Дискусије : Тенис

 Коментар
Papak 2
kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
20. јун 2020. у 09.02
intrigue
20. јун 2020. у 12.48
Двоумим се да ли да питам , (где је ) ко је папак 1 ...одговориће ми човек „ти” :))

Онда опет , мислим се ...где бре за Нолетовог тренера да кажеш „папак” ?:))

У главном , нема ту ничег новог , то је Ноле , он је одувек показивао ту братску љубав према Хрватима и Хрватској . :)

Сад им је најбоља реклама за туристичку сезону . Кец из рукава .

Паде ми на памет , негде сам гледао Срђана и Дијану ...она прича шта се десило кад је Срки први пут довео кући , а тамо и његова наглув баба .
И , рекли они баби да је Дијана Хрватица ...а наглува баба пита „јел Певачица” .
А колико смо се ми овде препирали око тога да ли је или није .
Ето рекла сама , јесте . :)

Не би мени овај Нолетов одлазак тамо и та љубав према Хрватима и Хрватској ни мало сметала ,(као што ми не би сметао ни одлазак наших туриста на њихово море)да је ситуација другачија .
Нпр. да је Хрватска демократска држава , да сви људи који тамо живе имају иста права ...да се њихов народ и власт према мањинама (Србима) не понашају као што се понашају ...и да Срби у тој полуфшаситичкој држави имају бар нека права .
Овако ...
Ебига , нешто контам ...убијо нас Турчин , Аустријанац , Шваба , Американац итд . , и ми идемо у те државе и туристички и да радимо , живимо .
Али , ипак...ни у једној од тих држава Срби нису третирани као грађани 3 реда , обесправљени , као што су у Хрватској .
semperaliquem
20. јун 2020. у 15.53
Новак је добар човек и спортиста.
Међутим, шта му треба да се тако усиљено понаша у Хрватској.
Друго, колико видим у Задру нема публике на трибиама док је у Београду било препуно.
Није ли то неодговорно понашање?
Друго његово усиљено понашање у Хрватској је неодговорно и због тога јер се не може играти са историјом.
Ко је свестан шта се тамо догађало у два последња рата никада се неће моћи опустити и забављати као што то Новак ради.
Па бар да то бар чини са мало виље уздржаности и достојанства па да то буде нормално.
antologia
(svakog dana...)
20. јун 2020. у 16.28
Izbjegavam da komentarisem, sem sto moram reći da je masa ljudi u Zadru na tribinama. Nijer ni Zagreb Beograd, a kamo li Zadar. Međutim, masa, masa. Eurosport prenosi i upravo gledam mec sa Coricem.
1-0 za Noleta i 3-3 drugi set.
intrigue
20. јун 2020. у 17.21
Шта има везе , три пут' је трипут' :))

О посети ...
Па наравно да Задар није Београд . Посета је ок на мечевима које играју , за њихове појмове , атрактивнији играчи за гледање .
Мање је људи на оним другим мечевима .

Нпр. Меч који су играли мала Даниловићка и она бивша Вавина ...гледало је између 23 и 28 гледалаца :)))
DSQ1964
21. јун 2020. у 02.27
Ja podržavam to što Nole radi sa krvatima, prijateljski odnos i tako to. Mi stariji teško možemo da predjemo preko svega što se desilo ali mladji i oni koji dodju posle njih, i oni posle njih će i dalje živeti na tim prostorima i nisam baš siguran da je večita mrznja mnogo smislena..
Mi Srbi ako smo pametni i ako smo nešto naučili nećemo dozvoliti da nas nikad više kolju i trebali bi da gledamo sebe i da pravimo neku Srbiju koja će uvek biti bolja, lepša i jača od njihove ružne, kao i mi da budemo bolji i jači od njih, ko sto smo uvek i bili. A oni da li će da nas mrze zabole nas patka, kad si jak to je sve sto neko i može - da te mrzi i ništa više.
I mi sad ovde po forumu možemo da razmišljamo o krvatima kako hoćemo, i po drugim forumima i bilo gde u Srbiji ali oni koji nas predstavljajuu u svetu moraju uvek da pokazuju naše najbolje lice i nasu najplemenitiju stranu. I to mislim da Nole radi sa bravurom.
Mislim, da li neko stvarno može da ocekuje da Nole u Zadru diigne tri prsta i ksze im ma napušite mi se qrca bre ustaše? Ignorisanje? Ne znam, za nas većinu je to možda moguće i lako izvodljivo ali za Noleta, kako vidim on je tokom karijere na neki način uvek bio povezan sa njima a eto izgleda i krvno tako da je njemu to možda nemoguće?
semperaliquem
21. јун 2020. у 05.32
semperaliquem
21. јун 2020. у 06.09
:-)
Tri puta Bog pomaze.
kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
21. јун 2020. у 08.19
Nisi ti intrig papak 1.

Postavio sam slično jednom davno a naslov je bio papak.

antologia
(svakog dana...)
21. јун 2020. у 10.37
DSQ, apsolutno pametno razmišljas i ljudski i pragmaticno i civilizovano. Kome je do rata i mrznje, neka tu gdje jeste opauci po svima koje ne podnosi.
Novak ne poltronise. On je visi nivo ssvijesti i pameti i pozicija koja mu daje platformu da vidi i dalje i sire od nekog ko je mentalno još na
„poljskom WC”, a najvisa kvota duhovna je kada se popne na plast sijena😋 Novak je jedno ljudsko lice i dusa, ali sa osobinama koje mogu samo biti ideal i teznja ka savrsenstvu.
Ja dobijem 5 Korona od pomisli na krvate-i nije to samo stav, kao poznajem istoriju i srpski sam nacionalist...moja familija sa obe strane je istr...ljena od strane zlotvora.. Svejedno,podržavam Novaka i priznajem da me postidio (intimno) svaki put kada on odreaguje na Gadove ili na crnogoske- meni svejedno. Što ne procitate na koji način je objasnio i OPRAVDAO stav CG da ne prihvati tenisere. U Zadru je na njegovom mecu bilo bas, bas publike. Kako rekoh, sin bi mi skoro mogao biti, ali se svaki put postidim pred njegovim mirom i zreloscu.
Isto skidam kapu Ivanisevicu kako je stao iza Novaka i progutao sva svoja sr. Druga vremena-drugi obicaji. Mi nismo vandali. Uvijek miroljubivi i blagonakolni. To Nole radi. Da mrzi i nervira se, nikada ne bi ništa osvojio, ugusio bi svoj psiholoski mir i ravnotezu. Ovako je SUPERIORAN.
srbo001
(FUDBALER)
21. јун 2020. у 10.49
Mene najviše nervira zašto je uzeo ovog Ivanisevica da mu bude trener. Kako je taj likovao kad smo proterani iz Krajine . Cudi me da niko ne postavi neki njegov interview za vreme rata i progona Srba iz Hrvatske. On,srpskog porijekla je još uvek Srbomrzac .
Čitam prezimena ovih iz Zadra ,i gore iz Rijeke, sve Srbi pokatolceni. Gledam ovog Corica,još uvek ima Srpske crte lica,nema veze koliko njegove djedovi žive u njihovoj ruznoj.
Drug koji živi u Rijeci i koji je slikar ,mi pre par godina poslao sliku po nekom njegovom prijatelju Milicevicu koje je letio za Ameriku. Kad mi je predao sliku ja mu poklonim kapu za slikom NOVE AMERICKE GRACANICE. On mi se zahvali na poklonu i kaže da je Hrvat. Ja zamalo da padenem na dupe. Ipak je uzeo kapu i rekao da će je pokloniti Neshi, nasem zajednickom prijatelju .
noletova majak je SRPKINJA BRE, odakle vam te informacije da je rvatica, Ako je to iz one kjige sto je piao oanj amerikanac ,onda gresite .
I podržavam Srdjana u ovom zadnjem interview ,100% je u pravu. Ko nije imao sina ili cerku da prođe taj juniorski staz, nema posjma koliko je on zla prosao i šta je sve morao da prođe i da ne reaguje .
antologia
(svakog dana...)
21. јун 2020. у 10.52
Isto mislim da sve te filozofije i mantre, šta god bile- lično ne upraznjavam, niti bih- ali razumijem da je on morao da se izbori sa sobom, sa svim naletima i izazovima u sebi, ali i oko sebe-PLanetarno.
Navijam za njega i samo za njega i samo pozitivno o njemu misli.

Sad u Bgd su ga upitali kako se nosi sa toliko nepravde? Šta god da uradi, dozivi kritiku ili omalovazavanje. Njegov je odgovor, parafraziram:
Imao sam sreću i blagosloven sam da mogu da iskazem svoj talenat i ljubav prema tenisu, koji me opsjeda od moje 4. godine. Toliki uspjeh sam postigao radom i već sam sada usao u Istoriju sporta koji mi zivot znaci. Usrecio sam svoju familiju i mnoge druge, radim na dobrim stvarima za mnoge ljude...srećan sam i ostvaren covjek i jasno mi je da moram jednako podnijeti i ono sto nije uvijek dobro i pozitivno prema meni. Ja znam da mislim posteno i da su mi namjere uvijek dobre i da to ukljucuje sve ljude, u sportu u svakom slučaju i tu oko mene.
To je zivot- ima obje strane. Ova dobra je 2x veca i jača. To me nosi itd.
Tako zbori genije i mudrac.
BSATS
21. јун 2020. у 11.01
Intrigue ili nije gledao emisiju do kraja, ili je namerno izostavio da pomene ono sto su i Dijana i Srdjan rekli pri kraju emisije.
Znaci,direktno iz njihovih usta i trebalo bi da budu otklonjene sve dileme.
Dijana jeste rođena kao Hrvatica, ali je zajedno sa Novakom krstena u Pravoslavnoj crkvi i dobila ime Milica.
intrigue
21. јун 2020. у 12.13
BSATS ,

Извињавам се , искрено и од срца . Истина је да нисам гледао емисију , већ само један исечак који је постављен у неким новинама (не сећам се више у којим) , а који је њима , ваљда , био интересантан због шале са глувом баком .
Написао сам већ , „ они баки да је Дијана Хрватица , а наглува бака ”а Певачица„” ...
Дакле , била је Хрватица-католкиња , па се прекрстила у православну и постала Српкиња .
Видо сам је и ја негде , некад , да се прекрстила са 3 прста...и сећам се да сам помислио „опа шта је ово” .
Опет , друже , то да је она постала православна и не мења целу ствар превише ...не мења поенту .
Новакови дека и бака са мајчине стране су Хрвати пореклом , мајка му је рођена као Хрватица и одрасла као Хрватица ...
И нема К да то није један од главних разлога његовог става -гарда према Хрватима и Хрватској .

