Дискусије : Тенис

 Коментар
Руси у офанзиви!
Precanin
(Нека буде борба �)
01. септембар 2019. у 12.18
Много добрих Руса у тенису, Медведев и Рубљев су веома јаки.
Ту је и сумњиви Рус Хачанов, па Рус који би радије да је Њемац, Зверев. Па Рус по оцу којег мајка својата у Чифуте, Шаповалов, има их још. Па Рус по мајци којег отац Грка својата..добро то је у реду, Аполон Цици...
Ове чисте Русе не воле Амери, Медведева су стварно испровоцирали али момчина има живце.
Пази оног сивоњу што је гурао пешкир Данилу, а овај га није ни тражио, оног сивоњу зову „ballboy”.
Прави Руси носе крстове, крсте се, ово никако не може да изађе на добро. Другарца Прангија каже да нема Бога и готово. Уосталом и Броз је рекао своје, васпитао пионире, они своју дјецу и ето ..нема цркве али има мјеста за Јогу, Њуејџ...
Говорио је и онај дебеловрати Душан Митевић, диретор РТСа у Милошевићево вријеме, што му жена била она згодна Биљана Ристић. И он је био невјерник док није оболио..послије није било манастрира гдје није свратио..
Дакле, волим Русе и биће занимљив меч између Нолета и Данила.
Рачунам да ће Ноле да прегази рошавог Прдоњу Вавринку.
Публика ће се наћи у необраном грожђу, ако навијају против Нолета, а морају, испада да ће навијати за Руса, а то је јерес.
Мораће да нађу начина да обојицу нервирају и да навијају против обојице.
Јуче шетам оближњим парком, видим један Шаолин мајстор стоји у ваздуху 10 минута, страва. Поред њега један искусни Јогин...обје чакре му отворене...импресивно. Усликао сам све, имам видео...онај Шаолин мајстор умало да упадне у једну од отворених чакри...
Једно истетовирано пашче води кућног љубимца, 170Кг масти у ваљајућем покрету...њему ни у Карнексу не би чакре отворили...
Срећан вам Labor Day дијарејци...пардон дијаспорци...мисли Србима у расејању...
P.S. Еј, знате оног глумца Милана Штрљића...мора да је ипак шокац, оставио жену и дјецу у Бгд и вратија се уСплит, е тај глупан основао партију тамо и назвао је Лабуристичка Странка...еј пази глупог шокца...није Радничка него Лабуристичка..
Па ви сада изволте, ком је до минуса нека шика, заболе ме...
Само Пранги Фани каже да је то лоша „карма”.
antologia
(svakog dana...)
01. септембар 2019. у 18.09
Trenutno Rus izgubi set:) Izvini, da nije kako jest, bilo bi mi zao, ali ima tu još da se igra. Ovaj 25.godisnji Njemac ispade odnekud. Kvalifikant. Nemam komentar, a grijesi i Rus. Ljevoruk i igra se dobar tenis. Trenutno me/nas samo to interesuje.
antologia
(svakog dana...)
01. септембар 2019. у 18.15
Kažu da je do juče igrao Njemac fjucere, a danas na USO u 4. rundi.
Igra za sada, mora se priznati-fenomenalno. Lako, brz, brzo i misli i reaguje vinerima. Nije serva, nego bekend i forhend, naročito ovo drugo.
Pravi i brejk u 2. setu i ide mu, a Medvedova je izbacio iz takta i tog nekog mira. Šta da se radi.tzv- mec zivota igra momak.
antologia
(svakog dana...)
01. септембар 2019. у 18.18
Neću gledati Noleta, ali se nadam da ću vas citati kada se probudim . Opet mu je bas kasno mec da bih cekala do jutra.Sa srećom i uzivajte!!!
frangipani
(><)
01. септембар 2019. у 19.58
Prostacanin,

ne znam zašto me pominjes ali dobro, potrebno ti je to, ne možeš bez toga.

P.S.

„I look for salvation and redemption, to be utterly embraced. It’s a ridiculous, romantic and tragic idea that there’s someone who’s going to save you, that we need our own personal Jesus. Salvation comes from within.”

P.P.S.

Za fanny se obrati ženi.
Precanin
(Нека буде борба �)
01. септембар 2019. у 20.53
Пранги Фани, криво ме капираш, ја сам „биг фан”, ти си инспиративна, солидно образована и довољно духовита, алеџедли си и успјешна...ни близо као ЗвездаДоТокио али...
Наравно кад би мудрости животне тражила у свом језику и култури, када би те више интересовала љепота православља...ех да тога има...гдје би ти био крај!
Знаш, ово није портал само за вас „инглишспикинг” , им туна и нас Руса, Данаца и Италијана...
Меча почиње...
Идемо Ноле...
frangipani
(><)
03. септембар 2019. у 19.22
Steta sto nisi blize da me prosvetlis o lepotama pravoslavlja, da čujem kako ti sve to dozivljavas. Cisto bi me zanimalo informativno da se iskreno ispovedis, saslusala bih sa razumevanjem. Totalno identicno, kao sto sam slusala dvojicu iz kruga prijatelja o njihovim razlozima zašto se jedan ozenio posle razvoda a drugi nije. Pa ko sam ja da kažem onom što se opet ozenio nisi trebao, kad je covek kilavi Radovan, nije znao masinu za ves da ukljuci niti dalje od jaja na oko da napravi. Svakako da mu je trebala žena da mu tutka iako je strpao pet banki u debelo meso. Dok drugi kaže, ne treba meni žena da mi pere, kuva i cisti, to mogu i sam. I tako, pomenuh ovo kao ilustraciju, valjda ćeš da shvatis.

Ja ne smatram sebe hendikepiranom ni po kom pitanju zato što nisam religiozna, ne idem u crkvu, ne pratim crvena slova, ne plasim se smrti, ne smatram da sam gresna, ne vidim potrebu da se molim i sav taj rad. Vidim šta je zivot, ako nisam do sada sagledala, kad ću onda? Posle svega šta sam prošla, samo mi fali da zafantaziram sa davno, davno izmišljenim bajkama. Ili da pocinim zločin da deci naturim ispiranje mozga tog tipa. Srećom, sva su vaspitana da u se i u svoje kljuse, sa otvorenim ocima kroz zivot.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.