Дискусије : Тенис

 Коментар
US Open parovi
Blafonja
(Bice Bolje)
22. август 2019. у 13.23
Nole na Medvedeva u 1/4, pa na Federera u ½, pa na kraju na Nadala. Nisam neki strucnjak, ali čini mi se da je ovo najgora varijanta. Osim ako se Medvedev nije istrosio na ovih par zadnjih turnira. I ako Federer dodje do 1/2.

Svi nasi osim Krajinovica na istoj strani.
geriatrikus
(zvakac karamela)
22. август 2019. у 13.57
Мислим да након „лудила” које влада Њујорком и свих „врискова одушевљења” којима је дочекан: https://youtu.be/zDwFIQkWb68 , Новак ће уз помоћ публике масакрирати избезумљене душмане на супротној страни теренa, изазвати крвопролиће и већ избезумљене Американце који су изгубили све осјећаје контроле, који се не памте од времена хистерије изазване појавом ливерпулских буба, послати на психијатријске клинике на опоравак.
П.С. Тај „врисак одушевљења” који је произвела особа иза камере(телефона) и прослиједила снимак Новаку је надгласао сву енергију коју су празне столице велељепног њујоршког здања емитовале и произвео ефекат о коме Америка још прича, а остаће забиљежено и за будуће генерације да виде како Америка дочекује најоданијег фана дјела и идеја визионарског поглавника и његових за дом спремних сурадника.
geriatrikus
(zvakac karamela)
22. август 2019. у 14.04
KURIR и новокомпоновани новинари су непресушни извор инспирације за зајебанцију...а одмах након тога за ТУГУ:(( Народ чита и вјерује:(..
>>AMERIKANCI POLUDELI ZA NOLETOM: Đoković u Njujorku dočekan VRISKOM oduševljenja! Evo kako je to izgledalo (VIDEO)<<
Blafonja
(Bice Bolje)
22. август 2019. у 14.23
Planeta u soku, svijet zaprepascen, ostavio planetu bez teksta,… tako danas pocinju tekstovi u novinama kod nas… Otvoris clanak, ono nešto bezveze tamo.

Koje novine citati kod nas a da je neko normalno pisanje?

Za mene je srbin.info prvi za sada, mada se i oni zanesu ponekad. Ali barem nema farmi, zadruga i starleta.
antologia
(svakog dana...)
22. август 2019. у 17.46
Sorry, nisam vidjela temu.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.