Све је мени јасно , то да време иде , да се све мења , да се рађају нове генерације и да је апсолутно болесно и блесаво да се настави са мржњом .
Дакле , то је ок .

Ајде да покушам нешто да вам објасним , мада знам да сте скоро сви у лепим годинама и да знате подоста .

Елем , ево ја овде имам једну Хрватицу , види јада баш из тог Задра . Та жена вам је била удата за предратног судију из Задра ,иначе Србина . А пре њега је била удата за Хрвата из Задра и са њим има сина који тренуто живи у Задру .
Недавно је била тамо , у Задру .
Дакле , тај син којег је имала са Хрватом је заједно са њом , мужем Србином и млађим сином којег је имала са њим ...запалила за Србију као избеглица . Била са њима у Србији...тај старији син ког је добила са Хрватом остао у Србији , оженио Српкињу из Суботице...па се касније са њом вратио у Задар . Она је са мужем Србином и сином ког је добила са њим дошла у Канаду .

Ајде да скратим .
Написао сам вам да је жена била код тог старијег сина и снаје Српкиње у Задру ове зиме ...дакле ,познаје ситуацију .
Е сад скраћење...:))
Та жена , Хрватица , је Новаков долазак у Задар прокоментарисала са „ а ћа је доша УЗАДАР , тамо ти је још увик све го усташа” .
Ебига .
Шта је та жена проживила са мужем Србином, малим тек рођеним сином, кроз ту по злу чувену Задарску „кристалну ноћ”...то је за роман да се напише .
Фора је ту томе што се до дана данашњег скоро па ништа није променило у том Задру ...и они , Хрвати , би сутра били спремни да понове исто .
Фора је у томе , као што сам већ написао...да ако је Хрватска постала нормална демократска држава , чланица ЕУ , у којој Срби имају иста права као и Хрвати...онда је и ово што Новак ради Ок .
Али , није тако ...Хрватска је полуфашистичка држава у којој су Новакови сународњаци Срби грађани другог реда .

Јел сад мало јасније ?
Пустите ви мени шупљу ...па видиш Новак Србин у Задру ...воле га...помирење ...пун стадион . Новак ради праву ствар , време је...бла бла .
То што сад видите сад , на овом турниру ,у Задру , то вам је само мали исечак ...то вам је мали проценат Хрвата који су рецимо ок ...то вам је , рецимо , крем , културица Задра .
А , они су тамо уствати већински , још увек озбиљне усташине .
Али не мало већински , оно 57% , већ пуно већински 89 % .
Дакле , класична шарена лажа и покушај да се са оваквим турниром прикаже прилично погрешна стварна слика .
Стварна слика стања у којем данас живе Срби у Хрватској .
Ако си већ Србин , и ако својим потезима лаганице загазиш и у политичке теме (то о помирењу је и политичка прича , зар не ?)...онда се лепо устанеш и кажеж „браћи Хрватима” : Знате браћо Хрвати , ја вас волим , волим и ваше море...али , како би било да бар уведете струју у селима где су се вратили Срби ,21 је век . Па да се потрудите да не нападате Србе , да и њима дате шансу да се запосле ...да их на улицама још увек не прозивате и не набијате им на нос ко су и шта су ...нпр.
То није Нолетов посао , јел ? А ово јесте ?
Спорт , забава , ширење љубави ... Море . А море у коке , јел тако Моке !? :))
Како оно рече Иванишевић ...„да ли је Хрватска свесна шта за њих ради Ноле” (туризма што се тиче) ?
Е то је све што ће Ноле урадити са овим госотовањем у Задру .
Мало ће погурати Хрватски туризам и то је све .
Џаба је кречио .

Реципротитет , бутазеру . Хрватска фирма у Србији...може , али и Српска у Хрватској .
Српски спортиста у Хрватској помаже туризам , помирење , фолови голови...онда кад се пронађе бар један Хрватски спортиста који је спреман да уради исто у Србији и за Србију .

intrigue
21. јун 2020. у 15.04
И , ево вам га Димитров закачио вирус . Сад ће да буде игранка без престанка ...има да рашчерече Нолета ове Западне пацовчине .
intrigue
21. јун 2020. у 15.17
https://www.youtube.com/watch?v=FfzVBzoSFo4

ето вам га сад :))

која будалаштина , сунце ти ебем .
intrigue
21. јун 2020. у 15.22
https://www.youtube.com/watch?v=0w9Dvhwrch8
и шта ћемо сад , идемо у Бања Луку , а ?
мој Нолиша , мој Нолиша ...

ајд добро , како оно ономад рече Кекец ...„добра воља је најбоља” :))

antologia
(svakog dana...)
21. јун 2020. у 16.48
Samo se ti ne brini. Sto nisu na Zapadu Svedsku uzeli na zub? Dimitrov je svojevoljno pristao. Zakacio, pa dobro, mogao je i koljeno da sredi, kao Rodja... Desi se. Grip.
intrigue
21. јун 2020. у 17.15
Како да се не бринем , кад сам секирли и кад сам жалобитан . :))
Толико сам се насекирао да нећу моћи да ручам , а чисто сумњам да ће ми ноћас сан на очи доћи...

Теби , очигледно , није јасно шта се десило и колико ће све ово што се издешавало коштати Новака .

Уместо да седи смиром , да се одмори , посвети породици , да се посвети себи , припреми у миру за могући наставак сезоне...он за време Цороне пуца сам себи у ноге ...и то не једном , већ више пута .

Сад ћеш да видиш шта ће све да се издешава . Нек се неко потруди да прикупи све негативне коментаре , коментаре у којима ће Новак бити критикован и у којима ће га исмевати.
А ти коментари ће стизати из „тениског света” ...тенисери , бивши тенисери , тренери , коментатори , новинари итд.

Да јад буде већи врло могуће је да се пријави још неко са том тим вирусом ...ако се то деси , онда је озбиљно зглајзо и тешко же се опоравити од те бруке .
BSATS
21. јун 2020. у 21.03
Intrigue, posle tvog komentara neko je opet napisao da Dijana nije (bila) Hrvatica, tako da sam samo napisao ono sto sam čuo u toj emisiji od nje i Srdjana lično. Time su svea nagadjanja suvisna.
To sto si napisao o Zadru, iz licnog iskustva mogu da potvrdim da su tamo najgore ustaše i najveci procenat istih. Tako da taj turnir, niti me interesovao, niti sam gledao.
Svako od nas ima iskustva na osnovu kojih se formira mišljenje, ja znam jednu porodicu iz Beograda, on Srbin, ona Hrvatica, nisam siguran za nju gde je rođena i odrastala. Uglavnom, sinovi rođeni i odrasli u Beogradu, ali se ponosno hvale kako su hrvati!
Sa druge strane, znam i ljude, Hrvate, koji su odbili da pristupe bilo kakvoj hrvatskoj vojsci po cenu zatvora, neki su se prikljucili JNA pa stigli do Srbije... odatle ih nasi sutnuli, posto su bili jel'te, neprijatelji.
O iskustvu dela moje porodice iz Krajine za vreme drugog svetskog rata možda drugom prilikom, ako ikog interesuje.
intrigue
21. јун 2020. у 21.54
Знам , видео сам . Искрено , одавно познајем Терзића , Новаковог течу...(преко супруге која је некад играла одбојку , била и тренер)
Тако да ја одавно знам по нешто о „теми” .

Ал ајде , небитно је.

Битно је то да се Ноле зајебо озбиљно . Ево последња информација је да је одбио тестирање на цорона вирус ...да иде за Бг и да ће се тамо самоизловати две недеље .

И сад иду нагађања , теорије завере .
Зашто се није тестирао , да ли има вирус итд .
Брат му отишао да се тестира , а он одбио ?
Опет сам себи пуца у ногу .

Најцрње је што ћемо се ми сутра жалити на она западна говна што га трпају .
А он им стално даје материјала за то .

пс.
мени ова моја Хрватица , већа је Српкиња од многих правих , иначе женина пријатељица ...
причала нам озбиљну причу . тако да и ја знам много тога у вези те Задарске кристалне ноћи .

кад сам то чуо , не би отишао тамо на море да ми поклоне кућу .
kinaskiПорука негативно оцењена. Покажи

kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
21. јун 2020. у 22.15
Tako nekako intrig. Sad ti je valjda jasno ko je papak 1.

Imam ti ja jednog, nas covek, Gacanin. Zavrsi elektrotehniku u Beogradu 80-tih sa prosekom skoro 10. Patentirao u bivšoj Jugoslaviji, robotika, trte mrte, C+ pa onda C++ pa Oracle i ostala cuda onog vremena... i još pre raspada stare države uzme ga jedna americka kompanija. Mislim da je to bilo negde 90-te ili 91. I sve bi to bilo u redu i lepo da tu nije bio jedan problem koji jedino on nije video.

