Дискусије : Тенис

 Коментар
Psiholosko podesavanje
Luc_
08. јун 2019. у 10.42
Eto ovako je to kad se nanize bezbroj sputavajucih elemenata.
Prvo treba pametno izabrati ili sport i istoriju ili politiku. Neće zajedno, oce ali vidimo sa kakvim posljedicama.
Drugo, treba prestati sa sanjanjima i drzati se one „skoci, pa reci hoopla”.
Reece, trenirati trenirati i opt trenirati ne ignorisici fizicku spremnost. Rim je pokazao kako „rdjavom i dlake smetaju” . (Tu sam ja otisao Garos ali ne i cuda, jer su ona moguća pa samim tim nada zadnja umire.
Cetvrto treba prestati sa provociranjem duhova lizuci se sa ukletim...
Peto - priteci kolane pa naprijed ne osvrcuci se na ovo ruglo od grand slema
geriatrikus
(zvakac karamela)
08. јун 2019. у 12.29
...и дапаче се испричати Колинди и остатку пучанства за овај фијаско.
geriatrikus
(zvakac karamela)
08. јун 2019. у 12.36
Монах Арсеније о Новаку
https://youtu.be/TnwVLcmdBKo?t=4473
BSATS
08. јун 2019. у 12.47
Kako ste samo docekali!
Koliko vidim, ovaj snimak je iz 2017. kad je Nole „propadao”. Ima li šta taj monah da kaže o „uzdizanju” prošle godine?
Mislim, stvarno...
Luc_
08. јун 2019. у 12.58
Bez imalo sarkazma ili ikakvih zlonamjera, već kao istinskom sportskom ratniku zaista je neophodno da batali bilo kakvo rasplijnavanje I strogo se fokusira na tenis. Samo onda kada prestane ganjati rezultate I predje na egzibiciju može tad kako hoće.
Samo slijepcu nije ocigledna Novakova nespremnost za istoriju koja mu se poturala u ovom momentu. Ako li bude fokusiran, biti će to opet I vjerujem da će tad biti NASA ruka uz pomoć nebesa...
Luc_
08. јун 2019. у 15.28
Tuzno je gledati Novakove konferencije na kojima mu klizeci uvaljuju provokativna pitanja da ga izblamiraju dok on pokusava vrdati tamo amo I dava beznacajne odgovore, a da za to nije bilo nikakve potrebe. Svaki mudar covjek bi to otresao bez trunke ustezanja. Imate li vi gospodo pitanja u vezi igre pitao bi ih...
Ali kako je tako je. Moja krivica je sto mi je zao da ne uzme ono sto mislim da mu pripada a to je epitet najboljeg tenisera do sada.
frangipani
(><)
08. јун 2019. у 17.23
Monah Arsenije? Ha! Znala sam ga kad je bio normalan, dok mu droga nije napravila karambol sa mozgom. Sad tripuje da je izmislio mudrost pa tandrce na sve strane. Šta ima predan monah za kog on smatra sebe, da trazi po medijima? Ok, napisao je knjigu Bog i rokenrol da objasni zašto se zamonasio. Lik je toliko bio zabrazdio da vise nije bio sav svoj. I otisao u popove tako mentalno ispreturan.
frangipani
(><)
08. јун 2019. у 17.29
Sramota je da se jednoj takvoj osobi daje medijski prostor. Šta reci za coveka koji je potekao iz imucne porodice, imao sve, mogao da zavrsi tu svoju stomatologiju, oformi porodicu i vodi normalan zivot, a on daj drogiranje. Da je tri puta monah on ne sme da se mota po medijima i prica svasta. Pazi sad njega, ispira usta i pametuje o Noletu?!
Mexico1
(Trust_Nobody)
08. јун 2019. у 17.57
Bio je ovde kod nas Arsenije (da ne kažem sad tačno gde) u poseti aj mi parohijani se okupimo u crkvenoj sali da saslusamo njegovo predavanje, i tako prica covek šta mu je neki stric rekao nekad pa se setio reci svoga dede ,ovo ono i kontam ja ko je ovde lud 😩...Pa mog’o sam i ja ispricat pricu kako sam kod tetke na ljetnom raspustu pojeo najbolju pitu sa zeljem i kako me je tetak naucio da cepam drva,pa me to napravilo vrednim covekom itd...Mislim ono cisto prepricavanje biografije al šta kaže Rambo raja je krenula da se pali i zari jer to je bio glavom i bradom Halid invalid Hari 🙄
BSATS
08. јун 2019. у 22.50
Monah Arsenije????
Treba li da ocekujemo da se Stanija zamonasi, pa da komentarise Ivanu Spanovic? Eno, prošle nedelje skocila samo 6,62m, bila sesta!
DarkBlue
(istrazivac)
08. јун 2019. у 23.55
Zašto gledati na ovaj poraz kao potpuni neuspeh?
Od ponedeljka No1e povecava prednost na ATP listi
nad drugoplasiranom drogiranom govedinom a sezona
blata je zavrsena i dolaze civilizovanije podloge.

