Дискусије : Историја

 Коментар
ВИНЕТА
trag
(xy)
18. јануар 2016. у 01.43
ВИНЕТА
Европска измишљена Троја

Пребогати град Вандалије (Балтичке Србије) из 10. и 11. века, да би у 12. веку без трага нестао. Шта се десило?
Није се ништа десило, Срби су по примању хришчанства нестали са тих простора, германизовани су из Ватикана, на исти начин како су постали хрвати и њихова чудна нација, тако су исто настали и данашњи германи. Узимањем вере Срби су губили нацију и језик и идентитет.
Овај мит о Винети је обична германско-католочка пропаганда из 16. века, која је имала за циљ брисање народу из сећања чињеницу да су некад били Срби и говорили Србски, да су живели у северо-западној Србији све до реке Рајне на западу - а од Средоземља на југу до изнад Балтика на северу. И германи су само једно од Србских племена били, и то најмање од свих. Никог од немачких историчара не интересеује стварно постојање Србских Винета по данашњој копненој Немачкој до средњег века, којих је превише. То им је сваки старији од 400 година град и село, које су ватиканизовали и њихова им имена накнадно дали. Зато њихови историчари и даље траже неку митску град-државу Винету од пре 2-3-4 па и више хиљада година по Балтику, која је по ватиканском лажном предању из 16. века била острво у Балтичком мору, које је као потонуло, јер се наводно одрекло Бога (читај: папе). Нико не зна кад, како, где и зашто. Требате знати и ово, Балтичко је море најплиће од свих мора, ретко где прелази дубину од 40-ак метара, и оно је више слатководно него слано, а они су га цело скенирали и ништа нису нашли. Међутим, тиме се жели рећи њиховим Србима: шта хоћете кад вас је Бог уништио! Нема вас више нигде! Потонули сте! Ми вам нисмо криви. Али, они траже и даље, јер на томе је заснована цела пропагандна политика о пропасти Србског царства, на лажном гневу Бога, која је служила у сврхе ватиканске германизације и покатоличавања копнених Срба (племена: винда, веда, винета, венета, вандала, германа итд.) источно од Рајне.
У том мрачном и лоповском 16. веку је објављена калуђерска књига под називом „Вандалија” - Историја тамошњих Срба. Касније се за овај појам везивало и означавало комплетно Србско постојање на тим данас ново-германским просторима. Вандалија = Србија. И кад би неко мислио на уништавање Срба са тих простора он је користио овај појам и свима је одмах од Берлина до Ватикана било јасно шта треба да раде. Вандализам се мора искоренити! Тако да од тад до данас у римокатоличком свету имамо вечито модеран појам за ужасавајуће ствари - „Вандализам”. Ето, то је сврха ове целе митологије - уништити северо-западну Србију путем мита.
То је та фина „Нордијска историјска школа” по којој и наша деца уче њихову наметнуту нам историју од Берлинског конгреса још. Тад смо први пут сазнали да смо се на Балкан доселили, кад је уведена у наш школски систем, до тад нико то није знао на Хелму (Хелм је древно Србско име за Балкан). Јер, ако су се Срби на Балкан доселили у 7. веку, онда је логично да их у северо-западној Европи никад није ни било. Посебно не у далекој Немачкој. Логично зар не? Ето, то се крије иза оваквих ватиканских подметнутих митова. Мађутим, ово није крај приче...
То су нам исто приредили и Грци по питању антике - избрисали су нас из ње, као и Румњани по питању старог Рима, или Хуни и Румуни по питању Паноније, или Бугари и Шиптари по питању Старе Србије, или Хрвати и македонци и муслимани по нестајању СФРЈ. Црногорски Дукљани (католици) по нестајању СРЈ. Сад је на реду и Војводина да оде из овакве титове репубљике срПије. Већ имају устав, заставу и спреман језик - војвођански, разуме се. И то је нова нација за десетину година.
Сви су они на истом задатку и данас! Одкидањем од нас стварају нове државе и нације!
Дакле, уходан је то миленијумски систем нашег нестајања, увек из једног центра координисан.
А оне историјске незналице, попут титових САНУ академика-политичких комесара, још се чуде шта нас то снађе с крајем 20. века.
Ма, знају они све, они су језуити - које је Ватикан школовао и само се праве да немају појма ти продани „интелектуални јањичари”.
trag
(xy)
18. јануар 2016. у 02.23
И хајде коначно да се не лажемо, сви у Јевропи су бивши СРБИ, хтели то неки да приѕнају или не, свеједно. Самим тим уса и Аустралију населјавају такодје СРБИ.
Осим руса нико није свестан тога.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.