Naime tukla ga žena. 'Ajde sto je njega nego mu je tukla i oca i majku. Onako kad joj se prohte, njega rukama a oca i majku drvenom nanulom jer su se branili.

Njegov brat je na osnovu njegove zivotne price razvio teoruju u koju sam se vise puta uverio gledajuci ljude oko sebe da inteligencija i pamet ne idu zajedno.

E tako ti je to i u Novakovom slučaju.

Imaš tu još jednu grupu neretnika koji nit su inteligentni nit pametni. U nju spada, sudeci po komentarima, antologija recimo. Ali neću o njima.

Talenat i rad koji su osnova za pravljenje vrhunskog sportiste nemaju ništa zajednicko sa pamecu.

Pamet je mnogo kompleksniji pojam u nasem jeziku a nje Novaku ocigledno manjka.

Ono jeste, vise volim da u novinama procitam da je Novak uzeo neki turnir nego da su mi recimo ubili predsednika vlade ali znaš kako se kaže: svaka cast svakome ali svaka cast i meni.

U mojoj kuci važe moja pravila i pre i posle teniskog turnira. A procice i Novakovo jednog dana, zaboravice se ali hrvatska mrznja prema Srbima ne verujem.

Neka njega lepo je da igra i osvaja i želim mu da osvoji još vise. Ali lično ja sa tim nemam nikakve veze niti me dotice kao Srbina od onog trenutka kad je uzeo ustašu za trenera i poceo da brabonja o stvarima o kojima malo toga zna.
DSQ1964
21. јун 2020. у 22.47
Šta se pa ti intrigo cimas za negativne komentare o Noletu ...kada si i sam jedan od onih koji jedva čeka da ih napiše?🙄

Da li će tog gripa korone neće biti u septembru kada se budu igrali RG i UO? Po svemu sudeći hoće, Bil i Tedros nisu rekli zavrnite rukave za vakcinu u avgustu tako da nećemo imati ni teniske turnire bez korone. Da li će, kada se ti turniri budu igrali, postojati mogućnost da se desi isto sto i u Zadru? Hoće. U čemu je onda problem? Nole im je samo pokazao kako će to sve da izgleda i trebali bi mu biti zahvalni.

Druga stvar, kolko su ti testovi bre pouzdani, ni dan danas mi to nije jasno? Prestao sam odavno da pratim bilo šta o koroni ali negde zapazih da sad ima i testova online, šta ja znam, jel to ono plava linija-roze linija kao za trudnoću ili moras da butaš nešto u nos pa da ti skoro na dupe izadje?
Mislim, zar se nije cela Srbija digla na noge kad je Ceca fasovala koronu a posle se ispoatavilo da je ćorak?
DSQ1964
21. јун 2020. у 22.57
Najozbiljnije, jel ima neko neke linkove gde bi mogli da se informišemo o tom testu ili testovima, ako ih ima više? Suviše mi to deluje eci peci pec, TI si mali zeko.
Šta ako se kao i kod Cece ispostavi da Georgi Dmitrovu nije bilo ništa? Pojeo vuk macu?
frangipani
(><)
21. јун 2020. у 23.26
„Idu rak i korona gradom i razgovaraju. Kaže rak, šta je ovo, mene se vise niko ne boji?? Veli korona, eee moj druže, los ti marketing...”

Elem... Zatvorite oci, udahnite duboko i probajte da zamislite kakav bi svet bio da ne postoji ni 'r' od religija? I gde bi nasa zemlja sada bila, gde bi mi bili...
DSQ1964
21. јун 2020. у 23.26
Što se tiče privatnih priča iz života i teških sudbina ne znam čemu gubljenje i vremena i prostora? Kome pokušavate da objasnite šta su krvati, stvarno ne razumem?
Ja iskreno, od kako pratim ovu diskusiju, nisam video da se mišljenja u vezi krvata baš nešto razlikuju ovde, možda jedino oblik ispoljavanja mržnje ali u samoj mrznji imamo konsenzus, što bi se reklo...i sad pričati o tome šta se sve desilo Srbima i kako ima i krvata većih od Srba...mislim, da li ovde neko ima 5 godina i ide u predškolsko?!
O načinu borbe protiv njih, kako se odnositi prema njima i slično, to su već validna pitanja i mislim da bi Srbi o njima trebali da razmišljaju i raspravljaju svakodnevno i to na pilitickom nivou, ne ono skupili se mi u kafani.
Ja opet kažem, ako je Srbija jaka nemamo šta mi šta da razmišljamo o njima, mogu samo oni da razmišljaju o nama. Mi svi trebamo da gledamo da Srbija bude svetska sila ili barem nešto približno a ne da se razmišljam da li je krvatu „recipročno” crkla krava i da me to čini sretnim. Ma јебо бре и њега и краву, ako sam ja jak i silan SIGURAN SAM I GARANTUJEM da će jednog dana taj isti krvat zakucati na moja vrata sa kravom, sa ženom i sa 20-godisnjom ćerkom i gaće će im svima pasti. Jedino pitanje će biti јебати ih ili ne, ali i to sam već rekao, ako smo nešto naučili do sada razmišljanja ne bi trebalo da bude.
DSQ1964
21. јун 2020. у 23.34
Ispao mi je pasua između razmišljanja i ne razmišljanja o njima. Ako se na politickiom nivou stvori strategija Srbije u kojoj će biti ukljucena i strategija Srbije prema govnima u okruženju, u korist a ne na štetu Srbije onda je i to završena priča.
Ja iskreno mislim da si sam kovač svoje sreće ili nesreće, nisu oni krivi što su krvati, krivi smo mi sami za sve ono sto smo im dozvolili da nam rade. Svaki put!!
intrigue
22. јун 2020. у 01.07
DSQ1964 ,
Шта се бре цимам , лепо ме заболе доњи део леђа , ако ми верујеш .
И , то сам већ више пута споменуо ...ако ме и избаце из седла тим коментарима , онда се више цимам због тих западних шупчина , него због Нолета .
Њих не могу очима да видим , а Ноле ми је , рецмо , драг .
Или , 10 пута дражи од њих .
Имам ја и још једну , стару , теорију ...„о мојима ћу ја са мојима да причам , свашта ћу да кажем ...али туђину недам ништа да каже за мога , па да је и најгори ” .

Ствар је прилично једноставна , Ноле је пожурио са овим турнирима , требао је још мало да причека .
Понело га то што је Вучић укино све живе мере ... а овај је то урадио највише због избора који су били данас .
Евидентно је и то да је вирус ослабио , и да то није исти вирус од пре пар месеци , али је још увек ту ...и са масовним јавним окупљањима се требало причекати .

Није ни поента у томе да ли ће се играти турнири у септембру и да ли се може десити нешто слично што се десило у Задру .
Поента је у мерама .
Наравно да се очекује да ће се до септембра вирус још више ослабити и да ће се смирити .
И наравно да ће се у септембру , ако се и буду играли турнири поштовати мере .
Играчи се неће међусбоно глрити и љубакати као у Бг и Задру...а неће ваљда ни излазити по ноћним клубовима , скидати се до паса голи и скакати један по другом . Нити ће рекреативно играти спортове у којима постоје контакти , попут фудбала и кошарке .
Не верујем да ће гледалиште бити дупке пуно и да ће један другом дисати за врат ...као у Бг и Задру .
Зар је тешко сватити и прихватити...Ноле је пожуиро , погрешио је и то је то .
Цела прича се не слаже , бар мени .
Имамо Нолета који од срца помаже болнице , донира велике паре , у Србији и Италији које се хрву са вирусом цороне и у којима се медицинско особље бори свакодневно да сачува што више живота .
И имамо Новака који је сумњичав у вези вируса цороне ...Новака који сумња да тај вирус постоји , да је намештаљка .
И сад , ко је ту луд , а ко паметан .
Што човече дајеш паре за борбу против вируса за који сумњаш да постоји ?

Горе Кинаски спомену нешто о интелигенцији , памети ...
Нисам баш сигуран да се Новак у последње време може сврстати у интелигентне .
Шта се човеком дешава , зашто не може да се смири ...да буде „ о себи -при себи , то ми није јасни .
Антологија не разуме , а ти би морао да сватиш ...Нолета од озбиљне зајебанције дели веома мало .
Нпр.да цорона вирус закачи и Зверев , да га закачи он ...и још по неки играч . Или да се , не дај Боже неком од тих играча нешто искомпликује са здрављем , никад не знаш ...где би он , шта би он , кад зна да би био главни кривац за све то .
И , она лепа девојка што је свирала клавир , грлила се и она са Нолетом...шта да вирус добије њих 25 који су били на турниру у Бг , да се неком нешто закомпликУје са здрављем ?
Неће , ослабио је вирус ...ок . Али , убеђен сам да је све то Новак није сватио довољно озбиљно ...и да није био свестан у шта све може да се ували и колико све то може да га кошта .


