Дискусије : Тенис

 Коментар
Jednom je Antologija..
mississauga
01. мај 2020. у 18.12
...napisala ovde:- UZIVAJMO DOK TRAJE.
sada u nedostatku tenisa setio sam se toga i poceo da kopam po gejmove od pre 5 i 10 godina i sada svaki dan gledam te gejmove. Kakvi su to gejumovi bili!. Protiv Nadala, Federera, neverovatno. Gejmovi po 4 i 5 sati puni uzbudjenja, prokreta i neizvesnosti.
Tek sada svatam koji je Nole. Srce u junaka, volja od celika. Zaista, uzivam gledajuci uz sljivu i crno vino.
Znam, izgleda glupo sto sam otvorio novu temu sada uz sve ove diskusije o koroni i Noletovoj zivotnoj filozofiji i razmiljanju.
Ali namerno sam to uradio ne bi li uspeo da vas odvratim od tih zamarajucih diskusija i puni negativnosti.
Izgleda da je vrhunac intelegencije ovde da blatimo Noleta.
...UZIVAJMO DOK TRAJE!
mississauga
01. мај 2020. у 18.20
Gledam neke gejmove protiv Fderera koji je u 5tom setu vodio 5:4 i 40:15. Na kraju je Nole slavio. To se desilo par puta i ja mislim da je to Rodji skratilo zivot za 10 godina. Svima nam je jasno koliko rodja teško podnosi poraze protiv Noleta. Bilo je takvih gejmova puno u to vreme i to nam pokazuje koja je Nole gromada.
mississauga
01. мај 2020. у 18.25
Za ove clanove koji vole da kritikuju Noltovu filozofiju zivot i sl. moji Canadiens kažu: Different strokes for different folks!
mississauga
01. мај 2020. у 18.28
Ajmo forumasi malo o tenisu. Znam da mozete i da ste se uželeli.
Evo jedan vic koji se meni svidjao. Sada u vremenu karantina muž se napio ko daska i pitao ženu za broj telefona. Hahaaaa...jadnik, toliko se napio da je pomislio da je u kafani i da je upoznao neku novu trebu.
antologia
(svakog dana...)
01. мај 2020. у 20.59
Ti si jedan i neponovljiv, moj Mmissi:)
A za sebe sam pomislila da postajem vidovita, iako mi nij poslo od ruke da pratim seriju Vanga na RTS. Bas sam se pitala šta je sa tobom i gdje te zadesila ova pokora. Imaš pravo, treba naći nacina sacuvati se:
ne samo od virusa, nego svake moguće zaraze koja iz ovog neprirodnog stanja proizilazi. Gubimo nerve, smisao za humor, dobrotu- a nadala sam se da će bas to izaci na povrsinu u ovom zajednickom problemu.
I ja gledam samo tenis i Noletove meceve. Ne mogu previse da čitam, slusam radio, samo klasicnu muziku i vijesti koje tamo saopšte.
Gledam i tri serije paralelno i spavam 3,5 sata. Bolesno, naravno, ali toliko umijem.
A Nole je fenomen. njegovu igru će strucnjaci tek analizirati i pokazati
kakvo je cudo u tenisu bio i koja psiho-fizicka snaga i virtuoznost;
nepredvidljivost. Ne sumnjam u to da će on ostvariti naše snove i prvazici tih Fedovih 20 GS, ali mi zao sto uvijek i do kraja najtezom stazom. Ovaj period je vrlo opasan za sve- kako će se vratiti u igru i kada i pod kojim uslovima. Važno je i kako sada trose vrijeme i koje imaju misli.
mississauga
02. мај 2020. у 07.59
Halo Antologija. Puno te pozdravljam i bas mi je drago da si se javila. Svaki dan gledam Noletove gejmove od pre vise godina i stvarno uzivam. Nikada dosta tih gejmova. U zadnje vreme diskusije ovde su postale dosta teske. Teško ih je citati. Ima tu uvreda, ponizavanja, nadmudrivanja, corone, Nole ovo Nole ono. Ne možemo mi da kritikujemo Noleta jer ni mi nismo perfektni. Ne mogu ja Noletu da namecem moj način zivota jer nisam siguran da je i moj način ispravan. Bilo bi neozbiljno. Intelegencija je, ne samo znanje, već i razumeti coveka. Ja znam samo jedno a to je da volim tenis, da uzivam gledati Noleta jer je vrhunski igrac i da je Srbin. Dalje me ne interesuje. N
mississauga
02. мај 2020. у 08.03
... Ne zamaram se sa time - kakav je on kao covek, u šta on veruje, koja je njegova zivotna filozofija. Kao sto si ti jdnom napisala, bilo bi neozbiljno. Zato se setim tvojih reci: UZIVAJMO DOK TRAJE.
dANAS CU CEO DAN DA GLEDAM NJEGOVE MECEVE OD PRE I DA UZIVAM.
mississauga
02. мај 2020. у 08.09
Setimo se samo kako je Nole igrao te meceve, ne samo protiv Federera već i protiv publike, medije. Ali je Nole sve uspeo da pobedi. Možda mi i ne svatamo koliko ti treba snage da se boris protiv svega toga. Nole je veliki i kao igrac i kao covek zato bi bilo lepo da ga ne blatimo već razumemo.
antologia
(svakog dana...)
02. мај 2020. у 19.01
Uzivaj ti i ne tuguj. Sve to ide u „rok sluzbe” tako se to nekako govorilo. Vazi i za publiku i za Novaka.
Corona čini da se brinemo i za sebe i za druge. Nekako je sve bolesno.
Vani lijepo- ali bolesno, prazno cudno. Kao film. I sve sto mi radimo i kako reagujemo su samo nervi i neprijatnost.
I ja pozdravljam i navijam!!!!!!!!!!!!!!!
mississauga
05. мај 2020. у 11.15
Ja uzivam. Svaki dan gledam Noletove meceve od ranijih godina. Jednom nedeljno idem u radnju po namernice. Kupim za mene i za moje roditelje koji su 80 godina stari. Ne dam im da oni idu pa ja kada idem za sebe pazarim i za njih. Jyce sam sa zenom otisao na jezero koje je udaljeno od mene 120 km. Parkirao auto i onda smo ja i žena setali obalom na cisti vazduh. Ustvari bilo je dosta ljudi koji su dosli sa istom idejom.Imam jezoro i ispred nosa ali ja sam izabrao ovo udaljeno misleci da je tamo cistiji vazduh. Čitam malo ove gornje diskusije i koliko vidim sve je neka statistika. Koliko se zarazilo u Nemackoj koliko u Rusiji koliko je umrlo tamo koliko ovamo i tako u nedogled. Inače masku ne nosim ali održavam higijenu.
frangipani
(><)
05. мај 2020. у 20.31
Svaki dan gledaš meceve?
Overdose high risk!