Jeste steta sto nije uspeo da uzme ovo ali ne može
se uvek pobedjivati. Idemo dalje, ja bih smatrao
uspehom ako na wimb i uso dodje do jednog polufinala
i jednog finala a sve preko bi bio bonus.
Luc_
09. јун 2019. у 00.34
Ja smatram da sve osim još jednog slema bi bilo ispod mogućnosti I ocekivanja ... A ako li ne uzme oba ništa meni od jagnjetine...
mississauga
09. јун 2019. у 06.12
Slatko se ismejem kada čitam kakva sve imena nisu dali Nadalu.
Poznat je kao BIK sa Majorke.
Onda frangi mu je dala ime: VO.
I sada Dark blue ga nazvao GOVEDO.
Dark Blue kaže da bi bilo uspeh ako na USA I VIBLI dodje do polufinala ili finala. Pa nebih se bas slozio sa time.
On je najbolji tenisewr na svetu već godinama i od njega se ocekuje i da osvaja turnire a ne samo da dodje do polufinala ili finala.
Svim vrhunskim teniserima je cilj osvajanje a ne samo polufinale ili finale.
Napred Nole za bar još jedan gran slem ove godine. Uz tebe smo i znamo da ti to možeš.

frangipani
(><)
09. јун 2019. у 12.27
Za ove koji mlate minusima: vodite Aciku monaha kuci ali, prvo sklonite sinove, bracu, muzeve...
arije
(sozidatelj stolpa serpskjago)
10. јун 2019. у 08.57
Vala bas jak shtih monah Arsenije. Mnogo je važno šta misle baba Jovanka i monah Arsenije o Novaku. Nole je igrao nešto ispod svojih mogućnosti, nije uspjeo da se prilagodi vremenu tako da i nije bio u prilici da pokaze bolji tenis. RG ne nazivaju bez veze najgorim gs od postojecih. O ocigledno dopingovanom Nadalu i prljavom sportu uopste moglo bi se sto šta napisati. Nole je za moje pojmove nesumnjivo najbolji ali nemoguće je da covjek sve osvaja. Ipak je dosao skoro do finala, malo sportske sreće mu je hvalilo ali možda je i bolje da izgubi od Tima nego od Rafe. Dva poraza od Rafe u tako kratkom vremenu bi sigurno dalo psiholoski efekat krila Rafi. Sad će Noletove podloge i velika sansa da uzme još koji GS do kraja godine. Prateci igru Nadala i Noleta na RG bilo je jasno kao dan da Nole ne bi imao nikakvih sansi sa ovakvim napaljenim Nadalom. Sve je ipak ok, Nole je uvecao razliku na rang listi ATP i treba to da cuva da izadje nekakao bar do februara sa brojem nedelja gdje bi izasao ispred Samprasa. Opet su se pojavile razne idiotske teorije o Jeleni, Vegetirajanstvu, guruu itd itd... Nole ostvaruje najblje rezulatate. 1 gs, masters, finale mastersa i polufinale na RG. Nole je u vrhu i on je reket br 1 ne treba to zaboraviti. Sad su hard podloge i trava i velika sansa da Nole izadje na 16-17 gs. Trebalo bi da se na to skoncentrise maksimalno.
BSATS
10. јун 2019. у 09.46
Otprilike sve je tačno, samo mislim da bi imao velike sanse protiv Nadala u finalu, da je prosao. Sasvim drugaciji uslovi za igru, a on zna kako treba da igra sa njim.
