Дискусије : Тенис

 Коментар
Nole legenda
DSQ1964
21. фебруар 2020. у 04.38
https://www.instagram.com/p/B80uYj7ntr9/?igshid=p2ldcgq3lqlc

Ne što podyebava ustašu nego što se vozi economy klasom.
Onaj naš Zvezdaš bi minimum prvom klasom a najverovatnije privatnim džetom.
frangipani
(><)
21. фебруар 2020. у 07.03
Sad neko da te pita, šta te to muci da ne možeš da ostavis link, a da ne mesas lik sa diskusije u posrprdnom kontekstu?
DSQ1964
21. фебруар 2020. у 07.55
samo kažem🤓
zlatiborac
21. фебруар 2020. у 10.12
„samo kažem”

A nisi bas ni mor`o.

p.s. htedoh reci; podje*avati...
p.s.s. ...na racun Noleta...
frangipani
(><)
21. фебруар 2020. у 19.36
Pa mora on jer je dezurni Serqo pa ajde.

Na Insta je takođe postavljen klip gde Nole stoji u biznis klasi, i nešto drnda zavesu koja razdvaja biznis od ekonomske klase. Sumnjam da je sedeo u ekonomiji.

DSQ1964
21. фебруар 2020. у 20.43
Ti sebe projektujes na Noleta, šta bi ti da si on ali Nole je običan čovek iz naroda, nije pokondirena tikva😜

Inače Edberg je bio poznati cicija koji se vozio prvom klasom da bi stigo odmoran dok je Anetu, tadasnju devojku i buducu suprugu, koju mu je inače prepustio Mats Wilander, puštao da se gužva u economy.
frangipaniПорука негативно оцењена. Покажи

frangipani
(><)
23. фебруар 2020. у 18.27
Ovaj topik nema veze sa zivotom. Lik dodje da postavi link sa Noletovog IG i uz komentar vezan za njega & trenera, opljuje Zvezdasa? Apsolutno nije postojala nikakva veza, potreba, ma ništa nije postojalo sto bi vezalo Noletovo zezanje u avionu i Zvezdasa. Topik je, stoga, maliciozan i glup do bola. Ajde sto komentarises ivanisevica koji, na kraju dana, jeste izbor tvog obozavanog Noleta, ali, kakve veze Zvezdas ima sa celom tom tvojom „pricom”???
DSQ1964
25. фебруар 2020. у 03.01
Ma koji si ti jadan lik kada trošiš toliko vremena da analiziraš topik koji „nema veze s mozgom”?!
Naravno da ima veze s mozgom jer topik prikazuje Noleta u pozitivnom svetlu a njegove „navijače”, koji koriste svaku najmanju priliku da ga spuste što više u blato, u negativnom. Među njima spadaš i ti, samo što si skroz nebitan lik da bi ti se posvećivala pažnja, Zvezdaš je barem komičan.
frangipaniПорука негативно оцењена. Покажи

frangipani
(><)
25. фебруар 2020. у 17.55
topik:

---------------------Link-------------------

tekst postavljaca:

Ne što podyebava ustašu nego što se vozi economy klasom.

Onaj naš Zvezdaš bi minimum prvom klasom a najverovatnije privatnim džetom.

==================================================================

Samo da potvrdim da je ovo jedan od tupavijih „topika” na ovoj
stranici.

Klip sam po sebi je smesan i ja se ne bih unosio u to da li je Nole putovao u biznis ili prvoj klasi - avioni za Dubai iz Evrope su u konfiguraciji 3 sedista, prolaz, 3 sedista. Biznis i ekonomiju razdvaja zavesa jer na taj način pomerajuci je mogu da povecavaju i smanjuju broj redova biznis klase u zavisnosti koliko putnika imaju.

Inteligentna osoba pomisli da je smesno kako je zezao trenera dok spava. Da li je ekipa bila u ekonomiji, a jeste, i da li je Nole bio u biznis klasi, a jeste, cinjenica je totalno irelevantna.

