Дискусије : Тенис

 Коментар
Djoković - kudla
stef
(zgubidan)
30. август 2019. у 23.09
3 laka seta. Rame nije problem. Mnogo promašaja sa bekend strane.
Blafonja
(Bice Bolje)
30. август 2019. у 23.35
Sledeći Vavrinka.
tifran
(nostalgicar)
30. август 2019. у 23.35
Nadam se da nije rame problem.
Vava je nezgodan a vidjet će mo do kraja
Mexico1
(Trust_Nobody)
31. август 2019. у 01.14
Ako rame izdrzi sa ovakvom igrom i ovakvim Noletom ostali mogu samo da zvizde...Bilo je odličnih i mnogo brzih udaraca sa Kudlom ali Nole je sve stizao kao od sale...Ako sve bude uredu do kraja ne gine im pogibija svima 💪🏻💪🏻💪🏻
frangipani
(><)
31. август 2019. у 02.30
Rutinski sto bi rekli. Ali ko da se opusti, ima tu još posla. Sve pomislim možda je rame samo prica da navuce buduce protivnike, a onda ih preslisa po pe esu kad mu stanu na crtu.
antologia
(svakog dana...)
31. август 2019. у 04.26
Ti mi dodjes Mexico1 kao Popaju spanac:))) nislim za dusu.
Vidim, nije losa statistika, ali 8 duplih??? Mec je za mene poceo u 02.45, tako da ništa od žive slike. Budila sam se ja i provjeravala rezultat 2x, ali sam i znala unapred. Gledala, međutim i Federera i Stana.Stan je imao puno sreće i odlicnog protivnika. Mogao je i da izgubi, barem treci set. Drzak je i ima strasnu volju. Ljut i neprijatan. 24 Asa, od toga u trecem 13 i samo 3 duple u mecu. U trecem kriza, stalno na ivici brejka, ali njegov odgovor je AS.Drugi servis super.
Kirjos 24 Asa; Gofan 17, Federer 10, a Medvedev27. Svi takođe imaju, odnosno, razvili su i odličan drugi servis. To je Medvedovu gl. oruzje, kao sto je uvijek bilo jedno od Noletovih, ali se o tome ne govori i inače se njegova fantasticna igra i stil ne komentarise-a svi ga kopiraju i uce od njega.
Hoću reci, sve je to postalo Isner do Isnera, uz druge detalje:vinere, taj drugi servis. A od 4. kola su se poreedali Novaku jedan iz drugog.
Nema predaha, to rame...i sto je najteze i najopasnije- na drugoj strani nije samo teniser-protivnik, nego i određena mrznja.
antologia
(svakog dana...)
31. август 2019. у 06.30
Mats i Barbara se upiskili od sreće jer je Fed konacno uspio da odigra lagan mec(bljak): a onda im je dosao u studio. Koja cast, kao da je osvojio turnir. Oboje umiru od ljubavi i neke nelagode isto, ne smiju pitanje da mu postave-samo zaljubljeni pogledi i znoj na licu.
(A meni ovdje i još nekima- raznorazni Majmuni zamjeraju sto obozavam Novaka- srpskog sina, najveceg sportistu; kao covjek rijetka velicina i primjer u svakoj ljudskoj dimenziji. Zvijezda-naravno!)

Tek su se ovo dvoje razgalili nakon meca Vavrinka vs Lorenci. Kako igra, kako je jak: „srećom, nije usao u 4.set i odmoran je…” „Biće to tezak protivnik i izazov za sledećeg protivnika, kaže Mats.
”Mislis na NOvaka, uz glasan smijeh pita Barbara? I odgovor je, isto uz zlurad smijeh: Naravno, Novaka će da saceka i smijeh do suza. Bez objašnjenja i smisla, oni prosto ne mogu da sakriju tu zluradost.da Novak ne stigne da se sretne sa Federerom ili da bude vrlo umoran za taj mec.