BSATS
10. јун 2019. у 14.50
Ono „ne lupetaj” nije bas bilo mnogo fino.
Nole ima igru za Nadala na svim podlogama. Čak je i u Rimu, onako fizicki iscrpljen, uspeo da uzme jedan set.
Osnovna stvar je u tome sto je Nole jedini koji napada Nadalov forhend zato što nema problema da odgovara na dijagonale koje idu na njegov bekhend. Nadal forhend spinom opterecuje bekhende protivnika, pogotovo jednorucne, a Nole nema taj problem. Takva taktika sprečava Nadala da se izvlaci i igra forhend sa bekhend strane, gde je najopasniji.
Podloga tu malo utice, jedino na sljaci treba vise da se radi, ali ako nema umora, Nole to lako može da istrpi.
Juče su sulovi bili idealni, nije bilo pretoplo i teremn nije bio suv, tako da Nadalov spin ne bi dolazio mnogo do izrazaja.
Precanin
(Нека буде борба �)
10. јун 2019. у 15.35
Нажалост остварило се оно о чему сам говорио прије 20-так дана.
...

Precanin
(Нека буде борба �)

20. maj 2019. u 22.23

Што мање нерегуларних услова (киша, сунце, вјетар, ураган, снијег, одгађање, помјерање, мокра-сува шљака...то више прилике да се Ноле сјебе и избаци из ритма. Ако у том смислу све буде како треба на РГ онда не видим ко може да га спријечи да узме турнир. Укључујући Рафу који је појачао дозу оног...шта год да узима, види се по рапидном опадању косе... 
У међу

frangipani
(><)
10. јун 2019. у 17.31
BSATS
11. јун 2019. у 00.13
Prihvatam izvinjenje i slazem se da je sljaka najnepovoljnija za Noleta, ali i za većinu tenisera. Međutim, to je samo zato što se na sljaci uslovi menjaju, ne samo zbog vremena, vlaznosti, vetra, nego i zbog neravnina. Uostalom, kad polivaju teren između gemova, već su promenuli uslove za igru u odnosu na prethodni.
Nadalu i još nekima odgovara jer su razvili svoju igru i udarce koji najviše odgovaraju sljaci. Kao i neki sto imaju igru za travu. Univerzalci su malo hendikepirani, ali ako je neko dobar kao Nole to ne znaci mnogo. Da nije Nadala, on bi bio najuspesniji na sljaci.
Za Frangi: taj tekst za koji si postavila link je poprilično glup. Siguran sam da se svakom vrhunskom sportisti mogu naći takvi trenuci „mogao je, ali...”. Ima i turnira, doduse manje, gde su se uslovi poklopili, a i neki gde je otisao dalje nego sto je bilo realno. US open 2011. svi pominju onaj njegov return, svaka cast, ali niko ne govori o sledećem poenu gde je Federer napravio grešku kakve retko pravi. Da podsetim, odličan servis u telo, Nole jedva vraca, a Rodzerov zicer udara u vrh mreze. Stizanje do finala US opena 2016, sa dve predaje, proslogodisnji Wimbledon sa krovom i umornim Andersonom, itd.
To je sve sport i ništa ne može da se racuna da je sigurno.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.