Дискусије : Тенис

 Коментар
Srbin najbolji u istoriji?!
DSQ1964
27. фебруар 2020. у 22.23
Pitanje: S obzirom na danasnju raspodelu snaga u svetskoj politici da li mislite da će svetski centri moći, Rotšildi, Bilderberg-zi, Američka deep state, Međunarodni Monetarni Fond, cela usrana Engleska na čelu sa štakorom Elizabetom, Hazari, Malteški vitezovi...i ko još sve ne, dozvoliti da jedan Srbin zaposedne tron najboljeg tenisera u istoriji čovečanstva?! Pogotovo kada je sada već očigledno da će proći duuuugo vremena dok se ne pojavi neko ko može da nadmasi ove danasnje rekorde, ako uopste.
S obzirom da znamo koliko im znače simboli, medijski odjeci i sve te stvari ja nešto, pu, pu, pu pregrizo jezik strahujem da to teško može da se desi.
Da se nadamo fair play-u, haha, pa mi se uvek nadamo ali nas uvek na kraju izrade.
BSATS
27. фебруар 2020. у 22.40
Neće moći da spreče statistiku, ali će naći način da to omalovaže.
To se regularno desava u Australiji, gde ga pre turnira skoro ignorisu, a na kraju odaju priznanja zato što moraju. Možemo samo da zamislimo kako bi velicali da je neko drugi osvojio 8 puta AO (čitaj Federer). Pa eto, zar nije i Rod Laver rekao da je Federer najbolji ikada, bez obzira šta Nole postigne?
BSATS
27. фебруар 2020. у 22.46
Taman napustim SC i nađemprimer:
https://tinyurl.com/tq7eupb
DSQ1964
27. фебруар 2020. у 23.24
Ma dobro, to nepostovanje onoga sto je on do sada postigao u tenisu je standardno u zapadnoj hemisferi i navikli smo, nego sada je imperativ na rekordu grand slamova i broju nedelja na prvom mestu. Dok to ne postigne Noletu nikakva statistika niti h2h ne vrede. Ako postigne više ne postoji način na koji bilo ko može da umanji njegovu neprikosnovenost. Na to sam mislio, da li će mu biti dozvoljeno da to postigne jer da se Nole baš čvrsto rešio je očigledno
BSATS
28. фебруар 2020. у 02.35
Veoma su im ogranicene mogućnosti da ga spreče. I do sada su to radili maksimalno, pa nije bas mnogo uspelo, samo su ga malo usporili. Tu mislim na termine meceva, posebno na RG, pa i Wimbledonu i slično.
Zato je sada druga taktika, uporno se piše kako ga publika ne voli (i licemerno se pitaju kako i zašto), trude se da ignorisu njegove uspehe.
Pozitivno je to što ipak ima postovanje od strane kolega, a i mnogih bivših velikih tenisera.
Precanin
(Нека буде борба �)
28. фебруар 2020. у 08.13
Погрешан приступ, ОНИ су важни, да ли ће ОНИ признати, да ли ОНИ ово, оно...
Видиш, ОНИ су само дио свијета, све мање важан, са све мање разлога за ароганцију...
stef
(zgubidan)
28. фебруар 2020. у 09.01
BSAT, a da te pita deda, jel ti mislis stvarno da se negde u nekoj tamnoj sobi skupljaju i razmišljaju kako danas da ne ispostuju Noleta?

...e im se.. gledaju šta mogu da prodaju. Nole se ne prodaje dobro, Kirjos će im napraviti profit ( ili bar oni tako misle) te su njegove lutkice napravili. Oni ovde na zapadu bi majku svoju prodali za profit a neće zaboraviti sampiona iz srbije. On kad prestane da igra, neće ga niko više pominjati osim ako bude trener. Jednostavno im nije interesantan.
BSATS
28. фебруар 2020. у 10.15
Ne mislim da se skupljaju u nekoj tamnoj sobi, jednostavno takvi su. Oni sami sebe ubeđuju da je nemoguće da neko tog porekla može da bude bolji od svih njih. I ne bi im uopste predstavljao problem da i na njemu zarade pare, samo da hoće.
rizling
03. март 2020. у 03.32


Jedan NAS teniski sudija . Koji nikada nije sudio Noletu. Pitao je svoje kolege zašto Nole ima problema sa njima.

Kazali mu :da je Nole arogantan i loše se ponasa prema onoj deci, sto dodaju loptice i peskire .

????????????
BSATS
05. март 2020. у 07.29
Koji nas sudija?
Koje kolege?
Kakve veze ima to sa temom?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.