Дискусије : Историја

 Коментар
O kavkaskom poreklu Albanaca
Persival
(Ma, nista...)
01. август 2020. у 08.34
Неколико пута до сада на разним форумима покретана је тема о пореклу Албанаца, из разлога што је очигледно да они по менталитету и физиономији не припадају породици балканских народа. Но, те дискусије заснивале су се на историјским записама насталим од стране „историчара” Римског царства, који су тврдили да су Албанци аутохтони балкански народ, потекао од Илира. Да записе историјских догађаја - у овом случају, везано за порекло Албанаца, не требамо узети здраво за готово, многима изгледа није до краја јасно, па ћемо у овој теми дати кратак приказ порекла Албанаца на основу информација које су нам већ извесно време доступне.

Према информацијама које су нам доступне, Албанци су племе које је са Кавказа на данашњу територију коју заузимају - Албанију, населила Римска империја.

Наиме,своје ширење Римска империја започела је прво на суседним територијама и племена која су насељавала територије данашње Словеније, Хрватске и Црне Горе нису пружила отпор њиховој окупацији, али су им отпор пружила племена која су тада насељавала територије данашње Албаније и Грчке.

Како су Грчка племена била веома ратоборна и јака, Римљани су се задовољили да барем освоје територију данашње Албаније и населе је њима лојалним племеном, како би трајно задржале контролу над том територијом. То племе је - рекли смо већ, пребачено са Кавкаских планина до граница данашње Албаније. Тада су Римљани и кавкаски Албанци напали племе које је у то време насељавало територију данашње Албаније, поразили га и протерали преко венца планина који раздваја данашњу Албанију и Србију.

Протерано племе населило се на територији коју заузима Рашка област, одакле се током наредних векова раширило и на остале делове данашње Србије. То протерано племе jeсу Србијанци и отуда код њих жал за морем, јер им је у колективном памћењу остало сећање на морске обале њихове постојбине - данашње Албаније.

Територије, име, историја и становништво народа који је био староседеоц територија на које су се населили протерани Србијанци и које су временом преузели, припадали су Србима.

Persival
(Ma, nista...)
03. август 2020. у 05.21
„Persival, а да ли је на територији на којој су се населили Србијанци протерани из Албаније, већ живео неки народ?”

Јесте, живео је, да би територију, име, историју и становништво тог народа временом преузели из Албаније протерани Србијанци - тај народ били су Срби.

Svetimir
04. август 2020. у 20.21
Albanci su mix svega i svačega.To je duga prica, ali ukratko.Prvo grckih plemena nije ni bilo, jer su grci živeli u polis državama, tj, gradovima državama na obalama egejskog,crnog i sredozemnog mora u tkz kolonijama. od svog doselenja iz Afrike.
Što se tiče Rimljana, desio se slučaj za vreme Cezara, da Jevreji nisu hteli poći sa njime u rat kad ih je pozvao,sto ga je razljutilo te je muskarce poveo na silu sa sobom kao robove i pomoćne odrede, a zenskinje im je doveo u danasnju Albaniju, svojim vojnicima kao zabavu,tako da iz te zabave rodilo se puno dece,te je osnovan grad Moskopolje, ta deca su po jevrejskim zakonima jer se kod njh po majci određuje pripadnost,u neku ruku Jevreji iako su sebe zvali Cincarima,sto cine i danas gde su pretekli,
Moskopolje se razvio u veliki grad do turskih osvajanja.Ovi Jevreji,tj Cincari za potrbe Rima bavili su se prenosom robe tako da su dopirali i do severnih delova Evrope njihovi karavani,Oni su se bavili i stocarstvom i kao nomadi dostizali i do Karpata.
U godini 1043-OJ Djordje Manijak je doveo sa Sicilije jednu manju grupu pomoćnih ceta koje su yu posle njegove pogibije ostale, ispod planine Raban.A poreklom su sa Kavkaza.Oni su za srpsku vlastelu cuvali stoku.
Dolaskom Turaka ovima su se prikljucili ovi Cincari,tj Jevreji,tako namesto da se poturce oni su presli u Siptare,to je učinio i dobar deo Srba, zatim ostatka romanskog ostalog stanovnistva, onda mesavinom sa Turcima,Arapima i drugim narodima iz osmanske imerije stvoren je sarenoliko mix sa mnogo plemena i dijalekata jezickih,sto će austrougarski emisari ujediniti i stvoriti im jezik a time i narod po vc obrobanoj tehnici,kako su napravili mnoge narode,Toliko ukratko bez ulaska u detalje.
Persival
(Ma, nista...)
05. август 2020. у 07.32
Мешања је током векова сасвим сигурно било, међутим, у којој мери тешко је проценити, јер се у то време однос према некој особи или групи људи заснивао на племенској припадности, која је била пресудна. Информације које сте изнели о уједињењу племена која су насељавала Албанију под утицајем Аустро-Угарске (читајте: Језуита), историјски су тачне.