BSATS
22. јун 2020. у 01.31
To sto će zapadna gamad da piše svasta, mo's misliti... kao da do sada nisu.
Meni se nekako bas i svidja sto Nole tera svoje, iako se ne slazem po pitanju hrvata sa njim. Tako da padaju u vodu teorije da se on trudi „da ga svi vole”.
Pošto on ima hrvate u familiji sa majcine strane, sto je Hrvat Pilic prakticno od njega napravio to što jeste, sigurno utice na njegovo razmišljanje o odnosu prema hrvatskoj i hrvatima.
Sa naše strane, ako to nekome smeta toliko da ga mrze vise nego, recimo, Srpkinje Natase Kandic, ili Srbina Jove Divjaka, ili sve one vajne Srbe sto su poslali u Hag bolje od sebe, postujem, ali da ja tako mislim, ne bih se gurao da ga uopste komentarisem.
Znaci, iako se ne slazem sa njegovim odnosom prema hrvatskoj, trebalo bi da bude dovoljno što se izjasnjava kao Srbin, igra pod srpskom zastavom, ima bracu Srbe i sto je tako dobar sportista.
frangipaniПорука негативно оцењена. Покажи

frangipani
(><)
22. јун 2020. у 01.43
Ne pratim nešto, zanimalo me cija ideja je bio ovaj turnir ali, niko ovde da odgovori: samo se prosetaju oni sto piju proteinske, organic frapee, okace minus i ooodprrrde dalje.

Vidim samo da je onaj faraon Milo zabranio održavanje a i Slovenci.

Kakva je svrha tog turnira uopste?

Ovaj uyeb sa kovidom je upropastio toliko toga, a što se tiče tenisa, moglo se trenirati punom snagom i cekati na bolja vremena.

kinaskiПорука негативно оцењена. Покажи

kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
22. јун 2020. у 02.32
„Имам ја и још једну , стару , теорију ...”о мојима ћу ја са мојима да причам , свашта ћу да кажем ...али туђину недам ништа да каже за мога , па да је и најгори „ .”

Eto bas tako.

Lako ćeš to sa mnom ali objasni ti to antologiji recimo.

Puno toga lošeg se desilo ovom narodu, sopstvenim delovanjem, u poslednjih 200 godina tako da je Vucic samo produkt i posledica.

Kao i Novak. Nema Srbija puno toga sa njegovim uspehom ali ni on sa sadsanjom Srbijom.

Novac? Ne daje svoj nego novac iz svoje fondacije u koju sam i ja uplatio. Ali hvala mu na tome.

Ali objasni ti to nekome u Srbiji, u Srbiji gde se veruje da je Vucic lično napravio puteve, seo u avion i doneo respiratore, dao svakom po 100 eura... objasni ti to antologiji na kraju krajeva.
frangipani
(><)
22. јун 2020. у 02.38
Kolege i koleginice iz dijaspore, da li ste uzeli tih 100 evra?

Ja ne, niti me je zanimalo.
intrigue
22. јун 2020. у 03.42
„Od 22 osobe koje su se sinoć testirale u Zavodu za javno zdravlje u Zadru, 19 je negativno, a troje pozitivno. Kristijan Groh trener Grigora Dimitrova, kondicioni trener Marko Paniki je pozitivan i Borna Ćorić”, saopšteno je iz organizacije „Adria Tour”.

Игранка је тек почела .

Ево о чему вам причам . Марко Паники је Новаков кондициони тренер .

Јоше један играч , Борна .

Негде сам прочитао да је Ноле обећао да ће ићи на тестирање , али у Бг .
Ваљда га је неко насаветовао , после прве изјаве да се неће тесирати и да ће се самоизоловати две недеље .
semperaliquem
22. јун 2020. у 04.42
Новак је баш као мало дете.
Цео свет бруји после ових турнира.
intrigue
22. јун 2020. у 10.41
Ебига , све се поклопило...
Вучићева фрка да му због цороне и бојкота неће изаћи довољан број гласача...напрасно укидање свих мера .
Просалве , масовна окупљања ...Иде дерби 30 хиљада људи на стадиону...Иде прослава Зведине титуле (на којој се није појавило 4-5 играча , закачили вирус .

Онда иде Ноле који целу причу схвата иди ми дођи ми , олако , не довљно свестан какви све проблеми могу да се изроде из свага .

Нпр. и овакви .

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2020&mm=06&dd=22&nav_id=1698805
У ишчекивању Нолетових , и Нолетове породице , резултата са тестирања у Бг .
keser
(Тешем букве)
22. јун 2020. у 11.28
Рече Иванишевић:
„Новак помогао Хрватској”

На крају како треба. :-)
baka4
(radnica)
22. јун 2020. у 12.05
Ništa mu to nije trebalo. Sad će da ga razapnu ovi belosvetski. Onomad umalo da ode karijera u klinac,zbog brata debila i pepea. Onog je trebalo spasavati od samoubistva i depresije.Ovog mladjeg sad trebalo promovisati kao direktora.Pa hajde da organizujemo „ADRIA TUR'.I eto ti šta si uradio. Belosvetski jedva docekali. Već su komentarisali u BG,ponasanje i igrača i publike.A sad će ga razapeti. Nole,Nole.Ništa ti ovo nije trebalo.”
DSQ1964
22. јун 2020. у 12.34
Mnooogo bre kukate! Turniri su organizovani prema postojećim zakonima i pravilima ništa što se okupljanja tiče nije prekršeno. Da govorimo samo o Srbiji, jel su okupljanja dozvoljena, jesu. Jel dozvoljeno da se ide u kafiće, klubove, splavove i svugde drugde, jeste. Jel zabranjeno da se rukuje, da se grli, da se ljubi i sve ostalo, nije. Pa u čemu je problem onda? Šta će da pišu globalistički mejnstrim mediji i fake news Amerike i Engleske? Nek se pozabave svojom ruljom koja u hiljadama pa i desetinama hiljadama hara, pali i ruši po ulicama bez ikakvog pridržavanja o rastojanju, maskama i svemu ostalom sto je tamo i dalje na snazi.
Zabole Noleta šta će oni da pišu,. Ko što on kaže, uradio je to sa najboljim namerama, јебига, desilo se i šta sad?
Biće takvih situacija i dogadjaja i nadalje, mizda bi trebali da se privilknemo?
DSQ1964
22. јун 2020. у 12.43
I ko je uopste dosao na ideju da testira igrače na koronu? ATP ih ne testira da li se dopinguju a neko pametan se setio da ih testira na koronu!!! Mislim, ovde bih već mogao da se sliožim da su krvati to učinili namerno kako bi Nole bio glavni krivac...ili je doslo naredjenje iz Nemačke.
antologia
(svakog dana...)
22. јун 2020. у 13.28
Meni poznat slijed dogadjaja je da se Tuta osjecao loše imao simptome i povukao iz igre. Test pokazao Koronu, a onda je receno da se svi kontrolisu iz tog okruzenja i ko je imao kontakt.

Nebitno. Nigdje nema drame, sem ovi nasi sto su jedva docekali da nešto
zamjere Novaku.( Ma ni tenis mu nije neki, ali „u vraga” pobjedjuje pa
mora se cutati o tome.)
Steta sto sve nije prošlo kako je planirano, ali to je, na kraju krajeva, humanitarna i egzibiciona manifestacija.Otkazan je i Vimbldon, pa može i Adria:)) Kome smeta, neka gleda u stranu. Neće forum izgubiti ništa bez suvislih, nedoraslih mišljenja:
„Steta sto Nole ima muda i steta sto ih nema:) To je kljucno pitanje aktuelne diskusije, a odgovor zavisi da li imaš pameti ili možda inteligencije. Kada ih nema- muda,presudna je inteligencija!!!! Kada ih pokaze??? To je do pameti? Kratke-duge?
Već će se inteligentni javiti da rasciste ovu slozenu pricu😂🥳📯
BSATS
22. јун 2020. у 13.36
Apsolutno tačno, turniri su organizovani na osnovu pravila koja su vladala u tom trenutku, da su vlasti propisale odredjene mere, morali bi da ih postuju. Crnogorci i Slovenci nisu dozvolili turnir, nije ga ni bilo.
Da vidimo šta će da bude sa US Openom i Rolan Garosom, hoće li opet Nole biti kriv, ako neko kine tamo?
intrigue
22. јун 2020. у 14.19
све што сте рекли је ок ...све је било „поправ'л'ма” . поштовао се закон .
и то је оно на шта би Новак могао да се вади .

али , шта ће да буде са оним што су му говориле сероње са запада ...шта ће да буде са оним што су му говрили људи из тениса и око тениса .

„немој Ноле јаране , још није време ...зајебано је јаране , ризично је ...могли би најебат ”

то ништа , јел тако .

само кажеш имам ја прешједника Супермена , он ми реко ајд ти Ноле ...немо се шјекираш .

и он крено .

јел то ?

а то да ли му је прешједник нормалан , и због чега је уствати комплетно мере ...то ко јебе .

ономад кад су на државним мерама неки који се баве тенисом питали „шта је ово , где је ово , ови се ладно рукују и грле” ? одговор је био „ама шта знате ви индијанци ,какав цорона , то не постоји” .

ено , већ је почела прича , завера .
уствари , није завера већ истина .

ономад кад су до паса голи скакали један по другом у оном клубу ту је био , скако са њима ...и кошаркаш Јанковић .
постоји фотографија ...Димитров , Ноле ...а иза њих Јанковић .

е тај Јанковић се није одазвао позиву Кокошкова за припреме , зато што је у изолацији , закачио цорону...а то да је закачио вирус је објављено давно ...пре него што је Ноле са екипицом запалио за Задар .

и ето вам га питање ...
Ноле није знао да је Јанковић био на жураји ?
Није знао да је Јанковић позитиван , још пре одласка за Задар ?

добро је...бар су се извинили Зверев и Борна ...„јебга раја , зајебали смо ствар , извинте ако је неко због нас пошиопу ...није нам била намера” .
очеку је Новаково обраћање преко друштвених мрежа ...нису искључене ни сузе .

пс.
видиш можда је то и кармица , дошо да промовише туристичку сезону у фашистичкој Хрватској...ето промовисо си . свака част .

