Дискусије : Тенис

 Коментар
Coronita radi za Rodju
DSQ1964
09. март 2020. у 05.00
Otkazan Indian Wells, šta će biti sa Rolandom Garosem i posle Wiblijem, mejnstrim mediji melju sve pred sobom, ako kažu da je noć biće iako je dan, ako zatreba zavladace i crna kuga.
DarkBlue
(istrazivac)
09. март 2020. у 07.02
A šta će biti sa ATP poenima?

Ovde u kenguriji nestasica spageta, secera, guzobrisa i
Corona piva. Covek je zaista najcudnija zivotinja. Odo
sutra da kupim par tona eksera i kontejner upaljaca, imam
neki osecaj da bi to moglo da 'nestane' sledeće.
antologia
(svakog dana...)
09. март 2020. у 08.19
I jeste i nije bas tako. Za njih sve je otkazivanje ili posjeta drasticno ispod ocekivanog nezamisliv gubitak. Odluka je politicki i ekoloski ispravna. Tomi Has je republikanac, Trampov- sigurna sam. Citala sam sda da je i Melanija davala izjave u pravcu otkaivanja..
Ovo moguće povlaci i Majami.
DarkBlue
(istrazivac)
09. март 2020. у 08.50
ekoloski ili ekonomski? ako otkazu majami nema ni olimpijade, sve ode
domino efektom a taj virus uopste ne postoji...
antologia
(svakog dana...)
09. март 2020. у 08.53
Tomi kaže da će traziti drugi termin, on je spreman, ako će igrači i drugi.
Poeni??? Da se ne komplikuje, trebalo bi ih redovno povuci, a možda će neko misliti da treba da ostanu. Kako god, nekom neće
odgovarati.

Rafa Nadal

@RafaelNadal

You probably all heard the news. Indian Wells cancelled. We are here and still deciding what’s next. So sad for all that is happening around the world with this situation. Hopefully soon solutions from the authorities. Stay all well and safe.
mississauga
09. март 2020. у 12.42
Yebes ti ovo. Ja sam jedva cekao na ove turnire u Americi, jer nisam imao pune prilike u zadnje vreme da gledam, kad ono izgleda nema ništa od toga.
antologia
(svakog dana...)
09. март 2020. у 13.06
😕😞jeste, missi, bas tuzno! Ovo je naročito dobar turnif i super organizovan.
Nole će, ipak, imati koristi.Poeni se redovno povlace za 2.sedmice, pa tako Nole gubi 45,a Rafa 360 poena
intrigue
09. март 2020. у 15.06
Новак је у одлчној форми и упитно је колико је он профитирао
овим отказивањем , зато што брани мали број поена . Негде сам прочитао да је веома могуће отказивање Мајамија , Монтекарла и Рима.
mississauga
09. март 2020. у 16.05
Tako je Antologija. Jednom si me pitala zašto ne mogu da gledam kada sam na poslu.
Mogu da gledam ali kompanije ne vole to. Naime, ja radim kao geolog i specijalizovan na pronalazenju zlata i bakra. Kao mladi geolog sam radio za platu ali sto su godine prolazile postao sam specijalista u svom poslu i sada radim sam za sebe, kao fri lenc. Sada pravim razlicite ugovore. Ako nađemveliki depozit zlata onda me vise plate i obrnuto. Pre 7 godina sam bio na terenu i gledao sam tenis i napravio sam tesku grešku. Zaneo se u gledanju tako da sam greškom oblezio pogresno mesto nalazista zlata. Kompanija je po mojim podatcima otisla na to pogresno mesto da buse i tamo nije bilo ništa. Kostala me je ta greška skoro cele moje buducnosti. Od tada nikada više ne gledam internet kada sam na poslu. Jedino se se jednom nedewljno nedeljno javim porodici telefonom i to je sve. Potpuno sam posvecen poslu. da ne dužim dalje, eto probao sam da ti odgovorim na tvoje pitanje od pre iavesnog vremena. U početku sam isao na vise mesta ali zadnjih 12 godina radim samo u Juznoj Americi. Puno pozdrava.
mississauga
09. март 2020. у 16.11
Zato kada se vratim sa puta koji traje od mesec dana do tri meseca dodjem nazad zeljan tenisa i Noleta. Izgleda da neće biti ni Majami ni Monte Karlo. Ako to ne bude onda opet neću moći da gledam za izvesno vreme jer moram ponovo na put. Ljut sam kao ris.
antologia
(svakog dana...)
09. март 2020. у 18.00
Zao mi je, Missi. Saosjecam sa tobom. Ima snimaka, gledaj na nettu, šta da se radi. I ovdje je sve sugavije, ali ostane neki trag, makar za ove velike turnire.
antologia
(svakog dana...)
09. март 2020. у 18.14
To je istina, Intrigue. Nole je u fantasticnom naletu i bez pretjerivanja je mogao da racuna na najvisi plasman, pa i osvajanje ovih Mastersa,a zaustavljen je svim ovim na neodređeno- nadam se ne tako dugo.
Za nekog je to dobro, za Federera, ali i za Noletaa je bolje da nekako prebaci fokus na nešto drugo, relaksira se, ali i održava fokus za nastavak borbi. Kažem, kad je već tako ispalo-bolje to nego povreda, pad, depresija...
frangipani
(><)
09. март 2020. у 20.49
Nayebasmo ki zuti. Bio bi fer da su nagrabusili svi oni sto prozdiru kojekakve zivuljke, a ne ostali svet. Evo, kažu zatvaraju Italiju, sve je gore i gore. Ovde kod mene pokupovali toalet papire, testenine, tecnost za dezinfekciu ruku, papirne ubruse, brasno, maske za lice i još svasta nešto. Svi Kvantasovi A380 su prizemljeni. Generalno, savet je da se ove godine nigde ne mrda.
Precanin
(Нека буде борба �)
09. март 2020. у 23.23
Ја почео да копам у дворишту, правим базен, нема љетовања, нема колективних спортова, скупова, чак се у кући не скупљамо него се довикујемо, свако из своје собе!
Жена и ја се ставили добровољно у карантин.
На посао нећу да идем, наручујем све онлине, само покупим с прага. Под снајпером држим све који се приближе вратима на мање од 9ft.
Купујем нафту из Арабије, продајем Русима, све онлине, леџит бизМис.
Имам тренутно 200 комада кондома , ружичасти са петролеј плавим туфницама, продајем или поклањам оном Халиду, мени су ионако мали!
Поздрављам буразера,Интригу, надам се да се добро држи, он је на бранику одбране од вируса, Китајци се прво искрцају код њега па онда возом иду према мени...5 дана сува рана и ето их!
Торонто је под опсадом, ако се не јавим поново, кренуо сам на сјевер, некст стоп Камчатка!

