Дискусије : Тенис

 Коментар
Ako već niste gledali
Mexico1
(Trust_Nobody)
15. јул 2019. у 20.56
Lepota brate ❤️

https://youtu.be/xvKXWH1Z01k
Precanin
(Нека буде борба �)
15. јул 2019. у 21.21
Јесам,
али да се насмијеш мораш да погледаш и ово...
https://www.youtube.com/watch?v=mwQ01mT3K1o
Mexico1
(Trust_Nobody)
15. јул 2019. у 21.30
Hahahaha dobar dobarrr
mississauga
16. јул 2019. у 10.54
Hahahahaaaaaaacrko sam od smeha. Ovaj imitira Nadala, perfektno.
Nisam gledao mec jer nismam imao mooda za takvu napetost. Takav sam i ru nema pomoći. Takav sam i kada gledam reprezentaciju Srbije u futbalu. Ali, gledao sam snimak. Nisam expert ali nisam ni slep. Znaci vidim ono sto gledam. Moje mišljenje: Nole nije igrao svoj najbolji tenis do rodja je bio skoro perfektan u svim segmentima. Da ne nabrajam sve jer ste svi gledali. Ipak, Nole je na kraju pobedio.Znaci, nije gotovo dok ne bude gotovo. Kažu Nole je mentalno jak. Verujem ali i Rodja je mentalno jak. Moje laicko mišljenje je da ,ipak, Nole ipak ima nešto više od svih ovih sampiona.
srbo001
(FUDBALER)
17. јул 2019. у 09.01
Ponovo sam gledao mech . Razlika je ogromna što se tiče ko je bolji teniser.
Novak je punooo bolji i kvalitetnije teniser od Pederenka .
Novak je prakticno igrao bez serve čitav mech. Ali zbog toga sto je punooo bolji teniser , uspio je da se vrati.
Statistika : Asovi 25/10 u korist Pederenka
No Serve returns plus 30 u korist Pederenka
Winners 94/54 u korist Pederenka
Oduzeti servu 7:3 u korist Pederenka
Da je bilo koji drugi teniser igro protiv Pederenka ,izgubio bi glat 3:0
Ali kad igras sa najbolji ikada, iako ovaj nikad losije nije servirao , opet izgubis.
Jednostavno, Nole je čitavu svjetlosnu godinu ispred Pederenka
Zamislis, da udaris 25 asova i plus 30 no returns posle prve ili druge serve,,,to ti je 55 FREE poena , i opet izgubis . Pederenko treba u penziju posle ovoga poraza.

Ovi je special za ( Intrugee), zato što on misli da je Pederer dobar ko Nole.
Mexico1
(Trust_Nobody)
17. јул 2019. у 09.21
To je ono sto sam ja govorio da će Nole otresti Fedexa i ako bude loše igrao, samo sto nisam pogodio rezultat jer sam rekao da će biti 3:1 za Noleta.Ipak kao sto rekoh posle i sam sam iznenadjem Fedexovom igrom i kondicijom.Tačno se videlo da je trenirao naporno za ovaj momenat a pogotovo na svom backhandu,servi i kondiciji.To sam prepoznao još u polufinalu sa Nadalom.Nadal nije znao šta ga je snaslo koliko ga je Fedex unistio na terenu.
Posle gledam intervju sa Novakom gdje i sam priznaje da je loše igrao ali kao pravi sampioni sto rade , u najtezim momentima igraju svoju najbolju igru.💪🏻💪🏻💪🏻
intrigue
17. јул 2019. у 11.15
Ako je za mene hvala od sreća . :)
Nije mi se svidlo samo ono „svetlosna godina” . Samo jedna ? :)

