Дискусије : Политика

 Коментар
Бајден: Реформе БиХ и укидање РС.
semperaliquem
29. октобар 2020. у 13.05
http://www.politika.rs/scc/clanak/465163/Pogledi/Poruke-Bajdenovih-dokumenata

Генерално, „Бајденови документи” шаљу три веома важне поруке: прво – избор питања КиМ и БиХ најављује јаче ангажовање Бајденове администрације на решавању та преостала два од три (македонско питање се после политичких промена и уласка СМ у НАТО сматра затвореним) геополитичка питања важна за Запад у региону ради његовог коначног укључења у трансатлантску заједницу заокружењем евроатлантских интеграција; друго – дисконтинуитет с политиком администрације још актуелног председника Трампа на теме КиМ и БиХ; треће – пуну подршку албанској и бошњачкој страни као елементима стратешке интересне оријентације САД на нашим просторима.
semperaliquem
29. октобар 2020. у 13.15
Пре контрирања на тему о лошој ситуацији у Хрватској треба се забринути шта ће бити у БиХ после вероватне победе Бајдена.
Бојим се да ће се ствари поново одвијати у негативном смеру по Србе било где да живе и то много брже него у периоду пре доласка Трампа на власт.
Бајден ће под утицајем Клинтон- Олбрајт клана ићи на веома брзо решење а српски народ у Србији, још више у БиХ биће стављен на велика искушења.
Бићете сведоци ватромета у БиХ и на Косову када Бајден прогласи победу.
То ће бити на жалост знак да српске мајке поново припремају црне мараме.
Изгледа, чекају нас црни дани па ћемо се са носталгијом сећати овог, Трамповог времена, које нисмо знали да искористимо већ смо зановетали и сами себи отежавали да прилику искористимо.
zupa
(DR.MR)
29. октобар 2020. у 15.56
Бићете сведоци ватромета у БиХ и на Косову када Бајден прогласи победу.
-----------------------------------------------------------------------
Ако Бајден прогласи победу почиње грађански рат у Америку.
semperaliquem
29. октобар 2020. у 17.43
Ако тамо почне грађански Европа се враћа у средњи век.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.