Onda dolazi drugi, nesrecni deo ovog kao humoristickog topika, koji pocinje sa Onaj nas... I to je nešto kao smesno, uvaliti podyeb i ispasti frajer?

DSQ1964
26. фебруар 2020. у 01.19
Na osnovu čega „”telegentna osoba„ može da tvrdi da je Nole leteo u biznis klasi, da nije možda na osnovu logičkog razmišljanja?! Ne bih rekao. Logično je da se zaključi iz klipa da se Nole vozi ekonomijom jer je u sredini između 2 sedistsa i toj sredini je jedno prazno sedište, njegovo. Nigde iz ovog klipa ne može ni da se nasluti nešto drugo što si ti nadrobila, možda eventualno da lete za Dubai ali ni to ne mora da znači jer možda je snimak sa nekog drugog leta koji je sada objavljen pred Dubai. Prema tome ajde pali...”
intrigue
26. фебруар 2020. у 02.41
ne bi da se mesam , ali ... da se ne bavim ozbiljnim racunom , proveo sam u avionima (raznih kompanija) bar 300 sati . čak sam par puta leteo i tom biznis klasom . iskren da budem ne secam se da sam vido ovakvu biznis klasu .

i , siguran sam da Zvedas leti biznis klasom , 100% :)

Frangi , nemoj da se ljutis na mene , volim ja tebe vise nego DSQ ...ali sam morao da kažem :))
utjerivac
(☠)
26. фебруар 2020. у 06.43
Putujem više biznis klasom neko ekonomskom ( iz razloga što kartu ne plaćam ja, a i kad bi morao da plaćam sve iznad 4 sata bi uzimao biznis) i sve do sada nisam znao da je to privilegija milionera.
Ovde iz svkog topika kulja životna filosofija.
Video sa stašau ne bi pogledao ni da mi plate. Spustiti se toliko nisko... ne hvala!
DSQ1964
26. фебруар 2020. у 06.43
Eeee bre intrigo a ja tebe baš volim više od nje, nju baš uopste ne volim...bla, bla, bla ajd da joj ne stavljam tu epitete jer je možda protiv pravila... mada ništa ne bih reko neistinito.
Njena je teorija da ovo jeste economy ali da se Nole vozio u biznis pa je odande došo da podyebava ovog. Što bi bilo baš nekako šupački, imaš tolke pare i ti se voziš biznisom, cuj biznisom a ne prvom klasom, a tvoj tim puštaš tamo da smrdi među sirotinjom. Pogotovu sto sam siguran da neko kao Nole sigurno ima i popust na karte ne samo na frequent flyer miljama nego i te kompanije rado vole da vide planetarne mega zvezde da se voze bas njihovom kompanijom. Recimo znam da je Borg svojevremeno kada je igrao dobio dzabe letenje SAS-om - dok je živ., naravno prvom klasom.

Što se aviona tiče ima ih raznih i neke biznis klase su baš krševi dok neke ekonomije uopste ne mare. Recimo bas Emirates-ov A-380 gore na drugom spratu u ekonomy dva sedišta do prozora izgledaju i udobnija su od mnogih biznis klasa po ovim starijim skalamerijama.
Precanin
(Нека буде борба �)
26. фебруар 2020. у 14.45
Волим Халидив допринос дискусијама!
intrigue
26. фебруар 2020. у 17.04
DSQ1964 , gene , volim i ja tebe bre ...ali , ne depiliras se redovno , ne sminkas se , stopalo 45 , nidje struka ni grudi ...ebiga , izvini , šta da ti radim :))))

nisam ukapirao , dakle Nole sedi u biznisu , a ova sirotinja od Ivanisevica i ovaj do njega sede u ekonomskoj ...pa bogatas Nole doso iz biznisa da zaebava ovu fukaru iz ekonomske .
aha .
pa nije loše , ebiga ...prica je prica , sad naucnafantastika , fikcija ili nešto slično ...
svaka roba ima svog kupca .
možda pricu i kupe , da je čitaju deci do 3 razreda na casu srpskog jezika .:)))

ps.
i nemoj da mi diras Frangi , razumes !? :)
frangipani
(><)
26. фебруар 2020. у 17.51
Ko je gde sedeo na Noletovom snimku?
Ja ne mogu da znam kakva je konfiguracija bila na tom letu. Ono sto znam je da su avioni sa po 3 sedista levo i desno, a da određena pregrada odvaja biznis od ekonomije.
Na snimku se vidi emergency exit koji nema sanse da stoji u biznis klasi već je na krilima koja potpadaju pod ekonomiju.
Noletova ekipa možda nije ni mogla da se uglavi da svi zajedno sede, to je uvek mogućnost.