Nema tu mnogo pametovanja , zemljak .
Federer je bio bolji igrac u tom mecu .
Djokovic se mucio zbog tankog servisa , ali uspevao da setove odvede u tajbrejkove...
U kojima se situacija , dakle kad je bilo najvaznije , preokrenula .
Djokovic ih je odigrao odlično...a do tada bolji Federer LOšE .
To je cela pamet .
Ostalo , slabiji Noletov retern , pa čak i igra sa osnovne linije (ono o cemu Vi pricate da je Nole igrao loše) je zasluga I Federera koji je odlično servirao i igrao odlično (najbolje u zivotu) iz bekenda (gde je nekad bio najlosiji ).
Svega ovoga , naravno , ne bi bilo ...vaseg pametovanja , prosipanja iz supljeg u prazno ...supermena itd.
Da je chihca Pederenko na kad je imao dve mec lopte ubo bar jedan dobar servis...ne AS , samo jedan odličan servis...kakvih je tokom meca imao kolilo oćeš .
Nije ubo ...popusio je , i to je to .

Nije Nole imao sreće , ni malo .:)
antologia
(svakog dana...)
17. јул 2019. у 12.00
To se zove „zamjena teza”. Uopste nije nebitno, kako se redaju
cinjenice i koji je zakljucak. Da je Federer igrao super, a Novak ispod
svojih mogućnosti-skroz se slazem. E, kada ti kažeš da je Nole uspio i
sa tom losom igrom da izvuce 3 TB- To je 1001. argument da je Novak
generalno bolji igrac. Btw, ovo je treće Wimb. finale u kojem ga cisti
sa terena. Samo o tome pricam i dokazujem. Čak i pobjedu mogu da
zanemarim. kada govorim o tome ko je bolji i jači. Zašto je propustio
Federer da iskoristi 2 mec lopte( a nije nikakvih „nesrecnih ili otezavajucih okolnosti bilo za to-naprotiv:Mirka koja koucira sve vrijeme sa klupe; podrska desetine hiljada sa terena) Pa zato što je Novak stajao sa druge strane i sve sto je uradio do kraja, a pokusali su i da ga pokradu i vratili poen u igru(ponovili) iako je celindz Novaka pokazao da je lopta bila dobra i time odradjen mec poen, koji Federer nikako ne bi mogao da vrati sa onog coska na mrezi. Bas dobro da su ponovili i da je Federer onako ljuto ispucao loptu u vazduh, svjestan svega i da taj servis Novakov, kada radi, on ne može da vrati. Susret na ovom nivou među njima je samo slika i mjera toga ko je bolji teniser, na kraju-krajeva, nikako ko će pobijediti. E, fakat da mu je Nole i po tim J. GS blizi za jedan, ali još vaznije da gazi kao No1 dalje i da ne gubi ni 1/2 poena u razlici od 4500 bodova:)) je bozija podrska u ovom nesportskom dokazivanju i umanjivanju Novaka već godinama:

”Djokovic has redefined resilience, even a brutal Federer display was not enough

Mexico1
(Trust_Nobody)
17. јул 2019. у 16.48
A Fedex nije imao sreće zato što je Nole igrao loše jel ?!?!?
Pa da je Nole igrao dobro bilo bi 3:0 glat hahhahahah.
Pazi molim te I sa onakvim mucenjem na servisu gde nije mogao da ubode 50% a Fedex ubada preko 70% Nole ga opet dobije….Možeš da trabunjaš koliko hoćeš ali ipak daj malo vise respekta za Noleta, ako ništa a ono bar sledi logiku.
PObedio je 14.000 Pedera (osim svog tima normalno) taj dan.

