Дискусије : 30+

 Коментар
Камо одело и кравата?
dulebg
(posmatrach)
15. јануар 2015. у 07.16
Нема више лепог манира облачења одела и кравата. И ови што још носе одела - иду без кравате, измишљају нека одела без крагне, још кад се обуку у розе - божемесачувај!

Седео сам пре неког времена у „Шехеру” на Сењаку, а то вам више није кафанчетина са сарајевским специјалитетима (Вуђ ју лајк туфакју?), него елитно место за ДС и спонзоруше. Ама нисам ја то знао - видим само се накупљају архитекти: сви у сомотским панталонама, бродарицама, кошуље и џемпери - скуупо до бола, али кажем: то му је архитектонска униформа, разликују се само по цени.

Међутим то нису никакви архитекти - јок, то је нови слој саветника и експерата, известилаца и председника, све мој до мојега. И нико да се појави у оделцу? Поручују некакве икебане са сунцобраном (напољу снег до кука), уствари сунцобрани су на коктелима, мрцваре оне паштетице ..

Е да се није појавио Шутановац са 2 бодигарда - баш бих мислио да су одело и кравата нестали. Срећа те њих тројица - немаш појма који је министар, једино Шутановчев сат кошта ко мој стан, иначе сва тројица имају врат да нема кравате за око њега, ципеле наоштрене школским резачем (шиљилом, по западносрпски) и „нормалне” кошуље.

Јбг дошло време да кад се обучеш ко човек, сви мисле да си бодигард ((
kojekud
(citam sa usana)
16. јануар 2015. у 06.49
Prakticni ljudi. :)
Takva garderoba se lako održava /easy maintenance/ plus iznenadni poziv na jahtu ili u golf klub ih nebi zatekao nespremne /ready to go/.
aom
((ime_u_kucici))
16. јануар 2015. у 10.27
valjda će i taj trend sa zapada doći kod nas...opustencija bato do daske
idu iscepani izguzvani niko te ne pita...(e jedino topla braca, oni su vazda doterani ko za vrbicu) :)
Leon01
(ekonomista)
16. јануар 2015. у 10.32
nasmeja me dule :)

samo pazi kako koristis to roze boje nemo ti se paradisti nakace :)))
goodbad
(gb&u)
17. јануар 2015. у 02.08
ima i za to rešenje, plehano ojacanje u zadnjem delu gaca,može i sperploca, kako bi se aktivnosti pozadinske gerile svele na minimum.
dulebg
(posmatrach)
17. јануар 2015. у 11.46
ма кактус ће да ставим у гаће
па ће да виде !!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.