Дискусије : Канада

 Коментар
Fizioterapeuti
zokamil
31. октобар 2018. у 05.36
Pozdrav,
Da li ima naših koji su uspeli da nostrifikuju diplomu sa vise medicinske skole?
Amazonka
28. фебруар 2019. у 22.59
Zao mi je sto će te obeshrabriti, ali u Kanadi se moras ponovo skolovati. Ne prinaju naše niti diplome iz drugih zemalja iz oblasti zdravstva.
jednaSosa
09. јун 2020. у 09.30
Da bi bio fizioterapeut u Kanadi, moras da zavrsis neki fakultet, najcesce kinesiologiju, pa onda masters/specializacija za fizioterapeuta. Na kraju se polaze državni ispit prakticni i teoretski, da bi se dobila dozvola iliti licence. U proseku u Onatriju za specijalizaciju fizijatar primaju oko 60-tak ljudi svake godine.

Tebi bi bilo mnogo bolje da se specijalizujes za fitnes, jogu, pilatis, zumbu, personal trainer, ili da se specijalizujes da budes trener za neki sport, i tako dalje. Usputno, nakacis se da prodajes neke vitamine, proteine, sejkove, i ostalo za mrsavljenje i nabacivanje misica.

Možeš da ides za maser terapeuta (4 smestra ili dve godine tarining) i specijalizujes se za sport massage.
Amazonka
30. септембар 2022. у 16.32
Ja sam ovde registered massage therapist. U Srbiji sam bila DVM i takođe zavrsila visu medicinsku skolu, ali ništa nisu priznali u Kanadi. Morala sam ponovo studirati, i pocela kao negovateljica (health care aide), postom studirala na koledzu za masazu dve godine. Još uvek placam veoma skup studenstki kredit…
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.