Дискусије : Политика

 Коментар
Политика Милошевића и ДОСа одбацује дијаспору
BeliVuk
20. март 2024. у 14.58
80их су многи Срби остављали своју децу у Србији да се школују, тога више нема, зато што је хаос не само у школама него људи из дијаспоре не осећају сигурност да остављају децу у Србији да се школују. Нити пензионери остају из дијаспоре, лов је на девизне пензионере од манијака који хоће да их убију због пара.

Србија је пуна аутошовиниста, ја кад причам са Србима који нису аутошовинисти у Србији кажу да углавном они који вреде од Срба су отишли из Србије или су побијени. Велики део изрода је остао који сарађује са Српским непријатељима на штету Срба и Србије.

Недавни фестивал у Дубровнику где су управо панелисти из Србије најоштрије критиковали своју земљу притом игноришући да је познати ловац на нацисте Зуроф изнео чињенице да је Хрватска фашистичка. Оваквих примера има на тоне.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/4368396/grgur-o-izjavama-u-dubrovniku

Вучић је велеиздајнички потписао Бриселски споразум, нико од Срба није изашао на улице или се побунио, па ни огроман број Срба са Косова који је дошао у Србију 1999. ДОС није ништа бољи од Вучића. Опозиција је препуна велеиздајника.

И у каквој то Србији онда Срби из дијаспоре да долазе и остављају новац, осим мало да потроше кад посете родбину и пријатеље који нису изроди.

zoxthegreat
21. март 2024. у 03.00
И у каквој то Србији онда Срби из дијаспоре да долазе и остављају новац, осим мало да потроше кад посете родбину и пријатеље који нису изроди.

pa niko in ne primorava da to rade, niti sam čuo i video da neko od srpskih dijasporasa ostavlja pare srbiji, ostave rodbini i ono sto trose. inače nisam ni čuo da vlada srbije trazi od dijasorasa da ostavljaju novac, osim da kažu da su povratnici sa novcem i inostranim znanjem dobrodosli.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.