Дискусије : Политика

 Коментар
25-ta godisnjica napada NATO-a na YU
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
24. март 2024. у 06.39
Nekoliko jakih, kad nije moglo da ostvari ciljeve politickim sredstvima poteze silu. Protivno pravu. I kad ni time ne ostvarise cilj, ponudise sporazum koji i danas ne postuju.

Nekoliko dana kasnije organizovan je protest. Nakon posla se i moja porodica pridruzila. Na krovu zgrade preko puta okupljanja kamere sa teleobjektivima. Nije ti svejedno. Etiketu neprijatelja i izdajnika je lako zalijepiti. No pravda je vaznija. Zato napisah pismo svom clanu parlamenta koji odgovori nekim foskulama. Još imam odgovor, no ne vrijedi ga citati, iako bi danas bila dobra prilika. Da je napisao istinu „USA je tražila da se pridružimo i za nas interes oni su mnogo vazniji od prava i pravde” razumio bih. Da sam ja odlucivao i da nisam govorio srpski, ni meni ne bi bila laka odluka. I tako otpisah liberalnu partiju Kanade kao partiju vrijednu mog glasa. Evo i danas se potvrdjuje da sam u pravu.

P.S. Pogledah zakon i za 5$ bi mogao traziti pristup slikama sa protesta. Nemam ni jednu jer mi nije bilo tog dana do slikanja. No ima precih stvari u zivotu.
Tehnicar
(Tehnicar)
24. март 2024. у 09.58
Na godisnjicu zločinacke agresije nato-a, sadasnja vlast najvljuje novu agresiju, uz jasnu podrsku namjerama okupatora da pobode svoju pobjednicku zastavu na posjed ostecenog generalstaba u Beogradu. Narod i vojska se tada 1999 junacki odbranila od nepojmljive i zle sile, te casno izasla iz konflikta, zakljucivanjem kumanovskog sporazuma. Oni, koji ovo negiraju, su svjesno ili nesvjesno podrska okupaciji. Od dolaska na vlast 2012, vucicev lažno-patriotski rezim, mic po mic, izdaje sve sto smo tada odbranili uz ogromne žrtve i hrabrost.

Ovo je otprilike rezime proglasa i poziva na otpor Aleksandara Pavkovica:

https://www.youtube.com/watch?v=vg_9U8PVM1Q

Sloboda srpskom narodu i državi!
Popaj
24. март 2024. у 10.45
Bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević isporučen je Haškom tribunalu 28. juna 2001. godine.
Popaj
24. март 2024. у 11.01
Tehnicar
Od dolaska na vlast 2012, vucicev lažno-patriotski rezim, mic po mic, izdaje sve sto smo tada odbranili uz ogromne žrtve i hrabrost.
********************************************************************
Tehnicar,
Vidovdan i izrucenje Slobodana Milosevica - Izdaja, sankcije i razbijanje Srbije -DJS- (28.026.2023)
https://www.youtube.com/watch?v=Ogwyw3xCm2I
Popaj
24. март 2024. у 11.15
ZA HAPŠENJE SLOBE UZELI 30 MILIONA DOLARA!$

Izručenje Slobodana Miloševića Haškom tribunalu na Vidovdan 2001. godine plaćeno je 30 miliona dolara, a pare su završile kod nekih od čelnika DOS.
https://www.republika.rs/vesti/tema-dana/77471/za-hapsenje-slobe-uzeli-30-miliona-dolara
Popaj
24. март 2024. у 11.21
Đinđićev ministar zdravlja Obren Joksimović ispričao je i kako su mnogobrojni ministri „ušli u Vladu bušnih džepova, a iz nje izašli teški i po nekoliko miliona”:

- Kad smo ulazili u Vladu, pisali smo imovinsku kartu. To je Đinđić tražio od nas. Ja sam napisao šta imam, ispalo je da sam jedini gazda tamo, tajkun. Imao sam dve kuće, tri stana, neke pare, ispade da sam došao kao nekakav bogataš. Gospodin Đelić, ministar finansija, napisao je da je podstanar kod tetke i da nema imovinu. Uglavnom, niko ništa nije imao. Onda su mene razvlačili u novinama, šta će tajkun u Vladi. Slikali su moje kuće, stanove, govorili da sam kriminalac. Po onome što je objavljeno i nije demantovano, Đelić je iz Vlade izašao sa 20 i nešto miliona. Zoran Živković, koji je kratko vreme bio predsednik Vlade, ali je bio u toj strukturi, takođe je izašao bogat kao knez. Pa Aleksandar Vlahović, pa onaj Goran Novaković... Svi ti siromasi su odjednom postali bogati. Privatizacijom. Na samom startu proglasili su krizne štabove. Isterali su ljude sa položaja, direktore i doveli krizne štabove. Nije bilo prenosa ovlašćenja, nije bilo popisa, primopredaje, ničega. Niko ne zna koliko novca je otišlo tu.

https://www.republika.rs/vesti/tema-dana/77471/za-hapsenje-slobe-uzeli-30-miliona-dolara
Tehnicar
(Tehnicar)
24. март 2024. у 16.42
Popaj, apsolutno tačno, izdaja je započeta dolaskom dos-a na vlast i isporukom milosevica.
Ja sam se osvrnuo na sivu sadasnjicu, koju možemo promjeniti. Uostalom, vecina tog zutog sljama je zavrsila u rukovodstvu sns-a, a i poitika im se ne razlikuje: Eu bez alternative, priblizavanje nato-u, pustanje KiM niz vodu, rasprodaja resursa, pljaackaska privatizacija, nato autoputevi, sprega državnog kriminala, korupcije i mafije, sirenje nemorala, unistenje tradicije i vjekovne kulture, saradnja sa okupatorom, bespogovorna reforma skolstva, istorije, jezika, dehumanizacija, transrodana agenda, klaus-svabovi globalizacijski procesi.
Popaj
24. март 2024. у 16.48
Gađali su televiziju da ne bi istina izašla na videlo!
https://www.youtube.com/watch?v=KFp_JOXGTh4
vantikaПорука негативно оцењена. Покажи

vantika
24. март 2024. у 16.52
Popaj, uopste nisi shvatio.
Ovaj topik nije rasprava o 25 godina bombardovanja, jer ih ladno qurac boli za to. Naslov je samo uvod, a priča samo tekstualni filer da bi se tematika okrenula lagano na suštinu namjere koja je bezrazložno pljuvanje po aktuelnoj SRPSKOJ vladi u Srbiji i Vučiću.

Naslov i tema je mogla biti i seoba polarnih medjeda, ali bi svakako se uspjela nekako okrenuti u pljuvačinu anti-Srba i njihovu fobiju ka uspjesnoj i sve jacoj Srbiji jer sjajno prepoznaju da najveci krivac jačanja Srbije je taj Vučić do kojeg je Srbija po njihovom uvjerenju tako super tonula u gofna,..a taj Vučić je id 2012 to tako pokvario.
Tehnicar
(Tehnicar)
24. март 2024. у 22.25
Obiljezavanje 25 godina od zločinacku agresije natoa na Srbiju najbolje oslikava poklanjanje zemljista kompleksa zgrada Generalstaba tom istom agresoru. Veceras bijase anti nato protest ispred generalstaba, mahom boraca heroja sa KiM i samostalnih rodoljuba.
Evo šta hrabra Jovana porucuje:

https://youtu.be/9xdKxwKww7k?t=2171
vantikaПорука негативно оцењена. Покажи

vantika
25. март 2024. у 03.30
Tehnicar(kad je kita mala),..nego taj link?..čiji je YT kanal? Da nije onaj iz hrvatske SOA iz Varazdina takozvani „Srbin.info”,..
De reci, da ne perem ekran varkinom posle otvaranja govana koje servira hrvatska obavjestajna iz Varazdina
Tehnicar
(Tehnicar)
25. март 2024. у 09.02
Vantika,
molim te da se upristojis, ne podnosim seseljevsko - radikalski prostakluk.
Takođe molim moderatora da upristoji ovo nepristojno ponasanje.

Vidis, link je sa Serbin Info, vlasnik nedavno uhapsen jer je izjavio ispred par hiljada patriotsko opredjeljenih gradjana (mahom sa KiM): Ko potpise njga ubise! Ko se tu prepoznao, pa nalozio da ga hapse?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da postoji mogućnost da Ohridski sporazum postane deo pregovaračkog poglavlja 35, a tima i uslov za prijem Srbije u Evropsku unije (EU).