Период о коме говоримо у уводном посту односи се на догађаје који су се одиграли пре 2000-2500 година, док Грци у каквом год друштвено-организационом облику да су живели - мислимо на полисе, у случају опасности у виду непријатеља, удруживали би се и заједнички бранили оно што су сматрали границама своје територије, која је била неупоредиво већа, од граница полиса.

Између осталог, нама је посебно привукло пажњу то да представљено виђење „порекла” Албанаца, веома јасно и логично појашњава и порекло Србијанаца, односно њихов „долазак” - да не кажемо „настанак”, на територији „прве србијанске државе” - Рашке.

На следећој адреси налази се каналисање које даје ширу слику и суштину односа, везано за пресељење кавкаских Албанаца на територију данашње Албаније, токома каснијих векова и на Космет: https://bit.ly/3i8YRCH
Svetimir
05. август 2020. у 08.22
Ne postoji srbijanska država, već srpska.Zamislite kad bi neko napisao da nešto pripada prisvojnom pridjevu a ne onome na koji se taj pridjev odnosi,profesor bi mu dao jedinicu,bez obzira na fabulu sastava.
Grci nikad do 1923 nisu imali državu, Bez obzira na rasprostranjenost tih njihovih kolonija, ako se podrazumi i na samu Romeju, nikad nisu bili sa većim vojnim udelom ,romejsku vojsku sacinjavali su SLOVENI TJ SRBI IZ Male Azije i jednim delom Jermeni i Kurdi,
I pored toga uvek su dovlacili strane osvajace za borbu protiv Srba,Avare,čitaj Hrvate,Pecenjeze,Bugare ,Mongole,i na kraju Turke,sto ih je kostalo opstanka carstva. Što se tiče danasnjih Siptara oni su nadpolovicnim udelom poreklom Srbi, kao i ostali otpadnici,primera Hrvata,koji su i preko 80 procenata Srbi poreklom nose samo ime jednog avarskog plemena, ili danasnji Bosnjaci koji su 95 posto Srbi i samo im ime nije srpsko uzeli su po rijeci Bosni.Jer pokrajina Bosna i ne pominje se ni u jednom validnom dokumentu kao država.Ili pak Crnogorci,koji su skoro 100 posto Srbi ime su uzeli po jednoj planini koja se zvala Crna Suma ili Crna Gora u danasnjem Hercegovackom Zagorju.Ta planina se danas zove Zelengora,a pre doseljenja nekih stanovnika sa tog podrucja u okolinu Cetinja zvala se Crna Suma po crnogoricnom drvecu koje je raslo na njoj. Grci su posle 1923 napravili genocid nad srpskim stanovnistvom, koje se u tim delovima sve do te godine osecalo Srbima, pogotovo je taj genocid napravljen 1947 godine,kada je pobijeno i raterano preko milion Srba i kada je na stotine hiljada srpske dece zavrsilo u zemljama istocnog bloka, od kojih vecina te dece nikad se nisu spojila sa roditeljima.Ucite pravu istoriju, mnogi ne mogu uz pomoć ove lazne zvanicne istorije,da saznaju ni šta je bilo 1947.g, to je bilo koliko juče i mnogo ima ljudi još živih koji pamte taj pogrom.To je toliki genocid bio da se čak i veliki srbomrzac Broz spremao da napadne Grcku u cemu su ga sprečili Englezi u DOGOVORU SA STALJINOM KOJI MU JE ZAKUCAO SA TENKOVIMA 1948 NA GRANICAMA.Dakle kad su u pitanju Srbi,sve je dozvoljeno.To je bilo ciscenje Srba sa vecitih ognjista isto ravno ciscenju Srba koje je izvrsila tkz. država Hrvatska, i niko od srpskih intelektualaca o tome ne govori,mada ima još akademika u toj nakaradnoj organizaciji koji to pamte.
Persival
(Ma, nista...)
05. август 2020. у 08.41
Историчар Деретић је Американац, као што су и Милан Панић, др. Мирољуб Петровић, власници „Курира” - Родићи... и многи знани и незнани јавности.

Стога, не бисмо причу сводили на Српство, јер како видимо католици-јудаисти-муслимани-србијанци српство своде на Србијанство, а Србе на Србијанце: „Сви Срби у Једној Држави - Србији”.

То даље значи да се спроводи план уништења српских држава на разне начине: директном агресијом (католици-јудаисти-муслимани) или унутарњом (Србијанци), што за резултат има уништење Републике Српске Крајине, Црне Горе (и власт и опозиција су србијански Гестапо-агенти), Космета (продат од стране Србијанаца још 1993), Војводине (исто као у Црној Гори) и Српске Босне и Херцеговине (исто као у Црној Гори и Војводини).

Када све српске државе буду уништене - што је готово завршено, тада ће сви Срби бити у једној држави - Србији. Тиме ће Србијанци уништити Србе као носиоце посебне културе и историје, прихватити њихово име, историју, културно-историјске личности и становништво, и на тај начин завршити геноцид над Србима који у договору са католицима-муслиманима спроводи вековима.

