Дискусије : 30+

 Коментар
Šta vi mislite o Mirkinoj izjavi?
lisabutterflay
26. април 2019. у 02.56

Izjava Mirke Vasiljević izazvala burne reakcije, oglasila se i svekrva, a mi vas pitamo - šta vi mislite?

Glumica Mirka Vasiljević, mama dvojice dečaka i jedne devojčice, „uzburkala” je javnost izjavom da kćerku vaspitava tako da bi trebalo da „zna kada da ćuti”.

„Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna”, rekla je ona u emisiji „Premijera”. Jedni su ovu izjavu osudili, drugi podržali, treći razmišljaju da li je nešto „izvučeno iz konteksta”...

U međuvremenu se oglasila voditeljka Marina Rajević-Savić, majka Mirkinog partnera Vujadina, i napisala „dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, kćerki - ima nade,” uz sliku svoje snajke.

Da vas pitamo...

Šta vi mislite o Mirkinoj izjavi?

*Apsolutno se slažem!
*Uopšte se ne slažem!
poet
26. април 2019. у 09.20
Ja mogu samo još jednom da se odusevim sudbinom svih žena-mudrica, koje onda radjaju mudre sinove, koji onda mudro vode svoja domaćinstva, a zatim I državu. Rezultati govore sami za sebe. Mogu samo da se divim I gledam izdaleka.
Dakle ima I oduvijek je bilo svega u Bozijoj-basci..
Problem je ovdje sto je njihovo poimanje mudrosti vijest. Ko je sad tu kriv?
lisabutterflay
26. април 2019. у 21.38

Zašto devojke padaju na loše momke?
Često u društvu drugarica čujete rečenicu kako je on previse dobar i kako ne žele da budu sa takvim momkom u vezi. I sa njima ostaju u prijateljskom odnosu.

Priča ide ovako...

Upoznaju se momak i devojka. On je fin, dobar, kulturan, sluša je, a isto tako zna da započne zanimljivu temu, nije dosadan. Međutim kako vreme odmiče, ona počinje da razmišlja, najčešće u dva smera. Zašto je toliko dobar, i da li nešto želi da postigne tom dobrotom. Dok drugi tok misli ide u smeru da je on previše dobar i da to nije to. Pada odluka da budu samo prijatelji.

Zašto devojke, kada ih pitate govore kako žele dobre momke uz koje će biti sreće, i na koje mogu uvek da se oslone, a onda kada to nađu misle da to nije to. I nalaze momku čak i neke mane koje nisu toliko bitne.

Često će pojuriti za nekim, nazovi frajerom ili lošim momkom, koji ih neće poštovati i uz kojeg će da strepe gde je i šta radi i zašto se ne javlja. A onda će sve to da prepričavaju baš onom momku s početka kojeg su odbile da budu ljubavni partneri.I da od njega traže savet.

Nekad se desi da devojke shvate da greše te odluče da promene svoje prioritete. Što znači da loše momke menjaju dobrim. One odnose u kojima se osećaju nekad i nesigurno i nesrećno, menjaju za one odnose u kojima se osećaju prirodno i u kojem mogu da budu ono što jesu.

Da li je to adreanalin ili navodna zabava koja je zagarantovana sa lošim momkom ili jednostavno ženska navučenost na dramu, ostaće večita dilema. I zabava i adrenalin i još,mnogo lepih stvari, bez drame, devojke mogu da dožive sa dobrim momkom.

Možda svako nekad prođe fazu 'lošeg momka'. Sve dok je to samo faza, dobro je. Jedno iskustvo više iz kojeg može da se nauči.

Ali zapamtite, većinu vremena u vezi trebalo bi da Vam bude lepo, da ste srećni i da ne skidate osmeh s lica.