:D
mississauga
05. мај 2020. у 20.51
Tako je Frangi. Svaki dan gledam. Zar ti ne gledaš?
frangipani
(><)
05. мај 2020. у 21.20
Jok bre. Pogledam neki film ili dokumentarac na Netfliksu, Youtube eventualno. Gledam svaki dan da budem napolju 2 sata radnim danom, rekreiram se i uzivam u prirodi, a vikendom sto vise outdoors.
mississauga
05. мај 2020. у 21.48
I ja gledam netflix ali najviše gledam tenis. Pogledaj neke meceve od pre 7-8 godsina, nećeš biti razocarana.
mississauga
05. мај 2020. у 21.51
Sutra mi je rođen dan pa će žena da pripremi neko domaće slavlje za porodicu. Mislim, za mene i decu. Sutra punim 46 godina starosti. Uffff
frangipani
(><)
05. мај 2020. у 22.57
Ma nemam vremena kažem ti. Pocela da gledam Extraction film pa prekinula dva puta. Valjda veceras zavrsim, treca sreća.

Srećan rođendan, lepo provedite dan!
antologia
(svakog dana...)
06. мај 2020. у 06.01
🎉🎈🎈🎁🍷🍨🎷
SrećAN RođeNDAN Mssi✨✨🎈
mississauga
06. мај 2020. у 06.11
Hvala vam puno. Ne znam šta su žena i deca izmislili u ovo vreme carantina ali osecam neki entuzijazam u vazduhu. Svi me nešto gledaju i smejuckaju se. Sigurno su izmislili neko interesantno slavlje. Videcemo. Ovde je 6 ujutro i ja već ustao a svi ostali spavaju.
tifran
(nostalgicar)
08. мај 2020. у 12.48
Missi...Srećan Divan Dan!
🥂🎂
Kasnim ali je još tvoj deo meseca a mene nije bilo dugo.
Uživaj okružen ljubavlju i tenisom.
Počeću da gledam mečeve i ja jer ništa drugo više ne može da mi privuče pažnju.
Ne mogu da čitam a to mi je bila droga nekada...jedino me plivanje spašava.

Pozdrav društvu i ostanite negativni 😁
mississauga
09. мај 2020. у 07.35
Hej Tifran. Bas si me obradovala sa tvojom čestitkom. Eto moj rođendan se bas desio u ovo nezgodno vreme. S obzirom na situaciju bilo je lepo. Žena i deca su se pobrinuli za to. Nikada u zivotu nisam gledao toliko tenis kao u zadnje vreme. Puno ti hvala na čestitki i nadam se da ćemo opet bar za AO da budemo ovde u punom sastavu i da uzivamo gledajuci Novaka i tenis uopste.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.