Да би успела у томе неопходно је компромитовати и отерати Русе са Балкана, јер у супротном, Руси неће допустити уништење српских полу-државица.

Католицима-муслиманима такође је у интересу уништење Срба, јер се тиме трајно истерује Русија са Балкана - зато они сарађују са Србијанцима.
Svetimir
05. август 2020. у 09.03
Svi ovi su po nacionalnosti Amerikanci a po narodnosti Srbi, Deretic i dr.Sada će u narednom popisu u Americi biti rubrika za upis etniciteta, i onda će se znati koliko tačno Srba ima u Americi.Srbima su najgori njihovi otpadnici, koji se stavljaju u sluzbu okupatora i neprijatelja srpskih.Ove sadasnje vlasti su u sluzbi neprijatelja srpskih, treba menjati sistem u Srbiji da dodju rodoljubi na vlast, a onda ima puno alata, pomoću kojih će se svi vratiti u okrilje srpstva, pre svega mirnim putem.N o tim alatima ne bih sada, jedan od glavnih alata i moja malenkost ima na raspolaganju, samo je stvar kad će biti promenjen sistem i alat će biti upotrebljen ,da li za mog zivota ili posle mene,ne samo na okupljanje Srba svih vera i pogleda, nego moj alat će delovati razarajuce i na sve evropske kvazi narode,a malo ih je da nisu kvazi narodi od onih najvecih do najmanjih.Treba i Ruse vratiti i osvestiti da su Srbi,tek tada će srpstvo biti oslobodjeno i biti će od obala Atlantika do Kamcatke.A sada živi bili i uzivajte u svom (ne)znanju.Od mene nek vi se primi ova lekcija!
Persival
(Ma, nista...)
05. август 2020. у 09.13
Причу смо почели са Албанцима, јер су нам они били у фокусу због очигледне различистости у менталитету и физиономији у односу на остале балканске народе. Касније, размишљајући о теми, постале су нам очигледне и чињенице о правом пореклу Србијанаца, о њиховој прадомовини - данашој Албанији, и њиховим мотивима да на један лукав и подмукао начин уништавају Србе. Да ли ће наш приказ теме бити разумљив и другим учесницима дискусије, не знамо, већ остављамо свакоме да сам извуче одређене закључке.
Svetimir
05. август 2020. у 09.58
Tvoj prikaz, nije zdravorazumski i ne podlijeze bilo kakvom razmatranju, tim prije sto nema ni jedna istinita postavka u njemu,Albanci kao i svi evropski narodi ne razlikuju se svojim izgledom od Srba.Srbi su pelcer bijele rase.Ja bih ovim zavrsio, jer nikad se nebulozama nisam bavio.Živi u svojim shvatanjima.
Persival
(Ma, nista...)
05. август 2020. у 11.40
Историја на коју се позивају дипломирани историчари заснива се на списима историчара и „историчара” Римске Империје - касније и Језуита, где су сви до једног написани у славу поменуте империје, касније и Католичке цркве.

Других извора или нема, или су то преписи са латинског на грчки, понекад и неки трећи језик, а да притом ниједан не-латински запис својим садржајем не оспорава - битно не оспорава, записе „историчара” Римске Империје и Католичке цркве.

Римски „историчари” записали су да су Јудаисти одговорни за Џонатанову смрт, иако је историјско-логички лако закључити да су га прогонили, мучили и распели на крст управо Римљани/Италијани, док су јудаистички свештеници били квислинзи који су послушно следили наређења („нађите му неку кривицу”) својих римских господара. Тиме је побуна против римљана/италијана коју су организовали Зилоти - а коју је требао да предводи Џонатан-Месија, угушена, да би букнула 36 година касније: 70-74 н.е., окончана је разарањем Јерусалимског храма и прогоном Јевреја из Јудеје. Детаљније: http://www.desarrolloespiritual.org/index/o_dzonatanovom_zacecu/0-366

Није лоше знати и да су Аустро-угарски Језуити предано радили на „Вуковој ћирилици”, како би избацивањем руске ћирилице одвојили Србијанце и Србе од руске силе - у чему су и успели, захваљујућу србијанској елити.