прави Српски националиста ...жртвово је и себе и своју пордицу само да би сјебо туристичку сезону непријатељу :))
intrigueПорука негативно оцењена. Покажи

intrigue
22. јун 2020. у 15.21
intrigue
22. јун 2020. у 16.30
Има још...
Ево га и Тројицки...

https://sport.blic.rs/tenis/viktor-troicki-korona-virus-pozitivan-test/9l5pmnr
intrigue
22. јун 2020. у 18.30
где сте бре , има ли неких нових вести .

има , да сам горе написао ТроЈицки ...уместо Троицки . :))

кад сам већ код тих Троицких...ено му га и жена у поодмаклој трудноћи позитивна као и он .

кажу и унук од оног власника ресторана где су банчили .

чекају се Новакови резултати .

замислите да је позитиван ...грлио се са мајком покојног Дражена ... још би му требало да баба Биса закачи вирус ...ида , не дао Бог ...пу пу пу...:)))
frangipani
(><)
22. јун 2020. у 18.45
Opet Fed ispade gospodin jbg.

Zdrav si, prav, tvoja porodica takođe, imaš sve, sedis u vili u Spaniji na moru, imaš terene da treniras, a ti daj u ovom haosu da pravis humanitarni turnir??
DSQ1964
22. јун 2020. у 22.29
intrigue
22. jun 2020. u 18.30

где сте бре , има ли неких нових вести .„

Polako bre jarane, mene od tvoje Бритиш Цолумбије deli tačno 14 sati, mora nekad i da se spava valjda?
Iskreno, nisam uopste otvarao medije niti gledao bilo kakve vesti juče a posebno me nije zanimalo šta će mediji da pišu o Noletu.
Evo sad ustadoh i na tvoje pitanje reko daj da vidim stvarno ima li nekih vesti, kad ono u Večernjim Novostima ogroman naslov:

”NOVAKOVI KRITIČARI DOČEKALI SVOJIH PET MINUTA„

Ne cenim baš mnogo Večernje Novosti kao ozbiljan list za informisanje ali ovde su ga pogodili ko s’ prs’ u pekmez.
Uostalom to je naslov koji odlično odgovara i ovoj diskusiji.
U štampi su kritičari uglavnom zapadni mediji što smo i očekivali a i tačno znali odakle će najjači vetar da duva.
Što se diskusije tiče pa i tu su stvari možda i kristalnije od medija, zna se tačno ko će uvek da blati Noleta i pre nego što se BILO ŠTA desi.

Od teksta iz Večernjih zapažen je ovaj portugalski lik:

”Njegov kolega iz Portugalije Žoze Morgado napisao je:
- U poslednjih deset dana, Dimitrov je igrao na dva puna stadiona sa publikom u dve zemlje, igrao je fudbalski meč sa Đokovćem, Zverevom i ostalima i uživao (bez majice) u klubu u Beogradu„.

Ali akcenat je posebno na ono ”bez majce„ iako u zagradi. Znači u svetu sa koronom nema skidanja, strogo skafanderi i astronautska odela?
Ma da neće bre neoliberali i globalisti da nam uvedu burku bre? Uvalili su nam mladu muslimansku, uglavnom mušku populaciju u milionima kao ”izbeglice„, sad idemo dalje, prirodnim tokom?
BSATS
22. јун 2020. у 22.40
Znaci, posto je taj virus smrtonosan i veoma lako se prenosi, trebalo bi da imamo dva puna stadiona, jedan noćniklub i sve tenisere koji su igrali fudbal svi zarazeni, a bogami i 5% na respiratorima.
Zasada, dva tenisera i dva trenera pozitivni, sa blagim ili nikakvim simptomima.
DSQ1964
22. јун 2020. у 23.08
„ Kirgios zaraženim teniserima: Momci, želim vam brz oporavak, ali to se događa kad se ne pridržavate PRAVILA”

Ali ovaj pajac je trešnjica na torti kritičara😂
intrigue
22. јун 2020. у 23.44
Добро другари . Оно што ја покушавам да кажем је , као и обично , прилично просто .
Новак Ђоковић се малчице залетео , пожурио је , завозао се .
Због личних убеђења целу причу око тог вируса и није сватио као други , није је сватио озбиљно .
Што је , наравно , мало чудно са обзиром да је донирао 2 милиона за борбу поротив тог вируса .
Његова идеја је била лепа и добронамерна .
Али , без обзира на то што више није имао никакве законске сметње
да организује те турнире , он је једноствано морао обраитит пажњу на могуће последице , ако прича крене наопако , као што је кренула .
То што је Вучић диретно из ванредног стања ушао у „стање” без икаквих мера њега није смело да заведе .
Ретко где су те мере укинуте потпуно , као у Србији .
А Вучић је то урадио искључиво због избора .

Новак је пред почетак првог турнира у Бг био питан да није мало пожуиро , да не претера .
А он је одговарао „није Србија УСА ...код на је то другачије” .
Са више страна су долазила упозорења , људи су се чудили ...а он не да се није освртао на то , већ се буквално зајебавао .
Нпр. Димитров који је дошао директно из Америке није ни тестиран .
Није хтео ни да се тестира у Задру . Урадио је то тек кад је доша у Монако .

Драги моји пријатељи , одговорност оног ко је организвао те турнире је огромна , ризик је огроман , могуће последице би могле да буду баш озбиљне .
А организатор је морао да мисли на то . Ово организатор би значило Ноле , наравно .
То што је Ноле урадио је преозбиљно и преопасно . У ово време организовати неку „приредбу” у којој ће одређени број играча , тренера , организатора ...доћи у блиски контакт са великим бројем деце , старијих људи , ето и трудница ...можда и неког ко је вуче неку хроничну болест ...
То је страшан ризик .
Не могу да замислим шта би се десило да не дај Боже неко зглајза ...како би то Новак поднео .
Тешко , ја вам кажем тешко . Довео би своју каријеру у питање .
Дакле , Ђоковић је ушао у нешто прилично непромишљено и олако ,
потупуно несвесан могућих последица .

И , убеђен сам да он данас на све то гледа другачије , да му је много жао , да је свестан своје одговорности...и да ће му пар ноћи тешко сан доћи на очи .
Наравно да ће себи поставити питање „што ми је све ово требало” ?

Ово вам је једина истина . Па сад ви како оћете .

пс.
видите бре шта се ту дешава , свашта се прича по граду ...чак и то да га је Виктор покривао ...
он је наиме напрасно одустао до турнира који организује Јанко... а тек данас је , тек кад се све то распетљало у Задру , објавио да су и он и његова супруга , која је у поодмаклој трудноћи , били позитивни на тесту .

kinaskiПорука негативно оцењена. Покажи

kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
23. јун 2020. у 08.15
Intrig samo da pojasnim.

Ja se ne lozim na koronu a Novak je papcina i to nevidjena zbog usiljenog titranja jajcima Hrvatima, moru i morskoj peni.

To se normalno odnosi na plejadu srpskih duduka koji ga i dalje dozivljavaju kao „Srbendu” mada se javno sve cesce deklarise kao Jugosloven.

Za tupamarose koji ne shvataju o cemu pricam još jednom ponavljam da ove kvalifikacije i u opste tema nemaju veze sa Novakovom teniskom karijerom.

Ako to ne mozete da razlucite onda vam ja tu vise nemam puno toga pricati.
frangipaniПорука негативно оцењена. Покажи

frangipani
(><)
23. јун 2020. у 08.32
Znaci i Nole i Jelena imaju kovid.
ok, mladi su, jaki, zdravi, sredice se to nadam se najbolje sto može.
Kažem opet, steta. Moglo je i bez svega ovoga. Lepo im je bilo u Spaniji, ima gde da trenira, imaju sve. Kud je i potrcao sa tim turnirom, čija je to ideja bila, zar nije bilo nikog da mu kaže stani, bolje ne, nije sigurno, previse je rizika. Totalno naivno i blesavo.
BSATS
23. јун 2020. у 09.02
„Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera.

Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period.

U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.

Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.

Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati.”
utjerivacПорука негативно оцењена. Покажи

utjerivac
(☠)
23. јун 2020. у 09.37
Tačno to Kinski, dJečko zna da udara lopticu, al’ je „ni’ osebi nit prisebi”. Pa kako i nebi: traume iz djetinjstva tj. odrastanje sa Srkijem vukući se po turnirima, bratko zaglavio sa pepetkom, žena još u gorem stadiju, pokazano i dokazano, trener mu je osoba bez osmogodišnje škole i mentalitetom pubertetlije, potsvjesan osjećaj krivice zbog hrvatice pravoslavne vjeroispovijesti i rodbine hrvata katoličke vjere...Kako od nekoga koji dolazi iz takve sredine, možemo očekivati da bude razborit, odgovoran...realan na kraju krajeva.
Eto žao mu je, imao je najiskrenije dobre namjere..., a ako još bude par smrtnih slučajeva onda će mu još malo više biti žao!?!?? Alooo
A Kirjos ( sjetih se Djokovića u njegovim godinama i tih budalaština, bož’mesačuvaj) ispade ne klovn nego neko ko treba da djeli lekcije starijim od sebe.
BSATS
23. јун 2020. у 09.57
Ma, propao covek, nacisto.
intrigueПорука негативно оцењена. Покажи

intrigue
23. јун 2020. у 10.57
Ако је неко помислио да ћу ја сад да сеирим , да ликујем , да се радујем , да поентирам ...зајебо се , не пада ми на памет .

Искрено , жао ми човека . Жао ми га је онако , од срца...братски , родитељски , људски .