Poglavlje 35 u pristupnim pregovorima između Srbije i Evropske unije, obuhvata odnose sa Kosovom.

Ohridski sporazum predviđa da Srbija prizna državne simbole Kosova, ne prigovara članstvu Kosova u međunarodnim organizacijama, te da strane uzajamno poštuju teritorijalni integritet i suverenitet.

Vučić je dodao i da za Srbiju „prijem Kosova u Ujedinjene nacije ne dolazi u obzir”.

„O tome sam upoznao Francuze, Nemce, Italijane, sve Evropljanje, Amerikance. Svi sve znaju”, rekao je Vučić za nedeljnik NIN.

EU traži da se sporazum iz Ohrida hitno uvrsti u pregovarački okvir za Srbiju. EU će formalno tražiti od Evropske komisije da uvrsti obaveze iz sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova, u pregovore o članstvu između Beograda i Brisela.

Srbija i Kosovo su 27. februara postigli sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa.

U Ohridu je 18. marta usaglašen aneks primene ovog dogovora.
vantikaПорука негативно оцењена. Покажи

vantika
25. март 2024. у 13.20
Krenuo Mujo da kresne Fatu i sad on tako izvadio, Fata viđe, pa kaže
Mali ti je Mujo, a Mujo će
Mali ali TehniĆar
Ma vala Mujo da ti je i inžinjer, mali je
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
25. март 2024. у 13.58
Vantika: „Popaj, uopste nisi shvatio.
Ovaj topik nije rasprava o 25 godina bombardovanja, jer ih ladno qurac boli za to. Naslov je samo uvod, a priča samo tekstualni filer da bi se tematika okrenula lagano na suštinu namjere koja je bezrazložno pljuvanje po aktuelnoj SRPSKOJ vladi u Srbiji i Vučiću.”

Istina nije cilj teme bio da bilo šta raspravljamo. Vise da se podsjetimo tih dana. Gdje je ko bio i šta je radio. Ako nekoga boli k. za te dane, čini mi se da tehnicara mari, a da tebe boli k. Jer o njemu i pišes.
zoxthegreatПорука негативно оцењена. Покажи

zoxthegreat
25. март 2024. у 16.33
link je sa Serbin Info, vlasnik nedavno uhapsen jer je izjavio ispred par hiljada patriotsko opredjeljenih gradjana

=============

da budala mi je zabranila da komentarisem na srbin info
jer sam ga podsetio da je izjavio(ima negde video) „da DZUVZONIJA
neće nikad priznati Kosovo kao nezavisnu državu”, međutim dzuvdzoni
to uradise. neki botovi rekose da je dzuvdzone lično VUCIC zamolio da to urade pa su morali, tj teska srca su pristali na priznavanje Kosova
da Vucic nije insistirao on ne bi :)

on(vlasnik srbin info) mnog voli dzuvdzone, kažu i da je sam preko neke svoje babe dzuvdzon
vantikaПорука негативно оцењена. Покажи

vantika
25. март 2024. у 19.17
Zox, inače to sa uzajamnim priznanjem Izraela KosovA je do sada po meni najjača stvar koju je Vučić ikada odigrao na međunarodnoj sceni sa „dzuvdzonima”

Kako?
Aj kontajte

U stvari KosovA je deset puta u goroj poziciji sada posle toga nego ikad.

Pjer, nije stvar rasprave nego namjere
vantikaПорука негативно оцењена. Покажи

vantika
25. март 2024. у 19.21
Srbin.info je proizvod hrvatske obavjestajne SOA,...a vi trunite 'o vlasniku' do mile volje
Nebitno
Kraj_Sveta
(socijala)
26. март 2024. у 23.41
Ko/šta su dzuvdzoni... i zašto?
zoxthegreat
29. март 2024. у 19.24
Zox, inače to sa uzajamnim priznanjem Izraela KosovA je do sada po meni najjača stvar koju je Vučić ikada odigrao na međunarodnoj sceni sa „dzuvdzonima”

===

jeste al u Q

kao sada će muslimanske zemlje će da povuku priznanja

kosovo je stvorila duboka država, tj novi svetski poredak, tj DZUVZONI
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.