Дискусије : Навијачи

 Коментар
Kmeeee kmeeee kmeeee
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
10. јун 2019. у 17.36
SPORT KOŠARKA DOMAĆA KOŠARKA I ABA
„IMA LI POENTE NASTAVITI UČEŠĆE U KLS?” Predsednik Partizana zapretio ISTUPANJEM IZ LIGE: Zaštitićemo trenera i igrače od OVAKVIH SKANDALA!
Blicsport.rs 10.06.2019. 21:35
Komentara: 2

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović zakazao je hitan sastanak rukovodstva kluba za utorak ujutru, posle poraza od Crvene zvezde u prvom meču finala plej-ofa.

Mijailović tvrdi da Partizan neće trpeti stvari koje nemaju veze sa sportom i da će reagovati, po cenu i da ne igra domaću KLS ligu! Zvezda je pobedila Partizan sa 98:94 u meču u kojem je isključen trener crno-belih Andrea Trinkijeri, a Partizan dobio četirite tehničke greške.

- Partizan ne dozvoljava da njegovi igrači i treneri budu izloženi stvarima koje nemaju veze sa sportom i učiniće sve da ih od skandala poput večerašnje utakmice zaštiti! Već ujutru imamo sastanak na kojem ćemo najozbiljnije razmotriti ima li poente nastaviti učešće u KLS! - napisao je Mijailović na Tviteru.

-----------------------------------------------------

hahahhahahaha koje su ovo placipicqe i u fudbulau i u kosarci, samo placu i prete istupanjem svaki put kad izgube hahahahahahahhahahahahaha teski bolidi
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
10. јун 2019. у 17.38
Ko gubi ima pravo da se ljuti a ko mnogo gubi ima pravo da se mnogo ljuti... hahahaha BUSI hahahaha BUSI hahahaha
TC-64
10. јун 2019. у 19.35
A ko se često ljuti, uvalim mu kruti hehehe
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.