Piksi100
(Electrical Designer)
10. март 2020. у 11.27
Samo nemoj na zapad, u Alberti još malo gasimo svetla.
intrigue
10. март 2020. у 12.21
хаха ! Мој Буразеру , Све док се на Љубином гробу чују пуцњи наших пушака , Китајци неће проћи !! :))
Овде код мене носе неке маскице на лицу , нешто бело преко носа и уста...једино ја носим праву маску , гас маску :)))

Ономад ја у лифт кад за мном кренуо и жути , питам га Где си ти крено , каже У лифт , морам на 18 спрат ...а ја му кажем Неће моћи , мрш , ено ти степеница , па полако :)))

Био у Costcu пре неки дан , нема таригуза ни ролна ? Никако да провалим зашто . Ако дође до епидемије и забрављивања у станове и куће , имаш бре воду , оперисе , наспеш воду у флашу ...ко Мује :)) А и шта ћеш срати коју пм , кад неће бити шта да се једе :))
DarkBlue
(istrazivac)
11. март 2020. у 05.08
Ovo u vezi toaletnog papira je stvarno misterija...
Uplasili se da će se usrati od straha ili šta već...
A minus ti garant zalepio onaj sto si ga poslao peske
na osamnaesti...:)
DSQ1964
11. март 2020. у 06.37
Ovde kod mene svaka wc šolja ima mali tuš koji služi da se šupak oplakne a bolje kuće imaju i šolje sa fenom da osuše kosicu svima onima koji ga ne briče (šupak). Kakav bre papir, pa nije srednji vek, to grebe skoro isto ko i šuška od kukuruza. Tako da ne, nema nestašice, baš sam juče bio u supermarketu, puni rafovi papira za bulju, to se retko i kupuje ovde.
PrecaninПорука негативно оцењена. Покажи