Jedan je NO1E.
intrigue
17. јул 2019. у 21.46
Federer je imao sreće zato što je Nole taj dan servirao losije nego inače ...pa je zbog toga on imao vece sanse da dobije .
Losem servirao u tri seta koja su zavrsila u tajbrejku ?
Čini mi se da je samo jedno izgubio servis i to u 5 setu kod 4:2 ?
Loše je servirao u 2 i 4 setu ...
Sto rezultat i pokazuje .
U ova 3 je servirao dovoljo dobro da ne dozvoli brejk . Mucio se i izvlacio ...da bi na kraju , u tajbrejkovima zaigrao odlično .
Šta bese još , Brzigonnzales ?:))

Aha , nije druže imanje sreće kad serviras odlično , i napravis problem protivnuku na reternu...niti je imanje sreće kad igras iz bekenda najbolje u karijeri , pa napravis protivniku problem u dužim razmenama .
Logika .
On igra bolje nego inače , protivnik losije nego inače .
Eto Nole je igrao losije nego inače zato što mu je sunce islo u oci , a Federer nije uopste uticao na to .:))

Trabunjati , to je malo grublja rech , možeš ti i bez toga . Siguran sam.
Ogroman respekt za ono sto je Nole uradio sam pokazao odma posle mecha.
Nema potrebe da se ponavaljam .
I , šta je po tebi logika ...
Da je los , nikad losiji , očajan ...pobedio odlicnog ?
To je logika ?
Pa jeste , Alan Ford place za ovim .:))
BSATS
18. јул 2019. у 01.58
Vrtimo se oko istih stvari, a svi slično mislimo.
Nole je igrao ispod svojih mogućnosti veci deo meca. Takva igra se može nazvati „losa”, s obzirom da smo navikli da gledamo njegova bolja izdanja. Rodzer je uglavnom igrao odlično i stvarao probleme Noletu, ali je u odlucujucim trenucima odigrao malo losije, s tim sto je Nole bio u tim vaznim momentima na svom nivou. Ovakve zakljucke možemo da nađemou bilo kom clanku bilo kojih novina, bilo da takvo mišljenje imaju novinari koji su to pisali, ili citiraju teniske strucnjake, bivše igrace itd.
U gemu gde je Rodzer imao 2 mec lopte, on je odservirao tri dobra servisa, dva asa, ali to nije bilo dovoljno. Prvu mec loptu je Nole neutralisao odličnim returnom na drugi servis, gde je Rodzer morao da pravi korak nazad da bi jurio lopticu. Drugu je spasao jer je Rodzerov prilazni udarac bio malo slabiji, a sledeća dva poena je osvojio na svoj način, izgradjujuci poen.
Da je tako igrao tokom celog meca, dosao bi pre do pobede.
Još da pomenem savrsenu bekhend paralelu u taj brejku, koja mu je donela mec poen. To je bio jedini takav udarac u celom mecu.
Mexico1
(Trust_Nobody)
18. јул 2019. у 09.23
Ni ja nigde nisam sporio da je Fedex igrao čak šta vise odlično i da je tako svojom igrom naterao Noleta da gresi milion puta i gubi poene,ali po 100-ti put opet kažem da je Nole igrao bar 70% bez obzira na Fedexovu odličnu igru ostvarila bi se moja prognoza od 3:1.
Jel tako,tako je...Hvala lepo 💪🏻
antologia
(svakog dana...)
18. јул 2019. у 14.12
Stomak me zabolio od smijeha:))))i od toga koliko mi puta treba objašnjavati prosstu, ociglednu stvar, a ja neću, ps neću da vidim i priznam
O čemu se radi? Federer je toliko dobar i superioran da uspijeva da blokira sva umijeca Novaka Djokovića. Mi gledamo 5 sati demonstraciju teniske sile-Federer, koji se ponaša kao jedini prisutan na terenu.
Novak se ne vidi nigdje. Sa servom se ne može sastaviti, druga-inače jedna od najboljih na svijetu, reterni….Ništa. Totalna propast. Samo kad Federer malo posusta, ugrabi i Nole nešto-set, dva, pa tako na kraju i ukrade pobjedu ispred nosa.

Glavni igrac i Zvijezda malo posustao, publika već pretjerala u navijanju i urlanju, moyda je pala i temperatura za pola stepena...sve se odjednom okrenulo na stranu protivnika, Djokovica. On, međutim, nije propustio te znakove sreće. Ugledao svoje svjetlo na kraju petosatnog tunela i ukrao pobjedu.

