Дискусије : 30+

 Коментар
Не волим „Фрајле”
dulebg
(posmatrach)
22. јун 2014. у 11.01
Женски састав „Фрајле” тако ме неодољиво подсећа на једну морбидну фразу једнога негде тамо: управо изгубиле битку са биологијом! Тај је тиме хтео да опише „боркиње” за права разних који их се не тичу, ни оне њих: пингвина, Абориџина и гренладских гејзира...

Као и бутик „2 шмизле” - одаје особе, пробуђене позивом „ајде, време да се умире!” - како црно умирање, па ја још мамина и татина, још нисам видела Хвар, ни Аконкагву, ћерка ми се једва удала, а за унучиће вичем да су ми деца..

Наша хипи-генерација: дошло доба дас' иде у гроба, а још са пубертетом нисмо изашли на крај (((
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
22. јун 2014. у 15.56
kao dugogodišnji profesionalni muzičar, ne mogu da prokomentarišem dotični sastav, iz razloga što sam politički korektna osoba, a dežurni profesionalni borci za pravdu i prava samo čekaju tako nekoga da ga zaskoče. :) :) no ukratko - bend - kao i država naša. -nije dobro.
escada
(¡)
22. јун 2014. у 20.24
Meni su baš simpatične! Otkačene i povremeno disonantne.
Duletu je verovatno dejavu:)
tufnica
23. јун 2014. у 05.03
Kad u svemu vidimo nešto loše to vise oslikava nas nego ono sto gledamo:)
Frajle su super;)
dulebg
(posmatrach)
24. јун 2014. у 03.41
Под 2. ми код њих иде на живце то глумачко уверење како умеју да певају, како их је лепота слушати, да не помињем интелектуалне текстове са Поруком.

И уопште ми не иду у главу филмаџије, сликари, поготово глумци - са својом идејом о изабраности и предоређености да нас просветле, да нам донесу истину, да буду савест човечанства .. наравно не бесплатно! Шта њих квалификује за психијатре, филозофе и духовнике - мазала бре она обична? Зар то што су живот провели у „?” и „Нашим крилима” - тамо се ваљда стиче кафанска диплома?

Глумац кад пева, он прво подразумева да ту нема шта да очекујемо од гласа (глас је неважан), онда ни од пратње (пратиће сам себе на гитари), о изгледу - не верујем да ико од њих мисли да се офуцо, остаје дакле текст - који намучи ону музику, јер је јелте изузетно важан и паметан.

Иза свега остане утисак - јелте да сам симпатичан и много духовит?!
tufnica
24. јун 2014. у 15.14
A kakav je to cool tip bio,a sad od njega ostade samo staro dzangrizalo;)
dulebg
(posmatrach)
25. јун 2014. у 17.04
Ма да - не марим особе које одбијају да остаре; које верују да не старе зато што живе младалачки. Засвирај брате и за појас задени - па куд ће сва ова нова младост, ако ви одбијате да оматорите?
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
25. јун 2014. у 17.39
menije ?-itnik prilično pouzdan znak da se radi o ljakse-u. verovatno ima izuzetaka, ali nisam ih susreo.
a gorespomenuti sastav - to onako baš nije dobro (čisto za nekog ko je implicirao da sam negativan -nisam negativan - to je kao da inženjer iz volvoa kaže da je polonez došta loš auto - to nije negativan stav - that is the fact).
tufnica
26. јун 2014. у 05.44
Ako starost podrazumeva dzangrizavost onda neka bude da odbijam da starim :)Eto, ne želim da izrastem u gadnu babu ;)
Dule, te „Frajle” su ipak mlade da bi se o njima komentarisalo na taj način. Najstarija od njih je skoro pa 20 god mladja od tebe a o najmladjoj i da ne pricam.
dulebg
(posmatrach)
26. јун 2014. у 19.37
Ех па ти знаш да мушкарци никад не старе, ја поготово!
goodbad
(gb&u)
26. јун 2014. у 23.03
nije bas da znam ko su inkriminisane Frajle ali ako nisu za kontejnera, ma pusti ih, dace ruke nekom. sto bi trgovci rekli svaka roba ima svoju budalu. a ti Sasice Mudrijasu da se izgubis, tebe ionako ne interesuju zeMske.
struktura
(Bene Gesserit)
27. јун 2014. у 10.44
Hmmmm...
Toki
27. јун 2014. у 15.54
aaaa, novi momenti...
dulebg
(posmatrach)
27. јун 2014. у 19.23
А зашто сад минусе што сам вечно млад ?
Мислите да је мени лако ??!
jedna_vamo
11. јул 2014. у 19.44
frajle su gnjavaza. tekstovi o ziponima i krinolinama?! ajde bre..