Дали смо два кратка виђења историјаких дешавања која се у свом тумачењу битно разликују од „историје” коју пишу зна се ко.
Svetimir
05. август 2020. у 14.53
Pišes koje-šta, nisu Rimljani ITALIJANI, ITALIJANI SU NAPRAVLJENI U DRUGOJ polovini 19 veka.Nemoguće je odvojiti „rusku cirilicu i srpsku”,niti ruski narod od srpskog niti bilo koji narod evropski od srpskog i ruskog .Svi narodi Evrope su jednog stabla.Ma koliko se trudili, neprijatelji bijelih ljudi nemaju kapacitet da to urade pogotovo Vatikan i judejci raznog porekla i rasa.Srpski i ruski jezik su nastali na istim zakonima i ti zakoni se potvrdjuju i danas svakim glasom i slovom i u svakoj reci ruskog i srpskog jezika.Zakoni nastanka ruskog ,i srpskog jezika i ostalih jezika slovenskih, čitaj srpskih upravo su alat,kojim će biti ruseni svi istorijski napori vatkanaca ,judaista i ostalih satanista , i koji će dokazati da su oni slepo crijevo na trasi razvoja bijele civilizacije, čije ispunjenje puta će omogućiti razvoju i drugih rasa i omogućiti punu slobodu razvoja koja je upravo obustavljena od ovih nabrojanih satanista, ometanjem razvoja bijelog covjeka.VIDIM DA NEMAS CAK NI USVOJENE ODREDJENE POJMOVE I NEBIH DALJE DISKUTOVAO, A TEBI JE DA PišES DO MILE VOLJE, to neka bude tvoj problem,no ipak nebi bilo dobro da se poneki od diskutanata povede mišlju za ovim tvojim piskaranjima.Jer upravo je sada dosao period kada su vatikanci,judejci,razne grupe, koje pripadaju satanistima udarili u zid koji oznacava kraj tog slijepo creva, njihovog puta i znanja.
Persival
(Ma, nista...)
05. август 2020. у 15.13
Намерно користимо израз „Римљани/Италијани” како би читаоци схватили да је „Свето Римско Царство” - како се Католичка црква повремено предстацља, наставак Римског Царства, као што су Италијани „наставак” Римљана у сваком погледу.
Svetimir
05. август 2020. у 15.48
Italijani nisu postojali u doba Rima, dok su Srbi dali 18 imperatora do raspada Rima, posle još u doba Romeje koja je nastavak Rima 22 imperatora ukupno poznatih 40,nikada nije postojalo sveto rimsko carstvo,to je fatamorgana,rimsko carstvo se raspalo na Srbiju i Romeju, čak su u doba raspada i delom prostora danasnje Italije vladali imperatori srpskog porekla,Preko Romeje naslednik Rimskog carstva postala je Rusija.Čak vatikanci ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su Rim kao grad osnovali Raseni ili bolje receno Srbi, Etrursi ili sto i sama reč govori ETA-RUSI, Prevedeno, to su Rusi, ili Rasi sto je ime za Srbe otuda im se i država zvala Raska.
Hrišćanstvo zapadnog tipa to propagira o svetom rimskom carstvu, jer kao satanisti ne mogu da uzmu u obzir da je hrišćanstvo u RIMSKOM CARSTVU priznao Konstantin 313 godine koji je rođen u Nisu i bio Srbin.Dakle u hrišćanstvu izvornom nema ništa sveto sto dolazi od vatikanaca i ostalih satanista,koji su izrođeni i nastali iz tih vatikanskih satanista.
Persival
(Ma, nista...)
06. август 2020. у 02.07
Па наравно да нису, рекли смо да су наследници-потомци Римљана по свим основама, као што су данашњи Јевреји наследници-потомци Јевреја од пре 2000 година.

Исто је и са Католичком црквом која је до распада Римске Империје била њена водећа сила - они преносе поруке и вољу бога, зар, не, а након њеног распада наметнула се као водећа сила у читавом католичком свету, моћнија и утицајнија од било ког владара, што је и данас у Европи, Јужној Америци и другим деловима света, док у Северној Америци имају јак утицај.

„Светски утицај” Србијанаца (они и Американци шире те небулозе, не Срби), не бисмо коментарисали, јер све и свачија дела, поступци и допринос су јавни, па нека свако процени колико су такве приче истините и објективне. Србија - генерално и Балкан, је дивље и зло место где све и свако ко је поштен, паметан, вредан, креативан бива уништен, заглупљен и спуштен на ниво глупана који се играју нашим судбинама: попова/монаха, гестапо агената и њихових слугу - политичара.

