Дискусије : Тенис

 Коментар
Nešto sto nole ne zna, a treba da sazna!
srbo001
(FUDBALER)
29. јул 2019. у 11.47
Hvala. Javljam ti šta smo uradili. Meni je pod stare dane Djokovic idol. Pre nekoliko godina kada sam imala rak i primala hemoterapiju bilo mi je jako teško jer sam isto zavrsavala magistarski za Nurse Practitionera. Imala sam chemo brain. Jednostavno memorija mi otkazala zbog terapije. Ucila sam kao nikada do tada i do jutra sve zaboravljala. Šta me je odrzalo? U tim trenutcima sam samu sebe zapitala: „Šta bi Nole uradio u mojoj situaciji?” A odgovor bi bio- „Nole bi ucio, ucio, ucio!”
Eto, zavrsila sam sve na vreme, bez kose i chemo braina i sa velikom verom u sebe zahvaljujuci nasem Novaku 😃
Pitao sam je da li je ok da Novak sazna za njenu pricu.
Ovo je njen odgovor: Bilo bi lepo da cuje nas Nole. Its always nice to hear that you touched someones life. It1s a honer and a blessing .
Ovo je prica naše velike samponke, ucesnik Olimpijskih igara Tamare Malesev
Tamara Malesev živi u USA I radi kao practitionerr nurse . Tamara se javila da radi kao volunter za vreme Cincinnatiy turnira.
Ne znam kako da Novak sazan za nju i nejnu pricu,,,Tamara će sigurno upoznati Novaka, ali mu neće ispricati njenu pricu,,,
Kako da Novak sazna za nju i njenu pricu????
antologia
(svakog dana...)
29. јул 2019. у 22.38
Hvala ti, Srbo, veoma lijepa, ljudska prica. Vise govori o njoj nego o Novaku, ali i njemu može biti cast da je nesvjesno ukljucen u nečiji oporavak i motivaciju za zivot. To i jesu njegove poruke i stav u zivotu.

Sigurno ima nacina da mu se to prenese.
srbo001
(FUDBALER)
30. јул 2019. у 12.19
Hvala. Imamo smišljen plan. Velika Sampionka Tamara Malesev će napisati jedno krace pismo i nekako će mo pokusati da ga predamo Novaku,sa nadom da će to procitati. Jenda copy ide za jednog našeg popa , jer se on uvek sretne sa Novakom, sa nadom da će proslediti a Novak procitati. A posto ona radi kao volunteer na turniru u Cincinnati, nadamo se da će se upoznati.
antologia
(svakog dana...)
31. јул 2019. у 16.07
Javi nam kako će se sve odvijati i o eventualnom susretu
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.