u ovom trenutku.

Teško je poverovati da bi neki od naših igrača mogao i da dobije nagradu, kako se na listi nalaze i igrači poput Žoaa Feliksa iz Benfike, Vinisijusa Žuniora iz Reala, Frenki de Jong iz Barse, ponovo je na listi kandidata sjajni De Liht, tu su i mladi italijanski reprezentativci Điđi Donaruma (Milan), Nikolo Zaniolo (Roma) i Moaz Ken (Juventus), kao i engleski fudbaleri Hadson-Odoi (Čelsi) i Sančo (Dortmund).

Među 100 najboljih mladih igrača na svetu je i golman Barselone Lazar Carević iz Crne Gore, a čitavu listu pogledajte u nastavku.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
16. јун 2019. у 13.10
pa ovi nas kopiraju sa golden boy nagradama hehehehehehehehehehe

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.