Mexico1
(Trust_Nobody)
31. август 2019. у 08.16
Samo opusteno i pozitivno , nema greške 💪🏻💪🏻💪🏻
intrigue
31. август 2019. у 11.57
Ok je to , svak gleda kroz svoje brile , zato postoji i razlika .
Npr. ja to vidim na svoj način .
Da bi se osvojio GS trebaju i da se slože kockice , da imaš i malo sreće.
Nole je ovaj put nije imao .
Raspored ...
Laksi je raspored i Pederenku i Nadalini .
Nole fakat ima ozbiljnog protivnika u 4 kolu , koji ga je poslednji put dobio bas tu u Njujorku .
Dakle , Vavrinka i nije u bas nekoj sjajnoj formi , ali igra dobro , nije bas igrac koji lezi Noletu i u proslosti je bas protiv Noleta igrao svoj najbolji tenis .
Ako Nole prođe Vavrinku u „kvoteru” bi mogao da ga saceka Medvedev , koji igra u najboljoj formi u zivotu i koji do sad nije pokaziva znakove umora , sa obzirom da je u poslednjih mesec ipo odigrao mnogo meceva .
E sad , valja Noletu proćinjih dvojicu i doći do Pederenka svez i spreman .(Ne sumnjam da će Pederenko biti svez i spreman i da će iz meca u mec podizati formu)
Dodatni problem prstavlja ta Noletova povreda ramena . To je problem...Dakle, ozbiljnost povrede i da li će on sa tim ramenom izdrzati meceve protiv Vavrinke i Medvedova ...doći do Federera bez bolova u ramenu i relativno odmoran .
Primetno je da je Nole po malo i nervozan , to pokazuje i onaj bespotrebni konflikt koji je imao sa nekim tamo majmunom gledaocem .
Sve u svemu , teško ...Nole nije u bas zavidnoj situaciji...ali videcemo , nikad se ne zna .
srbo001
(FUDBALER)
31. август 2019. у 13.48
On je već hendikepiran sa tom povredom. Nije ni trenirao dan pre mecha sa Kudlom. Ali ipak kad vidm strica u Box i onu njegovu menagerku, odma mi lakse.
Što se tiče Ivanisevica, dobio sam report da je manji od makova zrna. U Cincy ga je pretila na treningu moja prijateljica, i kaže mi, zna se ko je glavni, ne sme ni da pisne od Novaka.
A što se namestanja Federeru tiče, pa namestili su mu ovaj zadnji mech da igra sa igacem koji je mech zavrsio jako kasno i dan ranije. I naravno odredili su Fedu da igra ranije , da ovaj njegov protivnik nema vremena da se oporavi od umora . To samo rade Federeru. Isto kao u Australian Open , gde je dve godine zaredom osvojio, a od 14 mecheva je 12 igaro u 7:30, uvece kad temperatura padne i kad je prijatno igrati.
Kakav je to sampion ovaj nas Novak, nije lako proćisve to. Ja mislim da oni samo cekaju da Novak uradi nešto pa da skoce na njega i srozaju ga. Kakvu on menatalnu snagu ima kad mora da se bori sa njima,haterima ,koji udaraju nisko i bez milosti. Nadam se da će doći na svoje do kraja turnira o osvojiti ga .

antologia
(svakog dana...)
31. август 2019. у 15.55
Ne razmišljam ja drugacije, vidim kako stvari stoje. I da nije ramena, on sledeća 2-3 meca mora samo da hvata teske servise. Vavrinka kao bik, prelomi reket preko koljena kao da je od trske- to bas rece komentator. Ne znam kako će biti, a vrlo sam realna kako sad izgleda.
I ja uzimam u obzir sreću, okolnosti, momente -„ment to be” ili ne.
Nole, bas ovdje izgubi 1/2 finale od Nisija, a nikad to nije ni prije ni poslije, samo dsa bi ona taraba Cilic osvojio GS.
Ali, možda se, bas zbog sveg ocitog pritiska i nesportskih okolnosti
dogodi ono Nešto i sve predje na njegovu stranu i u korist.
Meni je, kako god bude neuporedivo i najvece zadovoljstvo Vimbldon.
Roger je igao svoj najbolji tenis i nije prosao. Ovde bi me nerviralo da izgubi od debelog Vave, sto sa ledja izgleda kao Serena:))) bas bi mi bilo zao i te nedelje na vrhu… Ali, sve je u Bozijim rukama.
Nadam se da ne uzme Federer, to je važno, a nisam daleko od osjecaja
da bi u finalu, sa one strane moglo biti iznenadjenja.
Medvedev isto, do Noleta ima smijesan zreb, sve kvalifikante i igrace
100+ ATP???
frangipani
(><)
31. август 2019. у 20.29
Leleee antologijo, kome si se ti toliko zamerila? Aj razumem meni daju minuscice recimo vernici i oni sa depleted IQ ali tebi, kao teniskom entuzijasti?

