Дискусије : Политика

 Коментар
Britanske tajne operacije u Ukrajini?
Popaj
16. мај 2024. у 05.47
Nekoliko dana nakon Putinove pretnje da će napasti britansku vojsku, američki zvaničnik razotkriva britanske tajne operacije u Ukrajini?

Čini se da je šef američke komande za specijalne operacije slučajno razotkrio tajne operacije Velike Britanije u Ukrajini. Izjave generala Brajana Fentona u nedavnom intervjuu novinskoj agenciji, koje su kasnije uklonjene, izazvale su svađu. General je navodno sugerisao da specijalne snage Velike Britanije deluju u Ukrajini. Ovo se dešava nekoliko dana nakon što je ruski predsednik Putin zapretio da će napasti ciljeve britanske vojske čak i van Ukrajine. Pogledajte ceo video da biste saznali više.

https://www.youtube.com/watch?v=zndHWCdcT5Y
bezdomni
(maestro)
16. мај 2024. у 07.41
Hahaha Putin zapretio.
Dokle misli pretiti???
Znaju i senilne babe u starackom domu da je zapad do grla umesan u svo ovo u Ukrajini zadnjih 20 godina...
I obavjestajno i sa parama i sa oruzjem i opremom a i sa ljudstvom.
A Putin preti...
CEKAC
16. мај 2024. у 09.58
Bolje nego da suti...
CEKAC
16. мај 2024. у 11.30


Putin, vanredan politicar, sposoban da u tom polituckom sah predvidja mnoge poteze unaprijed, ipak pretpostavljam, zapravo vjerujem da je majdan bio za njega iznenadjenje. Možda ne sam dogadjaj, ali vrijeme ocito jeste. Ipak uspio je donekle uspostaviti neku ravnotezu otcjepljenjem Donbasa i Krima.

Namjuere zapada, kao njihovo trajno opredjeljenje, ipak to čini trapavo i ocigledno. Zelja da napadnu Rusiju je toliko ocigledna da to ne primjecuju ili idioti ilipokvarenjaci. Hiljade vojnika potpuno naoruzani nisu tu da bi pruzili pomoć prilikom nekog eventualnog potresa ili poplave.

Dobro je primjetio bezdomni da je kratkorocni cilj sto vise mrtvih Rusa i Ukrajinaca, a u perspektivi ruska privredna i vojna iscrpljenost, a onda bze pomoziÈ.
terazije
(\')
16. мај 2024. у 21.50
bezdomni, koji ti probem imaš kada stalno i uvek hoćeš da budeš u opoziciji?

CEKAC
17. мај 2024. у 05.37
Nije bezdomni ni u kakvoj opoziciji.
Možda neke stvari realnije sagledava od nas, a to što se nama ne svidjaju njegovi nacini ocjene pojedinih dogadjaja ne znači da nije u pravu...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.