Цела памет је да у времену које је испред њега буде ментално јак , а не би било згорега ни то да се обрати неком добром , стручном , психологу-психијатру .
Први талас је черечење и разапињање , подсмевање , оптужбе ... са свих страна света и од многих .

Следеће што ће му се десити је осећај кривице , који ће се , по сазнањима ко је све био у контакту са њим , а закачио вирус ...повећавати из дана у дан .
Богу нек се моли да неко од оних који су били у контакту са њим , па закачили вирус ...не заврши у болници , да му се стање не погорша или не дао Бог да буде оних који ће умрети .
Ајде добро деца , млађи људи , па и људи средњих година...али , грлио се он и са старијим људима . И шта да се не дао Бог деси ?

Питање је како би он то поднео .

Пар ствари би морали да свате , и он и његова супруга .
То да њих двоје нису најпаметнији на свету ...да свате ко су и шта су и колиику тежину има то што они раде и говоре ...да свате да није довољно оправдање „знаш ја имам своје мишљење , никог не терам да га прихвати”.

Имао би да напишем још по нешто о његовим фанивима , који имају сличан проблем као и он...али нећу , није време .

BSATS
23. јун 2020. у 12.05
Ala si ga i ti, brate, nakitio. Pa nije ratni zločinac.
Šta je uradio? Organizovao turnir sa najboljom namerom (objasnio zašto), uradio sve u skladu sa propisima i restrikcijama koje su tada bile na snazi u Srbiji, pa posle i u htvatskoj.
Šta je trebalo da radi, kad je docekao Dimitrova, da mu turi stapic u usta, da ga testira? Ako tada nije bilo propisano obavezno testiranje, obavezan karantin, mere distanciranja, ako su se igrale utakmice sa publikom, zašto bi on trebalo da se pravi pametan?
Navikao je on na pljuvanje sa svih strana, ne verujem da će mnogo da se uzbudjAVA.
DSQ1964
23. јун 2020. у 13.03
Ma stvarno intrigo nisi „poentirao” samo si mu preporučio psihijatrisku pomoć. Želiš mu samo sve najbolje, a?🤣
Ja stvarno i dalje ne znam šta je Nole loše uradio. Znam, trudis se ti da objasnis to na prost način ali ja ipak ne razumem.
Nesreca je da se desilo to što se desilo i da su ljudi zarazeni i on sam ali ako se uskoro (u avgustu pa na dalje) planirani turniri budu igrali pred publikom ovakve stvari će biti neizbezne. Jer kako mogu da se iizbegnu? Niko se neće rukovato ili grliti sa nikim? Kako će deca sto skupljaju loptice i dodaju znojave peškire igračima to da rade? U hiruskim rukavicama koje će da menjaju posle svakog dodavanja peškira? Šta ako lootica koju je igrac znojavim rukama upravo servirao pogodi linijskog sudiju među oči čarne i onaj znoj se sa loptice prenese u oči...i tako dalje još milion takvih sličnih situacija, i ovde govorim samo o dogadjajima na terenu a gde su svi ostali promocioni skupovi, reklamna sastajanja, konferencije za štampe, guranja forografa i tako dalje, i tako dalje, i tako dalje...?!!
Ako se turniri budu igrali biće i korone na njima jer ko inače će to da spreči i kako? Da čujem.
Druga stvar, Srbija stvarno nije Amerika ili neke druge zemlje u kojima su vanredna stanja još uvek na snazi. I ne samo, Srbija, mnoge zemlje su ukinule mere koje su bile uvedene zbog korone. I kad su mere ukinute šta sad treba da radimo, da nastavimo da sedimo kući, da ne idemo u bioskope, u restorane, mislim šta treba da radimo, ne znam?
Da čekamo da virus još oslabi, da čekamo da se stekne još veci imunitet krda ili bolje reći tora ? Ok ali gde to da čekamo? Koja je strategija posle ukidanja mera protiv covida19? Pa nema strategije, tako da u tom slučaju valjda je sve opet ko što je i bilo? Ne?
Pod tim i takvim okolnostima stta je to što nije smelo da se uradi kada je sve smelo? Nole je neodgovoran? Pa možda iz ugla onoga koji još uvek sedi u vanrednom stanju ali iz ugla onoga koji to ne radi, a ja recimo nisam u vanrednom stanju, a i kada sam bio to vanredno stanje je bilo smešno i lično nisam ni za milimetar promenio svoje navike zbog korone, ja stvano ne vidim čemu ovolika drama.
DSQ1964
23. јун 2020. у 13.14
Ko umre umreće, ko preživi živeće, kako može Nole da bude odgovoran za bilo ciju smrt od korone?!! Mnogi avioni i dalje lete, ko je kriv ako je fasuješ u avionu? Sigurno ne avio kompanija. Ko god je otišao da gleda tenis sam je kupio kartu, i to je bilo sasvim legalno i dozvoljeno da se kupe karte za teniski meč. U Čemerici nezamislivo ali da li mas treba nešto da nas boli zbog toga?
intrigue
23. јун 2020. у 15.31
DSQ1964 ,
Не знам , части ми , како да целу ствар „упластичим” , упростим ...да би ме разеумели .

Погледај шта си написао у првом посту .
То друже нема никакве везе са целом причом .

Поента целе приче је да Новак Ђоковић свакако није једини човек који је у доба цороне организовао неки тениски турнирчић .
Јел ономад дошао Тим у Београд и рекао да је већ играо на неком турнирчићу ,„пар мечева” ...и да је задовољан формом .
Дакле , и пре Новака неко је организовао неки тениске мечеве .

Шта је још поента , најважнији део ...
То да је Новак прва фаца на свету која је организовала неке турнирчиће , а да није било баш никаквих мера против ток вируса .
За разлику од оних који су организовали турнирчиће и неке мечеве ...а стриктно се придржавали мера .

Не да се Новак није придржавао ама баш никаквих мера ...већ је организовао и већи број догађања у која су била укључена деца...или ти неки људи „из комшилука” . Причам о проводу по клубовима .

Е сад , сад иде она ваша ...све је било по закону . На то се и Новак позива .
Болео га К за сва упозорења која у стизала са 100 страна ...а најчешће од оних који су у Тенису , на било који начин...од ових из АТП-а па до играча .

Тај аргумент шта ће се сутра дешавати ако се крене са турнирима...шта ће бити ако неко закачи вирус ?
Друже , неће бити ништа...зато што ће се организатоти потрудити да се испоштују све могуће мере , па ако неко закачи , јебига .
Исто тако не би било ама баш ништа да се Новак Ђоковић придржавао мера организујући ове турнире .
Игра се пријатељу фудбала по Европи ...али се поштују мере , па ако неко закачи-закачи .
И , није Ноле једини кривац ...по мени је један од криваца и кризни штаб , власт у Србији , Вучић . Да се тако одједном са варедних мера пређе на „непостоје мере уопште” . Да се дозволе навијачи на „дербију” ?? Ено већ се прича о томе да се на том дербију проширо вирус ...Пет играћа Ц.Звезде је позитивно...они су још и славили титулу .

Али , какво је то бре оправдање , ја радио све по закону ...рекли ми Кон и Вучић ? Код ових што га руже то пије воде ?
Сад ђеш да видиш кад „кризни штаб” врати мере . (не ванредне , већ мере које још увек постоје скоро свугде)
Прошли избори , јебига .

пс.
лично му желим да из свега овога изађе нетакунт ...да он и супруга буду последњи који су закачили вирус . да стане на њима .и да не буде позитиван нико више од оних који су били у контакту са њим .

intrigue
23. јун 2020. у 16.34
Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir naneo štetu. Sve što smo organizatori i ja uredili u prethodnih mesec dana, uradili smo sa iskrenom namerama i čistim srcem. Verovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze„, izjavio je Đoković.

----------------------------------------------------------

”„Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze”, izjavio je Đoković.„”

Зар ово није поштено , драги моји пријатељи и пријатељице ? Од вас не очкујем ништа више што је урадио , рекао Ноле . :))
Цела поента мог писања је сталао и ове две Нолетове реченице .
Погрешио је , пожурио је...
Цела памет .

пс.
ал ви немојте призати , мени заинат . :))
DSQ1964
23. јун 2020. у 20.49
Jel imaš informaciju koje su to mere preduzete na tim „ turnirčićima” pa se ništa nije desilo i da li znaš koje mere će biti preduzete na primer RG-u „pa ako neko zakači, јебига”.
Ono, možemo da kažemo i ovsko, u Beogradu su ispostovsne sve mere koje je tamosnja vlast i struka propisala i ništa se nije desilo.
Hrvatsku ne pratim tako da ne znam kakve su mere tamo, možda se tamo požurilo, možda njihova vlast i struka nisu odradili svoj deo posla ko što treba, možda njihove mere nisu efikasne kao Vučićeve i desilo se, јебига.
BSATS
23. јун 2020. у 20.50
Intrigue, rekao je to zato što verujem da mu je iskreno zao, a i red je da to kaže.
Ovde nema velike stete, osim medijske. Par sportista se zarazilo virusom, simptomi su blagi, da nije ovolika frka u svetu, verovatno bi svi oni preboleli to sa par dana pauze od treninga.
Moglo je to da se desi i da su se okupili da treniraju zajedno, ili se sastali da se provedu (kao sto i jesu), a cinjenica je da su postovali sve mere koje su bile na snazi tada. I sada se ocekuje da mimo ostalih, koji su lupali u serpe da ih puste da žive normalno, pa odjednom pohrlili na ulice, utakmice, kafane... jer je „struka” rekla da nema opasnosti, jedan teniser treba da bude pametniji, pa da uvodi neke mere.
Jeste, ispostavilo se da je bilo prerano, ali kada će biti pravo vreme?
I u drugim zemljama su mnoge restrikcije bile skinute u to vreme (ne bas kao u Srbiji, kažu zbog izbora), pa ih sad vracaju kad su se pojavili novi slučajevi.
Ne znam da li ima podataka da se publika, bilo sa turnira, bilo sa derbija, masovno zarazila. Fudbaleri su preneli jedno drugom, mada ne znam zašto Zvezdini, nisu dali gol, pa da se grle:)
U Australiji se igra njihov fudbal, bez publike, pa opet ima slučajeva zaraze među igračima, skoro svakog dana.
Jedna dobra stvar je što se verovatno neće vise baviti teniskom politikom, eno traže njegovu ostavku.
intrigue
23. јун 2020. у 21.19
Ја мислим да вас двојица мене зајебавате , мајке ми моје . :))
Признајете .