Излазак из такве ситуације није могућ храњењем народа епским сагама о сопственој величини, слави и значају у историји људске врсте, већ у сагледавању Истине о стварном „стању ствари” како код Србијанаца, тако и код Срба. Срби су лукавштинама Србијанаца доведени на саму ивицу провалије, након чега ће веома брзо - већ у следећој генерацији, нестати и претопити се у Србијанце тамо негде око Младеновца, Ниша или Београда.
Svetimir
06. август 2020. у 09.10
Podunavlje i Helm su izvor civilizacije, odatle je sve pocelo, pismo Srbica, na osnovu koje su se razvila druga pisma, glagoljica,latinica, rune ,alfabet, jevrejsko pismo i tako dalje.Prva metalurgija u okolino Majdanpeka u svetu,
Dok su svi drugi krali od Srba pa i LATINI po uzoru na srpski jezik ,koji je prirodan, nastao na prirodnim zakonima ,stvorili su latinski jezik, gde je pola srpskih reci uzeto.Takođe pre toga Srbin Lino stvorio je Grcima pismo uzevsi 24 slova iz srpskog pisma, otprilike polovinu, i to je bilo dovoljno jer Grci nisu imali vise glasovnih mogućnosti,
Što se tiče vatikanaca, to je satanisticka sekta koja je zarobljena u slepom crevu ljudske civilizacije i napretka.Njihov najveci domet je inkvizicija i spaljivanje naprednih ljudi da nebi sirili napredne ideje u ucestvovali u razvoju svetske civilizacije.
Tri Srbina su vise doprineli razvoju civilizacije ,već sva ta bulumenta koja je pod sapom vatikanaca,A da ne pominjem ostale Srbe sirom sveta i njihov doprinos,
I sami vatikanci su svesni svoje propasti,koja im uskoro dolazi,jer napredni svet je poceo da se bori protiv kanibalizma vatikanaca,pedofilije istih, pederastije,pranja novca i mnogi tuneli su zatrpani sirom sveta od armija zemalja u kojima su vatikanci drzali decu koju su jeli,uzimali im hormone, organe i seksualno zlostavljali,USKORO CE BEZATI OD VATIKANSKE PROPAGANDE SVAK KO IMA MOZGA,Svi ti iz Latinske Amerike i sirom sveta ukoliko nisu bili kanibali ,pedofili i pederi, mogu da predju u pravoslavlje,da se ispovide i da spasu dusu, jer uskoro dolazi satana kao lažni mesija i to će vatikancima biti kraj,jer oni neće zbog grehova moći da prepoznaju da to nije pravi mesija i pohrlice da za satanom krenu na put do pakla.Dok će pravoslavni docekati pravog mesiju i njima će on otvoriti rajska vrata.
Persival
(Ma, nista...)
07. август 2020. у 03.37
Из ваших одговора видимо познавање историје других цивилизација и народа, осим што је свима њима ускраћено право на сопствену инвентивност у временима када је путовање од 5-10 километара било неизвесна авантура, а да не спомињемо „путовање ”са континента на континент и то само да би Србијанцима украли писмо или шта већ.

Овим што смо рекли, не желимо да умањимо значај ваших одговора, нити да умањимо допринос Србијанаца историји људске врсте, све под претпоставком да је њихов - Србијански, односно да га нису украли од Срба или других народа који су живели пре њих на територији данашње Србије, а који са њима - Србијанцима, немају ама баш никаквих додирних тачака.

Православље које помињете посебна је прича, јер представља замајац који ту причу шири не само међу народом, већ и међу образованим људима, што за народ представља једну врсту ефикасног психо-фармацеутског производа као што је бенседин. На тај начин они губе интересовање за дубље истраживање и проналажење вредности чије импулсе осећају у себи, јер је врло тешко одвојити се од масовне хистерије о „Светском Значају Србијанаца” . Стога, најбоље је вратити се у стварност и скупити снагу за свеобухватну анализу сопствених вредности и карактеристика.

Православље - онако како се практикује у Србији (и Грчкој), 10-15% напреднији је поглед на религиозност од ислама,
и као такво представља опасност не само за Србијанце и Србе, већ и за хуманисте, слободњаке, духовне трагаоце, духовнике... једноставно речено, за свакога ко мисли, проналази нова подручја развоја и тежи бољој садашњости.