Svaka čast, Noooooooooole! Održao si se na Nogama 5 sati, iako poražen i nadigran, da bi ukrao pobjedu iskoristivši momenat sreće:Publika utihla, Mirka nije poslala pravu poruku, a stvarnom pobjedniku ruka zadrhtala😪😪🤣🤣🤣🤣😂
antologia
(svakog dana...)
18. јул 2019. у 14.17
A sad da postavim jedan ozbiljan tekst, mada vjerujem da su mnogi već pročitali:

Kada su u pitanju četiri najveća turnira - Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon i US Open - Novak Đoković je bez poraza protiv svojih najvećih rivala punih pet godina.
Novak Đoković u nedelju uveče nije samo osvojio Vimbldon, nego je senzacionalnim preokretom u petom setu produžio svoj niz nepobedivosti na grend slem turnirima.
Ako posmatramo samo četiri najveća teniska takmičenja - Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon i US open - Novak Đoković na njima ima strašan učinak protiv svoja dva najveća rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji ga nisu pobedili od 2014. godine!
Punih pet godina prošlo je otkako je jedan od dvojca „Fedal” uspeo da savlada Đokovića na grend slem turniru, a od tada je srpski teniser dobio čak 8 susreta!
Rafael Nadal je poslednji put na grend slem turnirima uspeo da ga savlada na „svom” Rolan Garosu sada već davne 2014. godine, dok je potom izgubio u četvrtfinalu istog turnira 2015, polufinalu Vimbldonu iz 2018. i finalu Australijan opena iz 2019. godine. Šteta je samo što nismo videli njihov okršaj na ovogodišnjem Rolan Garosu gde je Novaka, posle dva dana tenisa, zaustavio Tim i zakazao finale sa Špance.
Federer je u još lošijoj situaciji pošto je još 2012. godine poslednji put pobedio Đokovića na grend slem turnirima - na „njegovom” Vimbldonu u polufinalu.
Nakon toga je Đoković napravio niz od pet uzastopnih pobeda: tri finala Vimbldona, jedno US opena i polufinale Australijan opena, a zanimljivo je da je na ovogodišnjem „zelenom” grend slemu imao i dve meč lopte i nije uspeo da ih pretvori u pobedu.
Nije to prvi put da je Đoković na takav način pobedio RF (pre toga dva puta na US openu). Zanimljivo je da Švajcarac ima čak 22 poraza u karijeri posle meč lopti (1,48%), dok Đoković ima tek tri u dosadašnjem delu karijere (0,28%).
Posle takve situacije pobedili su ga samo Marin Čilić (Kvins, 2018), Nadal (Madrid, 2009) i Južni (Roterdam, 2007). Đoković i ukupno gledano ima bolji međusobni skor protiv Federera (26:22) i Nadala (28:26), a videćemo da li će uspeti da ih nadmaši i u broju osvojenih grend slem titula: Nole ima 16, Nadal 18, a Federer 20.
Interesantno je da je po završetku 2010. godine odnos bio 16-9-1, što znači da je Đoković od 2011. do 2019. godine osvojio čak 15 grend slem turnira.
U istom periodu Federeru su pripala četiri, a Nadalu još devet.

Read more at http://34sad.com/category/vesti-tenis/#FTG8pQkuAiLoLRE6.99
DSQ1964
18. јул 2019. у 18.49
Pa ne znam da li je preterano reći TOTALNA DOMINACIJA? Čini mi se da nije.
frangipani
(><)
18. јул 2019. у 23.13
DarkBlue
(istrazivac)
19. јул 2019. у 00.30
Mislim da nije pravilno „TOTALNA DOMINACIJA”.
Trebalo bi POTPUNA NADMOCNOST. Lepse zvuci...:)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.