Целс памет , све што треба да се каже , а што ја њамке два дана, рекао Ноле .
И шта сад вас двојица , спрдате ме ? :))

ПОГРЕШИЛИ СМО ! БИЛО ЈЕ ПРЕРАНО!

о томе ја причам 2 дана ...а ево и Ноле каже .

и шта сад ви оћете да ми кажете , да је Ноле слаго , да није искрен ?

срам да вас буде ! :))

пс.
Сви турнирчићи који су се одржавали пре Нолетовог су могли да буду одржани само ако се поштују „мере” .
ево за који дан ће бити турнир у Кицбилу који оргнизује Тим ...и ништа неће бити спорно ...зато што ће морати да се пошутују мере .
чак су позвани Димитров и Борна ...али , ако после 14 дана изолације буду негативни .
сваки играч који се појави у Кицбилу , мораће одма да се тестира .

псс.
ено га и Јокић закачио . и он се грлио са Нолетом . у Сомбору је још увек...а морао би бити у Денверу ...почињу им припреме за наставак сезоне .

intrigue
23. јун 2020. у 21.20
„признајте”
frangipani
(><)
23. јун 2020. у 21.46
Ima u Srbiji individua koju zovu i 'srpska majka'. Postala baba pre par nedelja, uprilicila ogromno veselje. Kad ono prc, i ona i sin pozitivni na kovid. Beba i majka srećom nisu. Cerka nije. Onda fast forward, imamo zurku u nekom lokalu u Beton hali na kojoj su Nole i ekipa, Bg „elita” i, među mnogima, prisutna i cerka 'srpske majke'.
Pa imamo tog našeg Noleta koji je picayzla za hranu i ko zna šta sve, a 'ladno sa najmladjim bratom udje u organizaciju turnira. Znaci, i on je organizator ali, gde su ta neka pravila vezana za kovid? Meni politika ide na nerve i cela ta garnitura tamo ali, nije AV kriv, šta je trebao da kaže za jedan teniski turnir, on gleda kako će da se przi kod Putina i namesti izbore, briga ga za tenis.
BSATS
23. јун 2020. у 22.24
Ne znam ko koga zayebava.
Jeste, ispostavilo se da je bilo prerano, priznao je, ali, kakav psiholog, kakva totalna propast?
Ispostavilo se da je bilo prerano, ali to nije greška organizatora. U Srbiji i Hrvatskoj je bilo dozvoljeno bez ikakvih ogranicenja, u Crnoj Gori i Sloveniji zabranjeno, jer su razlicita pravila vladala u tim zemljama. Šta tu nije jasno?
I, opet, zarazili su se samo teniseri, koliko je poznato, a tu je bilo dovoljno da budu zajedno na terenu, ili u kafani, kao sto jesu. Šta bi vredelo sto nema publike, ili da je svako drugo sediste prazno, a svi nose maske i rukavice?
DSQ1964
23. јун 2020. у 22.25
ALO BRE, koje su to „mere” i „pravila” koja treba da se poštuju pri organizaciji turnira osim onih koje je vlast države u kojoj se turnir igra odredila?!!!!! O čemu vi pričate bre, znate li sami?!! Vidim da ne znate ko što ne znam ni ja.
Svi igrači da se testiraju pre početka turnira? Ok, to je validan zahtev i podržavam ga ali to ATP nije do sada stavio kao nešto sto je obavezno i da svi igrači pri ATP-u toga mora da se pridržavaju ili će biti diskvalifikovani dozivotno ili u odredjenom roku. Eto, ovo je iskustvo i za njih iz kojeg mogu nešto da nauče. Organizatori su se oslonili na to da se kontrole vrše pri ulasku u zemlju i ako to nije obavljeno ko sto treba onda odgovornost leži negde drugde. Ako je na primer Dimitrov došo privatnim avionom, ili ako mu niko nije ni gledao pasoš, ili ako mu niko nije ni merio temperaturu...ne znam kako je stanje sada, evo meni je srpski pasoš i lična karta u Srbiji, ovde imam samo švedski. Jel mogu ja sad da zapucam za Srbiju, jel su granice širom otvorene i jel ima bilo kakve kontrole na granicama, mislim screeninga i svih ostalih јебада u vezi covida? Kakva su iskustva?
intrigue
23. јун 2020. у 23.05
ПОГРЕШИЛИ СМО ! БИЛО ЈЕ ПРЕРАНО!

У буре пива би се кладио да вас двојица зајабавате мене .:)

ПОГРЕШИЛИ СМО !!!

каже Ноле .

и сад вас двојица мени кажете ово :ALO BRE, koje su to „mere” i „pravila” koja treba da se poštuju pri organizaciji turnira osim onih koje je vlast države u kojoj se turnir igra odredila?!!!!! O čemu vi pričate bre, znate li sami?!!


Шта је онда погрешио , што каже да је погрешио !?

Лаже да је погрешио !?
Каже да је погрешио ”због ових„...а иначе мисли да није погрешио!? :))

Чекај , свтаио сам , Новак каже да је Погрешио , а ви мислите да није погрешио , јел тако ?

Имате своје мишљење , па да .

:))

”„
Ispostavilo se da je bilo prerano, ali to nije greška organizatora. U Srbiji i Hrvatskoj je bilo dozvoljeno bez ikakvih ogranicenja, u Crnoj Gori i Sloveniji zabranjeno, jer su razlicita pravila vladala u tim zemljama. Šta tu nije jasno? ”„

'''''''''''''''''''''
Како бре ”није грешка организатора...кад Ноле каже да је Погрешио , а он је организатор !?
И кажеш да ме не зајебавш ?:))

Знашли где ти грешиш ,а Ноле не ?
Он је свестан да се зајебо да је био тврдоглав . Сватио је да је било прерано ...и да је морао послушати оне(колико их је само било) који су му говорили „ шта то радиш , немој прарано је”...без обзира што му је Вучић рекао „ајд ти Ноле све је по закону” . :))

пс.
ено га врти се и на ЦНН-у , ударна вест :))

псс.
само вас гледам , докле ће те ме зајебават :))

frangipaniПорука негативно оцењена. Покажи

frangipani
(><)
23. јун 2020. у 23.23
Zao mi je i krivo mi je. Valjda će se ova ludnica stisati, a koliko će ga konkretno kostati nepromišljenost/naivnost i šta još, videce se.
Da je da se smiri sa Instagramom, ova poslednja 2-3 meseca su oboje vise nego preterali sa svojim aktivnostima koje nemaju veze sa tenisom. Steta. Public image sve gori, jedva docekali kojekakvi.

https://tinyurl.com/y89zy82z
DSQ1964
23. јун 2020. у 23.43
Intrigo, sreća da si ti dosledan covek pa možeš ovde da nam razgranicis šta je pogresno a šta nije. Na primer kad je Nole mesecima i godinama govorio o svojoj ishrani, o povredama, o pripremama nisi mu ama bas ništa verovao i ovde nas ubeđivao kako laže ko pas.
Sada mu verujes kada kaže da je pogresio i ta je isklesana u kamen i nema mrdanja, ne?

Pod datim okolnostima, s obzirom da je trenutno on proglasen za jedinog krivca, naravno da će da prica ono sto prica. Nije bas zgodno da svima, kao na terenu kaže ma popusite mi ga. To je uobicajena procedura zapazena kod politicara, to preporucuju sve public relation firme koje su zaduzene za ugled raznoraznih vip-a. Ovce sirom sveta su se uzjogunile i moraju da se smire, da im se da bona koju će da posiskaju i nastave svoje zivotinjarenje do sledeće prilike.
Ako si upoznat sa tom procedurom a siguran sam da jesi onda shvatas da Nole mora da isprica to što je ispricao bez obzira da li on misli da je pogresio ili nije i bez obzira da li je stvarno pogresio ili nije. Tako funkcionise danasnji svet sa svim medijima, socijalnim platformama i ostalim savremenim kloakama covecanstva. Knjige su napisane o tome, ja bih ti preporucio jednu dobru: The Madness Of Crowdsod Douglasa Murray-a, nema veze sa Andijem.
DSQ1964
24. јун 2020. у 01.10
Pilic o predstojecim turnirima na kojima će se „postovati mere”:

- Kakva crna sezona? O čemu mi tu pričamo? Nemam pojma kako Amerikanci misle da će se održati US Open ako će igrače iz Evrope po dolasku u Ameriku držati dve nedelje zaključane u karantinu. Nema to veze s tenisom. Ne znam, nisam pametan, ali jasno mi je da je problem ogroman. Nije ovo problem samo za tenis. „

Deluje da mu nije bas jasno kako će to sve izgledati ali si ti intrigue siguran da će se ”postovati mere„.”
intrigue
24. јун 2020. у 01.14
Na primer kad je Nole mesecima i godinama govorio o svojoj ishrani, o povredama, o pripremama nisi mu ama bas ništa verovao i ovde nas ubeđivao kako laže ko pas.