Osaka upravo pobedila.

Moja lista zelja je

Da:

- Nole pobedi
- ako ne on, onda bilo ko osim Nadala, Rodzera, ozi drekavca ili Stena (Vavrinki je dosta osvojenih GS-a koje je osvojio na grbaci Noleta)
- Osaka odbrani titulu
- mecka da ispadne sto pre

Ako neko odskoci, neka to bude Medvedev.
frangipani
(><)
31. август 2019. у 20.37
A zašto svi po 4 ili vise minuscica a ja samo 3?? Kmeeeee... ocu i ja još koji minuscic!

Nepravda pa to ti je...

jugos011
(The Best or nothing...)
31. август 2019. у 22.17
ko udari ovolike minuse svima gore???
mora sutra da odere rosavog Stanislava!!!!da nije njega imao bi Nolisa već 19 GS ova!!!!
DarkBlue
(istrazivac)
31. август 2019. у 22.46
Rubljev će biti najveca pretnja Noletu
u sledećih 2-3 godine.Evo poslao grbavog
parazita nazad u kenguriju.
Ona izbacivanje dede na Sinsiju nije bilo
slučajno.Mali igra strasno, ako izdrzi bez
povreda sledećih godina biće sampion.
frangipani
(><)
01. септембар 2019. у 00.34
Jedna zelja se ispuni, ode kuci Kvazimudac. Ne znam da li je opet pravio šit šou i drekenjao se.
baka4
(radnica)
01. септембар 2019. у 01.13
Ma bio miran ko bubica.Malo par puta sam sa sobom popricao ali ostalo sve po protokolu. Bog te mazo sad gledam koliko je Noletva steana teska. Nek mu je samo zdravlja.
jugos011
(The Best or nothing...)
01. септембар 2019. у 07.12
sto volim sto ispade grbavi kengur!!
a malom Rublevu svaka cast!!!ceo mec je odigrao vrhunski..a nijednu emociju nije pokazao do kraja !!!
dolazi novi talas ruskih tenisera on,Medvedev a i kod žena ima nekoliko novih nada..loše je što se mnogo crnkinja ubacilo u zadnje vreme..braca Vilijams nikako da nestanu a nove naviru..
tifran
(nostalgicar)
01. септембар 2019. у 07.13
Ih šta će jadan Nik, nikako da mu se ispuni želja da održi Novaku lekciju 🤣
Mexico1
(Trust_Nobody)
01. септембар 2019. у 08.43
Mora idiot biti miran sad kad su ga zveknuli po usima hahaha...Nadao sam se da ga brat nas izbaci i svaka mu cast.
Danas je odličan tenis a zakuska na kraju,ima da se pusi sve 💪🏻💪🏻💪🏻.
frangipani
(><)
01. септембар 2019. у 19.48
Ja verujem da je ovaj Kvazimudo recimo neki sportista u Srbiji, da bi se već pusio do sada. Bio bi suspendovan i već po redu, a usput bi na nekom splavu i već gde izlazi popio bar jedne dobre batine. Dok ATP glumi naivu, ludilo i cudjenje, plus još gomila njih, sve se nešto tu cude i mrse, tu i tamo ga tres po dzepu, on bezobrazan i dalje i nikom ništa. Nema mozga.
jugos011
(The Best or nothing...)
01. септембар 2019. у 22.28
pa to što može da radi šta hoće nekaznjeno je jer je „njihov”tj anglosaxonac..da je neki „istocnjak”davno bi popio suspenziju bar na 10ak godina...nego opet se nerviram zbog ovog rosavog poljaka sto je poceo da igra tenis u 29god i to samo protiv Noleta!~!!
prebacio sam kanal ne mogu da gledam,,,to much stress
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.