На нашем сајту неколико пута каналисали смо о демонској природи религија, те за оне који су заинтересовани да се упознају са њоме, имаће прилику да сазнају о припадности, суштини и циљевима свих религија, укључујући и Србијанску Православну Цркву, која је под надлежношћу и бригом Католичке цркве, уосталом, као и већина других.
Svetimir
07. август 2020. у 09.46
Vatikanci su satanisticka sekta , i pravoslavci, pogotovo SPC , kao primogena nad svim pravoslavnim crkavama,ovde niko u obzir ne uzima vatikansku sektu,bez obzira na njenu rasprostranjenost, jer su tu crkvu zapravo Sremsku Eparhiju osnovao Sv.Andrej Prvozvani jedan od 12 Hristovih apostola u prvoj polovini prvog veka nove ere.I vatikanci su to priznali, postoje spisi u Vatikanu,gde pojedine pape govore o ovome, dakle o primogenosti SPC.
Jedino su Sv Petar i Pavle, boravili među Srbima.Logicno,kad u to vreme i nije bilo drugih naroda u Evropi,no ipak boravili su u Dinarskom predelu, među Srbima,Zahumljanima,Travunjanima i Srbima Dalmatima.
Tek će posle u drugoj polovini srednjeg veka od Srba početi da otpadaju i stvaraju se ostali evropski etniciteti.
Srbijanci su stanovnici Srbije i oni su sada mix raznih etniciteta,pomesanih sa Srbima,Dok cisti srbi se mogu u tragovima naći još u Hrvatskoj, zatim cisti Srbi naseljavaju Republiku Srpsku, većim delom Crnu Goru, i u okolnim državama gde je takođe nad njima izvrsen genocid,Rumunija,Bugarska,Makedonija,Madjarska,Grcka,Kao i kulturocid i genocid u svim evropskim državama bez izuzetka.
Frapantan je podatak iz 1884 GODINE PO AUSTO-UGARSKOM POPISU,u Austrougarskoj je zivjelo 3.200.000.Srba,slovima(tri miliona dvjesta hiljada SRBA.
Dok je u Srbiji živelo 1.700.000. Dakle skoro duplo vise. Postavlja se pitanje gde je imovina tih u strahovitom genocidu nestalih Srba.Da li ima pravo onaj ko je unistio toliki narod da koristi njihovu zemlju,fabrike,kuce, novcana srestva , jer su Srbi imali i svoje banke.Duzina vremenskog perioda, unistavanja jednog naroda osnovna je potvrda postojanja umišljaja, da se unisti jedan narod i taj kontinuitet je dovoljan da se potvrdi postojanje umišljaja a time i genocida.Potrebno je pod hitno pokrenuti tuzbu pred svim sudovima,de pokrenuti da se donese rezolucija u UN, i da se izvrsi potrazivanje srpskih materijalnih dobara,kao i kaznjavanje onih naroda koji su izvrsili ovaj genocid.Srbi su najstradalniji bez premca narod posle severnoamerickih Indijanaca,Sada se nešto slično desava Ujgurima u Kini, koji su isto kao i Srbi beli ljudi i ostaci predpotopne civilizacije.Onog potopa u kom je nestala Atlantida, jer je tih potopa manjih i većih bilo i pre nestanka Atlantide.
Treba ukinuti UN, ukoliko neće da se bave ovim problemima i svijet organizovati na drugim i humanijim osnovama.
Nadam se da će to biti moguće ukoliko se srpske zemlje oslobode presednika Aleksandra Muslijua, Mila Djukaja i Milorada Dodika i dok Srpski Narod povrati vlast u svoje ruke i ptotjera okupatore sa svojih teritorija na kojima se trenutno nalazi, a posle imaju dobre alate da u Evropi povracaju ono sto je njihovo.Ne treba zaboraviti osvjescavanje ostalih srpskih grana poput Rusa ,Poljaka, Ceha ,Slovaka,Slovenaca, Veneta u severnoj Italiji i Ciscenje od azijatskih primesa Bugara i Hrvata i vracanja ostatku tih naroda provog imena,tj srpskog kakvo je i pre bilo pre dolaska Avara i Volgara, tj,Tatara.
Persival
(Ma, nista...)
07. август 2020. у 12.42
Све је то фина збрка коју неко веома пажљиво планира, како би из глава људи протерао и последњи промил разумности - све „свете књиге” религија написане су по таквом обрасцу, зар не? Из тог разлога веома брзо верници постају не-разумни, без-вољни и не-способни да сами доносе закључке о стварности и сопственом животу. Препуштени зло-вољи демониста религије којој припадају, они њихове одлуке доживљавају као вољу богова којој се морају безусловно потчинити, или ће казна по њих и њихове потомке током наредних векова бити страшна, да страшнија не може бити.

Трагедија људске врсте по вољи Демона и Контрауниверзума чију фотографију приказујемо на следећој страници: https://bit.ly/3kh5jJT
Svetimir
07. август 2020. у 13.26
Zlo postoji od pre potapanja Atlantide, i To na zapadnoj zemljinoj hemisferi.Pre potapanja Atlantide, zli ljudi sa zapada, posto je civilizacija bila na vecem nivou razvoja od sadasnje,spremali su se da uniste isocni deo civilizacije, koji su u to vrijeme sacinjavali Srbi i Ujguri. Oko zemlje su kruzila 3 meseca, Videvsi šta spremaju Srpski Bog PERUN , oborio je jedan mjesec i potopio Atlantidu,Od nje su ostale i još vidljive neke gradjevine ispod mora, kao i mnoge piramide, jedne od njih su i bosanske piramide u okolini Visokog, kao i mnoge alke za vezivanje brodova po bosanskim planinama, koje okupatori srpske zemlje uklanjaju i po Bosni i po Srbiji i drugim zemljama u okruzenju, brisuci srpske tragove,ali sve je snimljeno i dokumentovano već davno,tako da uzalud im je posao.
Persival
(Ma, nista...)
07. август 2020. у 14.08
Све о чему смо писали може деловати помало и као offtopic, међутим, Албанци као носиоци агресивности и негативности имају запажену улогу у поробљавању и заглупљивању становништва. Конкретно, на Космету се налази један од 20 Чворишта, који чине део енергетске мреже планете. Чворишта су важна, јер се преко њих црномагијским ритуалима (који су наравно религијски) може утицати на негативан начин на читаву енергетску мрежу планете и тиме изазвати велике поремећаје у њеном раду, реда катастрофа.