-------------------
Ово је озбиљна оптужба ...и за њу би морао да нађеш бар 1 сведодка , а да то није БСАТС . зато што сам приметио да сте се удружили против мене . :)

Променио сам мишљење , није довољан 1 сведок , мораш да пронађеш и да нам овде предочиш материјлне доказе ...да сам ја икад ,некад , овде бубеђивао да Ноле лаже као пас у вези своје исхране , повреда и припрема .
Ако то не учиниш сматраћу те лажовом .

И пријавићу те Антологији да си Новак назвао неискреним човеком који говори оно што не мисли , да си га , дакле , прогласио праварантом и лажовом .

:))
DSQ1964
24. јун 2020. у 01.17
Siguran sam da svedoka ima i visse od komada dva koliko je potrebno da se slučaj overi i pecatira.
DSQ1964
24. јун 2020. у 01.21
Eto, plusevi na mom postu iznad neka pokažu broj svedoka😁
intrigue
24. јун 2020. у 01.26
Deluje da mu nije bas jasno kako će to sve izgledati ali si ti intrigue siguran da će se „postovati mere”.„

-----------------------
и ово што си написао не могу да прихватим никако другачије него провокацију .

наиме , ја нисам нигде написао да ће се играти УС опен и да ће се тамо ”поштовати мере„ .
написао сам да ће се играти турнир у Кицбилу који организује Тим и да ће се тамо поштовати мере ...јер , једино тако и може да се игра , организује .

УС опен нема шансе да се одигра из неких других разлога , због неких других , много оштријих мера ...
нпр. пре свега две недеље карантина кад се слети у УСА из Европе...онда је проблем смештај (ради се о неким хотелима око аеродрома)...па после тога да са собом можеш имати само једну особу , тренера .
такве мере не одговарају маси играча и ако се не измене , ублаже...УС опен ће се одиграти у Лимбургу месецу .
или ће се одиграти као првенство Америке .

пс.
и , мени ствано није јасно шта теби није јасно :))”
intrigue
24. јун 2020. у 01.30
Ништа плусеви , ништа сведоци ...само материјални докази .

Ви сте бре овде организована мафија . :))

Банда .

Тражим доказее !! :)

BSATS
24. јун 2020. у 01.33
Nije da sam se nešto udruzio protiv tebe, na zalost možda tako ispada, jer si ti nekako uvek na strani koja je kritizerski raspoložena prema Noletu, bez obzira šta on kaže ili uradi. Ne mogu da potvrdim da si rekao da „laže kao pas”, ali sam siguran da si vise puta izrazavao sumnju u ono sto on kaže, osim kada ti odgovara, kao ovog puta.
Nekako pocinjem vise da cenim Kinaskog, on je otvoreno protiv Noleta, a izneo je i razloge koje postujem, nego nekog kao ti koji kao ceni to što je ovaj postigao, ali u sitna crevca analizira šta je uradio/rekao pogresno.
Nekako, ako si odrastau u Gajdobri, a meni je jako dobro poznat taj bacvanski mentalitet, onda to objašnjava stvari. Fali samo pivo ispred zadruzne prodavnice sa drustvom i onda, „šta ja znam”, pa ozezi po svima redom:)
DSQ1964
24. јун 2020. у 01.38
Tačno je, nisi nigde pomenuo US Open ali nisam ni ja nigde pomenuo US Open. Pomenuo ga je Niki Pilic a mi ovde pricamo o turnirima i turnircicima, ovim bas minulim a i sledećim. Posle Kitzbila biće toga još, prvo u Evropi a posle i u Chemerici. Ono sto je Pilic rekao je da mu nije jasno kako će to sve izgledati i iako u ovom konkretnom textu iznad pominje konkretno US Open ja sam ta razumeo kao pitanje za uopste svo organizovanje svih turnira, barem u blizoj buducnosti do kraja godine.
intrigue
24. јун 2020. у 01.42
Ево га члан мафије , истурено оделење Аустралија . Како сте се само распоредили .:))

Елем , почели смо и да се вређамо , да се подсмевамо менталитету и мест одрастања .

Срамота .

И , Гајдобра јесте у Бачкој , али је Херцеговачко село ...и тамо немају обичај да седе испред задруге и испијају пиво .

Или ћеш да уведиш Херцеговце и назовеш их трачарама ?

Шта оно беше .
Немате материјалне доказе , бадава сведочење , пристрасни сте и ваша изјава није валидна .

пс.
никад ја нисам никог овде убеђивао у било шта ...а камо ли да Ноле лаже као пас .
износио сам своја запажања и писао моја мишљења .
примећивао нелогичности .
изражавао сумњу .
то може ...али ово друго .
intrigue
24. јун 2020. у 01.49
ја ја ...шта је сад са плусовима . :))

оћете да још једном викнем Децооооо !!! :))

пс.
нисам ја спомено УС опет , Пилић је ?
е јебга , што си онда копиро Пилића :)

неће се друже нигде играти тенис без прописаних мера .
задуго .
осим ако опет Нолету нешто не падне на памет .:))

и није само Пилић питао ове у УС „ о чему ви то” ?

питао их је први будаласти Киргијос .

ако се стекну услови , ако се мере ублаже и ако се изађе у сусрет захтевима играча , онда можда .

мислим на те велике турнире .
DSQ1964
24. јун 2020. у 02.00
Nisam ni ja udruzen protiv tebe, niti znam BSAT-sa iako potpisujem onaj njegov text o tebi iznad do u zadnje slovce.
Zapravo ja uopste nisam protiv tebe nego protiv tvog negativnog glasa i stava o Novaku. Dozivljavam te kao jednog mog bliskog rodjaka koga volim ali koji će uvek da sere protiv Noleta i svih oko njega, i mene koji sam uvek za Noleta. Taj će uvek da istice kako je Rodja gospodin covek koji je izmislio tenis za sve - a opet kada u Chemerici, gde on živi, zajedno gledamo US Open Nole protiv Rođe on će isto da navija za Noleta kao i ja. Tako te ja dozivljavam i nadam se da ne gresim jer u protivnom ne bih ni trosio vreme na tebe. Ai ne mogu da zamislim da bilo koji Srbin može da navija protiv Noleta, to je van dometa moje svesti.
Dalje o mom rodjaku, on je dosta negativan tip u zivotu uopste i kada mu predoscis manjak optimizma rado hoće da kaže da je on samo realan. Sve i svi oko njega mora da budu perfektni a sto je on sam daleko od perfekcije nije tako bitno. U diskusiji nikada neće da popusti zbog svojih stavova ali će rado da ih promeni ako oni samo odgovaraju njegovom narativu.

Ne, nisam te doslovno citirao da si rekao da Nole „laže kao pas”, mada ako mi je to negde u malom mozgu moguće da si i negde i nekada rekao, ne siguram. Tvoj crni dosije u Stasi arhivi o klevetama protiv Noleta je toliko obiman da bi mi trebalo previse vremena da to pretražim.
BSATS
24. јун 2020. у 02.09
Izvini ako sam te uvredio, nije mi bila namera. A i pobrkao sam, secam se da si davno pominjao Sajkas, pa sam to nekako povezao.
Nego, da se vratimo na svadju:)
„ако се стекну услови , ако се мере ублаже и ако се изађе у сусрет захтевима играча , онда можда .”
Ovo si napisao za US Open. Koje od ovih stvari nisu bile ispunjene u Beogradu?
Lično moslim da oni nisu fasovali virus na turniru, pre će biti na onoj „drugarskoj veceri” posle, tu su se malo vise raspojasali, bas bukvalno.
DSQ1964
24. јун 2020. у 02.11
polako, već su se dva svedoka javila ali biće ih još, ne brini. u Evropi su tek ustali u Chemerici već polegali, daj im jedno 24 sata
intrigue
24. јун 2020. у 11.21
24. jun 2020. u 02.00

Nisam ni ja udruzen protiv tebe, niti znam BSAT-sa iako potpisujem onaj njegov text o tebi iznad do u zadnje slovce.
Zapravo ja uopste nisam protiv tebe nego protiv tvog negativnog glasa i stava o Novaku.

----------------------------------------------
zvini ako sam te uvredio, nije mi bila namera. A i pobrkao sam, secam se da si davno pominjao Sajkas, pa sam to nekako povezao.

...

Шта бре ти потписујеш до у задње словце ? Потписујеш и оно у Бачванском менталитету ?

Извини ако сам те увредио , није ми била намера ?
Јок , била ти је намера да ме похвалиш .

Све у свему , вас двојица сте непримерени и незахвални саговорници . Склони сте вређању и лагању .
Организована мафија .
Имате и своје службе ...ево овај ме прати по дискусијама , чита , записује .
Памти .
Направио човек евиденцију , гарант имам код вас и картон .
„одрасто у Гајдобри , део родибине му живи у Шакашу” .
А висина , тежина ?

Дакле , материјалних доказа нема . Има само нагађања и инсунуација, нетрпељивости .
Непријатељ .
Има и мржње , наравно . Како другачије да се протумачи „минус” и кад напишем коментар „све је обелело , пада снег” ?

Закључак .
Зато што нема материјалних доказа ваше изјаве и оптужбе на мој рачун сматрам лажним ...а вас двојицу сматрам лажовима .

И , пошто сте неко ко је , осим тога што је лажов , склони вређању , и мене и народа из ког долазим ...одакле онда мени било какав разлог да наставим конверзацију са вама двојицом .

пс.
и још нешто .
ја ваш суд не признајем , признајем једино суд свог народа.

псс.
:)))))

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.