mogu proćikod nekog penzionera sa oslabljenim sluhom i vidom. (sredo)vecne devojcice.
dulebg
(posmatrach)
13. јул 2014. у 18.18
Да бидем прецизнији: то што раде Фрајле - снимају за државну дискографску кућу неку музику коју нико неће хтети ни да слуша, а камоли да купује - личи ми на играрије одрађених љубавница: ајде - ниси више да те показујем пред Великим Светом - иди у ПГП играј се мало! Илити - замајавање престарелих фрајли, а за народне паре.
dulebg
(posmatrach)
13. јул 2014. у 18.21
касно-средовечне девојчице

Ту ми негде и иду на живце - својим одбијањем да одрасту. Виђам тако неке девојчице од 60+, у хеланкама и розе патикама, са изблајханом плавом косом .. призор пре морбидан него привлачан. Па се запитам: како би изгледала да се обуче као Десанка Максимовић? Да ли би тада њена старост била неукусна и непримерена?
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
13. јул 2014. у 18.34
baš videh danas dole u gradu kad sam se spuštio sa svog seoskog brda u isti plakate dotičnih dama.
*pusti bre blajhane bakutanere da nose helanke i rozle patike i tako to. - nemo' da si politički nekorektan sproću senior sitizensima.
dulebg
(posmatrach)
14. јул 2014. у 13.54
па да - још и фотошопирани билборди, а све за наше паре?
-
па бре ти њихови спонзори - они баш навикли на народне паре, не могу иѕ свог буђелара ни љубавнице да одобровоље?
dulebg
(posmatrach)
17. јул 2014. у 18.53
Не признајем политичку коректност: нигде не пише шта је и на кога се односи, то му само дође аутоцензура.
dulebg
(posmatrach)
18. јул 2014. у 17.12
Ево овде новинар пише о „аналитичарима” који служе да подрже српску владу, па их назива „страшилима” - вероватно је то збирни утисак од њиховог изгледа, приче и духа којим одишу? Није да сам ово рекао због Фрајли, таман посла!
oes123
(zubar)
10. август 2014. у 19.12
Ja sam se zaebo, prošle Jeseni kupim prvu plocu od „Frajli”. Strasno me razocarale sa svojim pesmama. Ama nema bas I jedne pesme koju možeš da zapamtis kao dobru.
Ocekivao sam možda starogradske I slično,a ono skrpljeno sve bez veze.
Sada I ne znam gde sam disk stavio?! Zaebale me svojom reklamom inače ih ne bi kupio.
dulebg
(posmatrach)
12. август 2014. у 17.54
Жене које проведу живот експлоатишући своју лепоту немају времена, а ни потребе, да се обуче у нечем другом. Притом им вечито и опште дивљење и наклоности не дају да помисле како није све што кажу духовито, ни толико паметно, ни незаборавно; нити да им је глас баш школован и текстови смислени. Не - оне су краљице тренутка, док их млађе не изглаве са трона. А онда их захвални босови склоне са сцене, дају им да се играју кабареа, а за народне паре.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
13. август 2014. у 04.17
mislim, svačiji rad u principu cenim i poštujem - ali bre devojke su (muzički / performance) mnogo smešne. što nam doduše malo govori i o našem društvu - jer ako to „prolazi” ovde, onda to „ovde” tu i tamo mnogo nije dobro. -mislim, ono - za gladnoga parizer je vr', a za dalmoša ili đetića ili tamo nekog španca i/li žabara koji prave šunke i pršute - jbg - parizer je krš klopa.
pa sad samo zavisi ko je gde - naš prosek je tu negde glad/parizer, a po ovom pitanju - al eto ima nas i koji smo pravili i klopali i pršutu pravu sušenu na buri..
dulebg
(posmatrach)
17. август 2014. у 17.18
Не бих ја по њима одређивао квалитет српске музике, нису оне у тој музици ни слепа улица. Него да будем досадан: одрађене љубавнице, па им неки скот дао да се занимају.

И немам ништа против да и највећи антиталенти снимају, нити да се рекламирају. Погађа ме што се то ради за моје паре; што је неко умео да */*/* а сад не уме да плати ?! И оне, ћурке - како их није срамота да их неко тако скида са ...
Danilo030
29. децембар 2014. у 19.02
Paaa... jeste!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.