Дискусије : 30+

 Коментар
Šta ste zadnje prodali
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
04. фебруар 2014. у 12.22
Glupo je raspravljati o tome šta ste procitali, kad znam da čitate samo ovo sto piše na forumu i ništa vise.
Nema se vremena, oci se zamaraju i tako to...
Zato da ne gubimo vreme, recite mi radije šta ste zadnje prodali, zato što vam je trebala lova... ili jer vam to nije trebalo.
aom
((ime_u_kucici))
05. фебруар 2014. у 07.05
ihaj Romele,
vidi koliko minusa si dobio...

sve možeš da prodas, ali drugare sa foruma...
pa stvarno :)

Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
05. фебруар 2014. у 07.32
:)))
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
05. фебруар 2014. у 07.50
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
01. март 2014. у 12.35
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
02. март 2014. у 09.43
Odlicna ti je fotografija.
Kako si je uradio?
Photo shop & CO ?
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
09. март 2014. у 18.13
pa prvo sam uzjahao bajs, i otišao tamo kejem novosadskim gde kej savija gde je onaj kanal na kraj keja. e tu sam ubrao ovaj xxxxl maslačak, koji ustvari naravno nije maslačak nego je to nešto, al sam zaboravio kako se beše zove, i stavio ga u kutiju od grants viskija i dobacio ga do kuće. onda sam ga u'vatio u hvatalicu što imam za sitnu elektroniku, onda sam tamo iza stavio (verovatno) blicove sa zelenim i plavim (ili samo jednim) gelom. i onda voda u fajtalicu i prs-prs (iz visine da bi one male najmanje kapljice padale, pa se onda one kondenzuju). i onda ništa - staviš makro objektiv na aparat, otprilike uoštriš ručno na najbliže, a onda približ/odalj celog aparata i tako ufokusiraš i klikneš. i onda provučeš malo kroz fotošop. (stvarno se ne sećam jesu bili farbani blicevi, ili je „ona moja” ofarbala u fotošopu. - za jednu sliku - lakše je u fotošopu, a kad imaš seriju onda je naravno bolje i lakše snimiti.
Werba
(N/A)
23. фебруар 2016. у 03.58
МРАЧНА ТАЈНА АМБАСАДОРА: Потежица био права мета отмичара због нерашчишћених рачуна са криминалцима?!



Share Button

inShare.

Амбасадор Србије у Либији Оливер Потежица налази се под истрагом због сумњивих околности под којима су отети Јовица Степић и Слађана Станковић, службеници наше амбасаде који су у петак убијени у америчком бомбардовању, потврђено је у самом врху Министарства спољних послова!

Потежница (Фото: tripoli.mfa.gov.rs)
Потежница (Фото: tripoli.mfa.gov.rs)

</div> <div id='passback-wbdd130e77a'></div>

Иако је од отмице у новембру прошле године у више наврата долазило до озбиљних индиција о одговорности амбасадора Потежице, истрага против њега до сада није покретана да се не би угрозили животи Слађане и Јовице.

После њихове погибије, нема више никаквих препрека да се утврди пуна истина. А све указује на то да је права мета отмичара био у ствари амбасадор Потежица, и то због нерашчишћених рачуна са локалним криминалцима?!

Грешка у отмици?

Iстрага либијских власти у Сабрати, али и информације до којих су дошли оперативци српске Безбедносно-информативне агенције говоре да су Слађана Станковић и Јовица Степић отети грешком!

– Они, по свему судећи, нису били мета отмичара. Информације којима располаже Информер указују да је мета био амбасадор. Слађана и Јовица су отети јер су се, случајно или нечијом намером, налазили у аутомобилу на такозваној позицији 1, у којој, по протоколу, треба да се налази амбасадор – преноси саговорник из врха МСП.

На питање зашто би екстремисти хтели да отму нашег амбасадора, он одговара:

– По свему судећи, амбасадор је био права мета, а несрећни Слађана и Јовица су отети случајно… А зашто би неко отео Потежицу? Па рећи ћу вам само да постоје озбиљне информације да је он са јако опасним људима у Либији умешан у милионске незаконите послове. Неки помињу чак и трговину оружјем… То је све што у овом тренутку могу да вам кажем. Истрага ће показати шта је у овом случају права истина.

Прве сумње у то шта се тачно и зашто десило у Либији изазвао је сам амбасадор Потежица.

– Његов исказ о отмици је од почетка био контрадикторан. Његова изјава о отмици битно се разликовала од исказа који су дали други очевици, а потпуно је и до данас остало нејасно зашто је он уопште, без знања и одобрења МСП, наредио да конвој возила из наше амбасаде крене према Тунису кроз територију коју контролишу међусобно завађене екстремистичке групације – преноси саговорник.

Да у тврдњама саговорника и те како има истине, говори и оно што је у суботу на ванредној конференцији за новинаре рекао премијер Александар Вучић.

Он је, наиме, и сам рекао да путовање за Тунис на коме су отети радници наше амбасаде није било одобрено од стране власти у Београду, а посредно је потврдио и да Слађана и Јовица највероватније нису били права мета отмичара!

– Са извесношћу могу да кажем да се отмица није десила случајно. Поставља се питање да ли су баш ово двоје људи били мета, ја мислим да нису и да су отети само зато што су се грешком налазили у возилу на ‘позицији 1′, али то је све што могу да кажем… – рекао је Вучић, који је такође најавио озбиљну и ефикасну истрагу.

Да ли је мотив новац?

Амбасадор Оливер Потежица јуче је био недоступан на свим телефонским бројевима.

– Амбасадор је тренутно на састанку. Морате контактирати са Министарством спољних послова. Они ће вам све објаснити – поручили су у Амбасади.

И док у Министарству званично нису хтели да говоре на ову тему, криминолог Златко Николић каже да заиста постоји могућност да је права мета отмичара био амбасадор.

– Организоване криминалне групе увек траже већи „отмичарски плен”, за који могу добити много више новца. Могуће је да је овде дошло до замене и да су службеници отети грешком. Да је Потежица киднапован, сигурно би се тражио велики откуп. Могуће је и да је мотив отмичара био новац који им је Потежица дуговао – наглашава Николић, додајући да у стручним круговима одавно постоје озбиљне сумње о сумњивим пословима наших службеника у Либији:

– Постоје наводи о трговини оружјем, о великим трансакцијама у кешу… Ипак, док истрага не буде готова, не можемо ништа тврдити са сигурношћу. Уколико је Потежица имао неке послове са организованим групама, онда је врло вероватно да је ово била њихова освета. Ко зна колико је још играча умешано у све ово…

Све је сумњиво

На другој страни, Дарко Трифуновић из Института за стратешке студије сматра да је све око отмице наших држављана било сумњиво.

– Прича да Потежица није био мета, а да су намерно отета два нижеразредна службеника амбасаде је потпуно невероватна… Намеће се питање да ли су овде постојали неки нерашчишћени дугови. Све се ово не би догодило да није укинута Служба за информисање и документовање, која је проверавала да ли амбасадор и запослени имају неке недозвољене радње – подвлачи Трифуновић.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.