Нажалост, али Србијанци подржавају такав развој ситуације и свим силама се боре да угуше покрет Духовника, Слободњака и Хуманиста у Србији, Војводини и српским земљама,због чега су од стране духовних свести класификовани као демонско-злочиначки народ.
Svetimir
07. август 2020. у 15.15
Jeste, to bi želeli okupatori sa zapada,Ali nikakve crne magije ni satanisticki rituali,ne mogu biti jače od Bozije promisli, prema tome ,kao i uvek ,šta se može ocekivati od zapada, nego jalov posao.Kao i uvek svaki njihov zapadnjacki potez ,skodi i nanosi stetu njima samima, kao sto je bilo i obaranje mjeseca i potop Atlantide,No neki veci poduhvat sa Bozije strane neće biti potreban, posto su reptiloidi,koji su davali smernice i upustvima vatikancima, i direkt eksponiranim globalistima,nedavno pobegli,tj napustili nasu planetu zemlju i vidljivo je da su ovi postali nerovozni i ponasaju se kao razbijena horda bez ikakvog smislenog poteza, i u velikoj su panici,što se vidi po ovoj bolescini koju su raširili, u suludoj ideji,da zatvore stanovnistvo cele planete,koja će ih skupo kostati, čak i obzirom da su čak ostali i bez pomoći reptiloidnih entiteta.Narod sirom planete je osvescen i uskoro dolazi preokret , na veliku poljzu slobodnoljubivih ljudi sirom planete.
Persival
(Ma, nista...)
08. август 2020. у 03.41
Живети у складу са духовном суштином немогуће је све дотлт док особа, народи и читава људска врста не напредују у развоју свести. А то је немогуће постићи уколико су опседнути религиозношћу о религијским ритуалима, јер је то област демонско-црномагијских активности, са којима верници нису упознато.

Демонско Причешће је црномагијски ритуал којим се верницо повезују са Демонима секте којој припадају, а истовремено отварају своју ауру за улазак Енергија Зла и њу - што води њиховој демонизованости. Тада они или постани агресивни према другима или према себи - о томе смо недавно писали на теми „Демонизованост” на ПДФ-у Религија.

Чвориште на Космету опасно је јер кроз њега са Емоционалног (Астралног) плана на Виши ниво Физичког (Етерички ниво) плана продиру Медузе, које се канџама каче за ауре људи и кроз њих (шупље су попит змијског зуба) у њихове ауре убацију негативне енергије. Тада они постају хронично агресивни и зли те зато осећају потребу да почине неки злочин према појединцу или читавом народу, што је видљиви и код Албанаца и код Косоварских дезертера-злочинаца који су побегли у Србију.

Србијанци пак активно помажу демонисте и то није од јуче, они патолошки мрзе све што је хуманистичко, развојно и позитивно, јер одудара од њихове природе. Посебно мрзе духовност јер је то највиши ниво развоја свести (физичко, емоционално, мисаоно духовно), док они сматрају да су полуживотињске негативне емоције и религиозност изрази „ божанске силе”.

Стога, уколико Срби не схвате демонско-злочиначку улогу Србијанаца у читавој причи, заједно са њима биће изложени дејству Залона Карме и Дарме у наредних 7 векова, уколико одбију да се одвикну од зла, и неограничено дуго.

Време лажи и лукавости полако, али сигурно копни, свест људи вибрира на све цећој вибрацији коју доноси еон Водолије, те стога они који одбију да му се прикључе, остаће на репу развоја људске врсте.

Svetimir
08. август 2020. у 09.20
Karma kao reč potice od srpske reci KAR,preneto u mnoge vestacki stvarane jezike, od grckog,latinskog do mnogih drugih kao npr turskog. sto znaci crnilo, karati za nešto, iznositi loše poteze ili ponasanje nekoga, dakle vatikanci koji su u crnilu, u paklu i na ovom svetu, boje se da ih to ne stigne i na onom svetu,
Ne mogu Srbi ostati na repu civilizacije jer su oni dali sve civilizacijske napretke, jedino satanisti tj.vatikanci i njihove sekte ostaju u slepom crevu u koje su po nagovoru satane skrenuli, ociglednost da su udarili u dno tog puta vidi se u sadasnjim vremenima.Srbijanci su stanovnici Srbije, sastavljeni od Srba i etniciteta, jedino je Srbija multikulturalna država na Helmu i svi njeni stanovnici,bez obzira na pripadnost imaju jednaka prava.Ti mrzis ove etnicitete koji žive u Sbiji, dok potenciras tu reč Srbijanci, ja koji postujem sve ljude sveta,rase i narode,ne bih vise odgovarao na tvoja pisanja, jer prosto ne želim da imam bilo kakav razgovor sa takvom osobom,koja ne postuje ljude,koji su posteni i ne pripadaju sektama poput vatikanske,koja ocito je svojim zločinima dokazala da je protiv naprednog covecanstva.
Persival
(Ma, nista...)
08. август 2020. у 15.32
Већ смо помињали епску фантастику као врсту опасног психофарматика, кога је једино могуће избацити из свести објективним виђењем ствари и догађаја. Ако се објективна ситуација разликује од „Светске Улоге Србијанаца” онда очигледно је да неко недостатак „материјала” надокнађује маштовитим причама са хепиендом.

