Дискусије : Политика

 Коментар
16% Украјинаца жели бранити Украјину са оружјем
BeliVuk
07. мај 2024. у 13.47
„Само 16% Украјинаца жели бранити Украјину са оружјем ово је према недавном извештају Института за демократске иницијативе (ДИФ) Илка Кучерива са седиштем у Кијеву.

На питање шта су Украјинци спремни да ураде ако рат ескалира или се одужи, нешто више од трећине, 35 одсто, одговара да могу размотрити пружање неопходне невојне подршке, као што је давање новца или давање крви.

24 одсто наводи да ће ”само покушати да преживи„, док 15 одсто не зна како ће поступити.

3 одсто каже да већ служи војску, 7 одсто каже да ће служити ако буду мобилисани, док још 9 одсто каже да би можда размислили о узимања оружја - ако је у питању одбрана сопствене домовине. Кад се одузме 3% који служе војску остаје само 16% који желе са оружјем да бране Украјину.”
e_da
(oʞɐdoɐu)
07. мај 2024. у 22.32
Ukrajinci, nasilno mobilisali su žrve komičara koji im je predsednik.
Žrvovao je 600.000 ljudi!

Ovo stvorenje vodi rat

Ukraine President (Zelensky) plays the piano |
https://www.youtube.com/watch?v=6Up6HoEvqls
C_A_B_O
07. мај 2024. у 22.32
Jesul' to „rekli” javno il tajnim „glasanjem”...osim nekih 5 % NACISTA čini se da idu samo oni koje i vuku i TUKU a ne predaju se samo oni sa porodicama na nazi teritoriji.

Gledam nešto..Itler cek'o Wundewaffe, mobilis'o i 12 godisnjake al; NISU DEBELI gadovi vukli i TUKLI mladje i mrsave. Jeste dEEEEliJo METH , i zaOto je cEEEla nacija oSSla niz vodu..da danas bivša KUR>V>A ( registrovana ) bude MINISTAR a ekolozi ratni USSkaci.

Biće tabanja još nekih 3 godine...jer kas Donald zasjedne ..mORACE da miluje sataniste da ostane na vlasti, dok ONI ne spreme cetrdesetogodisnjaka sa Muzem.

E onda onda će Anto Brnaby govnat sa East River-a čestitajuc samostalnos KoSSowu ,Wojwidiny ,i dogovarati iSSplate Islamskoj Republici boSSni

SAD nije sto je 'ocu..no sto SRBI sEde 9-5 sa je'nom kafom i bulje u mobilni.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.