Dalje se znalazite sami.

Ono sto sigurno mozete od mene da ocekujete jeste da nikada neću postaviti topik u kome ću prozvati nekog od vas. Pa ni Prcanina. O ovom slučaju dsq tek da ne pricam. Ostali se postrojte već po redu, nemojte da se gurate, samo polako, znam da vam je biti u coporu draže nego leba da jedete LOL. Topik nije da se uvaljuje zayeb nekom od posetilaca. Ja to tako vidim.

Ja uvek putujem sa A380, obično Qatar ili Etihad, njih rotiram. Emirates mi ne odgovaraju jer imam određen dan i vreme za odlazak/povratak pa gadjam prema tome. Pošto kada ulazimo prolazimo kroz biznis klasu, samo pomislim kako je to lepo opruziti se tokom cca 15.5 sati leta prvog lega... Cena karte za biznis klasu u mom slučaju je 5250 evra, 8700 i nešto AU$. Ne može se jbg. Trenutna ponuda preko Katara za moj ovogodisnji put je oko $1800, to je negde oko 1100 evra.
DSQ1964
26. фебруар 2020. у 20.41
Ti komentarišeš ono što se babi snilo i u tome je problem. Možda Nole i vozi avion pa ga je stavio na autopilotu da dodje na brzinu i malo zakecuje ovog? Sve je moguće, ne?
Ja sam međutim prokomentarisao samo ono sto vidim, sto svi drugi vide i što i ti sama vidiš. To je sve.
Drugo, opaska na drugog člana diskusije nije uvredljivog karaktera nego ga baš naprotiv stavlja u veoma, za njega pozitivnom svetlu. Eto, ti se nikada nisi vozila ni biznisom u tvom jadnom životu a Zvezdaš verovatno piči prvom klasom gde god podje. Čak i ti kao njegov drveni advokat ne možeš da vidis da sam rekao bilo šta loše.
frangipaniПорука негативно оцењена. Покажи

frangipani
(><)
26. фебруар 2020. у 21.39
Mogao je Nole i charter da bukira ali, sumnjam da mu je ekipa tako velika plus da bi se isplatilo pored toliko postojecih, redovnih letova . A ti sledeći put kad se vozis avionom pogledaj gde su emergency izlazi. To ti je osnovno da znaš kuda da bezis ako nešto bude.

Ne verujem da Zvezdasu treba ikakav advokat kao sto ni meni nije potreban. Tvoje posprdno pominjanje drugacije ne može da se protumaci nego kao takvo, iako se ti iz petnih zila trudis da tu svoju nebulozu drugacije okarakterises. Tvoja opaska o mom 'jadnom' zivotu, koji je takav, jer ja ne mogu iz Australije da se vozim biznis klasom za Srbiju takođe spada pod iste arsine. Ja u ovom mom zivotu svake godine putujem tamo. Znam za ljude koji su nekada, i u eri aviona, dolazili ovamo i vise se nikada nisu vracali. Ili putuju jednom u nekoliko godina ili ko zna koliko godina. Bez obzira sto tamo imaju svoje najblize. Pa eto, ja sam srećna sto mogu da idem jednom godisnje. Za tu namenu $5000 (oko 3000 evra) mora da bude (za mene jer ostali imaju drugaciji tempo kad idu i koliko trose) i bez nekih velikih problema pare se i obezbede. Da li će se putovati ove godine još ne zna, ovo njesra sa virusom napreduje u nekom nepoznatom pravcu...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.