Стога, ми никоме ништа не намећемо, већ само излажемо виђење стварности, одређених догађаја и мотива учесника на битно другачији начин од онога који нам је наметнут од стране манипулатора. Коме се то не свиђа, његово право је да учествује на некој другој и другачијој дискусији.
Tabanac
(DR.voseca)
28. август 2020. у 19.31
Zašto ste prekinuli sa ovom temom!?
Imate dovoljno podataka...
Ja sam tu „enigmu” resio,pre par godina za samo 16 radnih sati...
...poceo sam u cekaonici kod zubara,nastavljajuci da zavaram bol,pre
i posle asistencije.
U pitanju su 90% cinjenice a tek 10% nadogradnja hipoteza...
Zato,nastavite,imate rešenja ali nek vam orijentir ostane srz teme
„kavkaski Albanci”!!!

Persival
(Ma, nista...)
29. август 2020. у 15.51
27 de agosto de 2020 - Belgrado / Maldita Serbia

Esta mañana, en cuanto llegamos al Pioneer Park y nos sentamos en el banco a desayunar, fuimos vulgarmente insultados y maldecidos por un agente de la Gestapo serbiyano, aunque no le dijimos ningún motivo para eso. Para evitar más insultos, nos alejamos y dejamos Pioneer Park.

Hoy por la tarde, cuando nos fuimos a la intervención odontológica-protésica programada, dos agentes de la Gestapo serbiyano nos esperaban frente a la oficina dental, donde uno de ellos nos molestó con unos comentarios estúpidos, mientras que el otro (más joven) entraba en la oficina dental, conversó brevemente con el dentista y durante la salida nos miró significativamente y sus auras emanaban las energías de la astucia, el odio y la maldad.

Como los serbiyanos no dejarán de abusar de nosotros hasta que nos maten, y dado que han infligido un daño incalculable al desarrollo de la raza humana y al Universo en su conjunto durante los últimos 11 años, el Dharma de su naćión ha cambiado, lo que significa que en los siglos venideros, el territorio que en la actualidad posee la Maldita Serbia, habitará solo malezas y serpientes.

MiitarMiric
31. август 2020. у 06.42
Zanimljiv nick...
Jocko4
(observer)
08. октобар 2020. у 12.53
Svetimire,

>'Svi ovi su po nacionalnosti Amerikanci a po narodnosti Srbi,...'
- - -

Они су по ДРЖАВЉАНСТВУ били Американци, а национално и етнички су Срби.

Не треба да се ослањамо на америчко тумачење националности, јер није засновано на социолошком критеријуму.
Социолошки, Американци нису нација, већ смеша разних досељених народа и припадника других националности. Зато се у Америци води тзв. melting pot политика, у нади да би током неколико столећа сталног мешања, формирали нешто што би могло да се сматра једним народом и, социо-политички, нацијом.
Tabanac
(DR.voseca)
08. октобар 2020. у 20.22
...eto,rata u Azerbejdzanu prtivu Jarmenaca...
Mnogi od Azerbejdzanaca su poreklom Albanci.A ima ich koji su sacuva-
li svoj inditet.Znam da necete verovati,još samo,najviše do 6.000.
(sest hiljada)...
Hocete li se drzati teme...!?
drina1
04. новембар 2020. у 07.27
Na žalost SC je još uvijek pun laži i demagogija sa osnovom na poluistinama, što je najopasnije i najpogubnije za sve na balkanu a najviše na srbe. Žalosno i tragično.
Tabanac
(DR.voseca)
08. новембар 2020. у 17.59
„drina1”,otkud taj osecaj bespomocnosti pred takvim saznanjem o istini?
Ona je jedna i jedina,samo joj ljudi daju razlicita imena,prema potrebi
nagonu i shvatanju.
Ovde na „Istoriji”se sakupilo par Don Quihota koji jure svoje vetrenj-
ace i to nas čini,neću reci posebnim već izuzetnim,koristim koren ove
reci kao „izuzet” i kao gromobrane od prosecnosti.
Svaka obelodanjena ili „utvrdjena”istina je samo zbog politicko-drustve-
nih kao i socioloskih potreba,tacka u kojoj se seku (najmanje) dve laži.
Pitao bih te,ne moras mi odgovoriti...šta bi uradio sa istinom!?
Mislis,da svako ZELI znati istinu!?
Verujem tvojim nikom „drina1” da si sada na desnoj strani Drine,mislis
da oni na „LIJEVOJ”strani Drine,bas su se uželeli istine o sebi?!
Sumnjaj ne veruj ako je u pitanju,nauka...zbog sebe i svojih,istih.
Veruj a ne sumnjaj ako je u pitanju,Bog...da bih Ga imao na svojoj
strani i strani istih.
Pozdravljam te i ono adekvatnom ovoj situaciji,Ostani i budi zdrav!
Persival
(Ma, nista...)
27. децембар 2022. у 11.14

Краткая История Народов Балкан и Окрестностей:
https://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/51/17470351/kratka-istori-narodov-balkan-i-okrestnoste.html?3
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.