Precanin
(Нека буде борба �)
11. март 2020. у 15.46
Лако је вама жeнама DSQ, ви на биде па се плакнете.
Ја без таригуза не могу.
Највише волим кад сам у природи, у шуми, а да није јесен или зима!
Због ваздуха!
frangipani
(><)
11. март 2020. у 19.23
Biće i Vimbli pod znakom pitanja kako je pocelo. ATP poene bi trebalo zamrznuti, da ih ljudi ne gube zbog ove vanredne situacije. Pamet u glavu, ne mrdajte nigde.
intrigue
11. март 2020. у 20.05
DarkBlue ,
ajd meni , to je već klasika , iskoci neka sisica iz zasede pa zalepi minus . ali , ko tebi , druže moj , zalepi 2 komaTa ... i zašto ? :))
na ovakvoj temi ?

kako kaz danasnja omladina , „hejteri” :))
DarkBlue
(istrazivac)
12. март 2020. у 04.34
Ma kakva omladina i bakraci...ti bas optimista, nema ovde
omladine, samo pokoji pijonir...
DSQ1964
12. март 2020. у 21.52
Ooo P(r)eechkice, ja sam bre odraso u kući sa bideom, znam šta je bide ali ovo nije to. Ovo je prosta stvar, na onoj cevki koja dovodi vodu u šolju se stavi grana i od nje na jednu stranu ide voda u šolju a na drugu ovaj tuš za ispiranje šupka.
Evo ja probo i veruj mi, tako mi Karadjordja koji nas je poveo u finalnu borbu protiv turčežina, nisam postao manji Srbin zbog toga pa nećeš ni ti ako te veliki strah od toga hvata. Ruka ne dodiruje vnago, samo voda. Posle možeš loknice lagano osušiti mekim papirom ali nema ono prevlacenja i mazanja i gledanja u papir, ima li još toga ili nema.
Osim toga ti kao veliki homofob, a takvi su obično uvek skriveni pederčići, od jakog mlaza na šupku možda osetis i neke senzacije kojima se nisi nado😜
lucky_luke
(Genije)
15. март 2020. у 12.58
zamrzavanje nije pravedno. niti odgovara noletu. ono sto je osvojeno prošle godine je za prošlu godinu. po pravilima poeni ispadaju poslije 52 sedmice. nole je ovu godinu poseo furiozno. 18 pobjeda u nizu, samo 2011. je poceo bolje. i sada treba da mu se za IW i majami piše neka sica? zašto? da su ti poeni trebali stajati 2 godine možda bi ih on još prošle godine ozbiljnije shvatao. dovljno sto propusta sansu da kao favorit osvoji još koju veliku titulu sada kada je u naletu nego bi mu se još trebala pisati sica od prošle godine. a fedu, koji je planirao pauzu svakako i ne bi igrao ni da se igralo, treba da ostane puna 1000, bez da je bio i prijavljen za te turnire?
antologia
(svakog dana...)
15. март 2020. у 16.32
Naravno, vjerujem da će tako i biti, bez kalkulacije i po redovnim pravilima. Nisam ni citala niti čula nešto drugo, druga opcija. Da li bi Tim odbranio svoju 1000. u IW ili ne, to niko ne zna. Otuda je posteno da se prošla godina polako otpisuje- kada se za to ispune uslovi od 52 nedelje.
Što se planova tiče, ova kriza sa virsom se tek zaostrava i daj Boze da ne ode predaleko. Ostre mjere, zabrane kretanja, izolacije, kolapsi svih vrsta su tek poceli, pa jedni planiraju strategiju pomoći, a drugi kako da usicare na ljudkoj nevolji.
Meni sve mirise na jednu tuznu godin, tesku, koju ćemo pamtiti po ovom virusu, žrtvama i konsekvencama na politickoj sceni zbog toga.
Nisam pesimista inače...
Precanin
(Нека буде борба �)
18. март 2020. у 20.28
Омакло ми се ДСQ, али ти одмах пичкице, није ти се допало..ха...?
DSQ1964
19. март 2020. у 00.14
Зајебанција бре, но хард филингс!
mississauga
19. март 2020. у 16.05
Bez obzira na sve kalkulacije, meni se ovo ne svidja. Aja sam bio spreman za tenis.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.