Дискусије : 30+

 Коментар
Није ми толко добро са парама, колко ми је лоше. .
dulebg
(posmatrach)
25. децембар 2013. у 11.55
.. без њих

Новац је враг. Уме да те извади: кад си гладан, кад ти је хладно, кад си у страху од поверилаца, када деци треба да платиш екскурзију, зубну протезу, жени бунду ко што има кума.. међутим ту се негде његове могућности завршавају.

Људи су пак склони, како им је ипак лакше да зараде, него да се потруде, да после све решавају са ВИШЕ новца. Нема контакта, не иде љуав, деца слабо уче, родитељи се вајкају да су запостављени - хах, шта? преварим још двојицу приде (преко квоте за ову недељу) и ето ми нових 500Е да позапушавају све рупе.

Али новац не запушава мале рупе, само велике.
dulebg
(posmatrach)
25. децембар 2013. у 11.56
Слично овоме испричао ми је један чувени психијатар: ако ћете да вас избавим од ноћних мора, склоности ка самоубиству, монструозних намера - то радимо! Али оне фине ситнице, које живот значе - е то ћете морати сами, ту смо ми НЕМОЋНИ!
aom
((ime_u_kucici))
25. децембар 2013. у 17.10
ekete bekete banda svira
mene doktor vizitira
pa me pita šta mi fali
meni fali pendzer mali
u pendzeru lepa seka
to je cela apoteka :)

sto put sam rekla da sve sto novcima možeš platiti...
ali dzaba ja pricam!

ali da ti ispricam, evo bas veceras sedim s nekim muzicarima (0vde u nasem malom krivoklatskom selu je bio koncert povodom nji'ovoga Bozica pa su me drage komsije povele jer sam sama u strasnoj sumi i velikoj kuci) i oni meni mluve (pricaju) kako sigurno imam moc penize jer mnogo pracujem (radim)...a ja njima kažem nemam si nic penize Pan, ja si pracujem samo za trumpete...(posle mislim - ništa ih nisam slagala :)

i nije mi je zao...
hvala bogu dragom, da znamo za šta moc pracujemo :)

sve drugo sto bi bilo važno i tako i tako ne može da se kupi čak ni kod kineza.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.