Дискусије : Навијачи

 Коментар
Niko ne kupuje igrace od gargana iz humske
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
15. јун 2019. у 20.35
HOMEDOMAĆI FUDBALZAŠTO PARTIZAN KASNI SA VELIKIM TRANSFERIMA?

Zašto Partizan kasni sa velikim transferima?
AUTOR: DARKO MITROVIĆ

15. JUN 2019.

16:44

IZVOR: SPORTSKE.NET

1 Komentar facebooktwitterlinkedinemail
Trener Partizana je to objasnio na jučerašnjoj promociji prvih novajlija.

Crno-beli su na početku priprema za novu sezonu jači za Aleksandra Lutovca, Dominika Dingu, Perišu Pešukića i Igora Vujačića, ali se najspektakularniji transferi, u oba smera, tek očekuju.

Navijači su do sada očekivali i nešto od tih velikih najava, poput transfera Strahinje Pavlovića u Juventus, eventualnog povratka Leonarda, ali će se na to još sačekati.

''Tako je u fudbalu, ne možete predvideti sve. Malo je nezgodan period po nas u Srbiji, jer mi počinjemo mnogo ranije nego u Evropi, gde se sve dešava malo kasnije nego kod nas.

Mi moramo pre početka kvalifikacija za LE da formiramo tim. Dešavaju se situacije da tokom prelaznog roka nema ništa, pa se sve desi odjednom. Možda tako bude i u narednih 15 dana, ali za sada to ne mogu da predvidim'', objašnjava trener Partizana Savo Milošević.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
15. јун 2019. у 20.39
hahahahhahaaHAHAHAHAH malo nezgodno za njih jer transferi pocinju u Evropi kasnije a Zvezda upravo prodala Terzica Fjorentini za 1 750 000 i juče Jovelju Ajntrahtu za 5 miliona + 10% od sledećeg transfera hahhahahahha

drugim rečima niko im neće igrace, pricaju o nekom Juventusu a gargani iz humske mogu samo da gledaju Juventus na TV-u hehehehehe

možda neko taksi udruzenje iz crne gore trazi sofere pa im se posreci hahahahahahahahaha
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.