Дискусије : Серије

 Коментар
Reality show-Farma, Veliki brat i. t. d
escada
25. март 2010. у 01.10
Farma je vrlo popularna, kao i Veliki brat, a zajednicko im je teski uslovi zivota u zajednici sa -uglavnom- nepoznatima.
Na Farmi je najveci problem uslovi zivljenja od pre 100 godina, sto je za urbane veliki problem. Kod Velikog brata je najveci problem klaustrofobične prirode, koliko vidim.
Da li biste ucestvovali u ovakvom jednom projektu, da vas snimaju 24h?
Pare nisu male...
bonker
(rocket scientist)
29. март 2010. у 19.57
Da pitam nešto u vezi Farme . ko zna :-) jer nisam bas upoznat

moj kolega tvrdi da su vecina ucesnika ove godine na farmi cigani, ukljucujuci Zoricu B, Djoganija, Irenu, Ceranicku, Dejana S itd?

Nikad nisam poklanjao mnogo paznje narodnjacima niti imam bilo šta protiv cigana, nego mi je cudno da je toliki broj zastupljenosti na estradi i javnom zivotu :-)

A što se tiče da li bih isao na bilo koji od ovih serija - da, a najviše bih voleo da budem sa Rakom da ga posaljem u ludnicu, jer je on samo na korak od nje :-))).
Dejan se uzdržava jer je preplasen :-)

OFK-ZAUVEK
(jebac)
10. април 2010. у 21.24
Pa šta ako su cigani, EBALI TE ONI, NEGO I TI SA RAKOM ZAEDNO U LUDNICU, EBO TE I ON. KAKVA SI TI GLUPACA, NEVEROVATNO...
OFK-ZAUVEK
(jebac)
10. април 2010. у 21.26
GLUPERDA[ ispravka].
NinaiMarko
07. мај 2010. у 08.05
Ko je Irena. Nego, jeste li primetili da se u Farmi mnogo vise svadjaju nego u VB? Možda ne vise, ali definitivno zustrije, strasnije i onako na krv i noz. Podmecu jedni drugima, služe se svakakvim stvarima sto možda ni sami nisu pomislili da bi ikada izgovorili ili uradili. Ja ne bih rekla da je to do ljudi, jer da je do ljudi, takvi bi ulazili i u VB. Pre bih rekla da je do sredine, ali šta tačno utice da postanu takvi, to me interesuje.
paukovaca
(obaram s nogu)
10. јул 2010. у 18.17
escada: „Na Farmi je najveci problem uslovi zivljenja od pre 100 godina”

ako su na toj 'Farmi' po tebi uslovi zivota 'kao pre 100 godina' gde niko bukvalno ništa korisno ne radi, spava se do podne, pusi se i piju kafe u dokolici, šta je onda bilo pre 100 godina?

bar da se pokazuje kako se gaji povrce, neguje voce, gaji organska hrana, imalo bi nekog smisla... ovako, teško dno.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.