Poet ;)
poet
27. април 2019. у 14.34
Šta,„poet ;)”?
Šta? Da mudro cutim,možda? Ili da nešto kažem? Ili da, ne daj Boze, ne mudrujem? :)))
Ne razumijem. Komunikacija, draga moja, jasna i glasna. To je ono sto vjerovatno fali dobrim momcima, a barabe sa njom barataju i previše dobro. To je sve.
poet
29. април 2019. у 18.19
Ništa te ne čujem!?
American_Psycho
(Ako vam je stalo do istine, sl)
29. април 2019. у 18.56
Uopste se ne slazem, treba da je vaspitava da bude najveca alapaca, i da je uvek njena poslednja čak i kad ne zna šta da kaže..
poet
29. април 2019. у 19.03
Ma kakvi, treba da joj kaže da na prvu sarkastičnu repliku spakuje kofere i napusti mjesto zločina.
lisabutterflay
17. мај 2019. у 00.25
Poet...nasmeja me for to Zločin :)

Moje mišljenje ja:

Da je teze naći DOBRU ženu već dobrom muzeka..zašto ?

xexeee,muž trazi ženu da je dobra,kako u krevetu tako i u teretu...ali,ali..te se ne radjaju vise. A žene ko žene,samo ih interesuje,lova,auto dobro...i sloboda ?

Poet..pozdravce ;)
lisabutterflay
17. мај 2019. у 00.42
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
27. август 2019. у 03.06
Komentar: 2 minuta gledanja i podsjetilo me kad sam sa rodjakom sa sela cistio poljski WC.

Presutjeti nešto nije samo važno za žene nego generalno u zivotu.
Na zalost kod naših naroda je često Sto na umu to i na drumu.
Jagnjermann
(Spannferkelmeister)
23. октобар 2019. у 05.03
Cutanje je zlato - stara poslovica. Moj komsija je umeo svojoj ženi da kaže kad ova pocne da valja gluposti: „Zeno, nali vode u Usta”
Power12345
03. новембар 2019. у 16.59
lisa kakva i ti pitanja postavljaš...Zašto devojke padaju na loše momke?
ti kao žensko sigurno imaš prestavu da nabijeni, mišićavi, lanci oko vrata, žurke, pijančenja, droga, lopovi i stotinu drugih faktora što se za tu grupu reći, napisati može ...a upravo žene traže provod i kitu.
Kita je stvar sa kojom oni otvaraju i zatvaraju vaše cenjene pičkice i ti kao iskusna koka to sigurno dobro znaš.
mileva69
(knjigovodja)
01. мај 2020. у 09.50
Uglavnom se slazem
jednaSosa
10. јун 2020. у 11.04
I mnogi ocevi imanju ogromnu ulogu u vaspitavaju svojih cerki u pravcu nesposobnih lajavih bezvezicki, da ne kažem princeza iliti tatinih malih nezasticenih devojcica.

Pa onda takve odrastu u sponzoruse koje jure matore lovatore da im zamene tatice u zivotu. Nekima se i posreci da se udaju za nekog sarmatnog preprodavca prezimena, koji je umislio da je dobio na lutriji što se ozenio bas takvom, uz obavezne nedeljne ruckove kod tasta i taste, i usputnu kontrolu i ispiranje mozga od strane istih. Sve dok pravi problemi ne zakucaju na vrata pa se onda svi dobro upoznaju, a danas najcesce i razvedu.

Ukratko, takve tatine princeze i ne moraju da otvaraju usta, one imaju svoje tatice da to rade umesto njih.

Zdrava veza i zdrav brak su onda i samo onda kad OBE STRANE znaju ili su naucile kad šta trebaju da kažu i koliko i kako, a ne samo jedna strana. I kad im se roditelji ne mesaju u brak.
prekodrinski
(Å¡loser)
04. јануар 2021. у 03.29
Ako želite da momci budu vitezovi, devojke i žene treba da budu dame. Jedno bez drugog ne ide. Ova nova sloboda nije sloboda, to je glupost.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.