Дискусије : Политика

 Коментар
'grafiti' po Beogradu?!
Da_dodam
25. октобар 2020. у 05.25
BRUKA! Gledam BG po youtubu često i vidim BG pun grafita?! Da li ti imbecili znaju da 'grafiti' vise nisu kul/cool??? Čak i po Los Andjelosu vise ih nema izuzev u primitivnijim delovima grada gde žive niza klasa crnaca i meksikanaca i gde bande oznacavaju svoju teritoriju. Inače kazne su dostra stroge za to ako te uhvate.

DAJ OCISTITE TAJ GRAD JER BG izgleda kao GETO/GHETTO.
dulebg
(posmatrach)
25. октобар 2020. у 05.33
Мени најтужнији приградски возови, који се не виде од графита. Интересантно како по аутобусима не сме да се шара, а по возовима може колко оћеш?
https://tinyurl.com/y6oxg5ky
CAHJAP
25. октобар 2020. у 05.36
Isto pomislim kad vidim te odvratne grafite. Sa danasnjom tehnologijom, lako je postaviti skrivene kamere ili prerusene policajce i sve ih pohapsiti, pa na drustveno koristan nekoliko meseci, preko dana da ciste sve grafite i grad a uvece u celiju. Da vidis kako takav radi leci i sigurno im vise neće pasti na pamet da to ponovo cine..
zlatiborac
25. октобар 2020. у 10.05
Jedan u nizu prilikom posete Bg-u 80-ih:

Elem na Slaviji udjem u trolejbus koji preko Crvenog Krsta vozi
do pekare i toplane tj. Ustanicke. Prolazeci ulicom V.Ilica gde
ima čitav niz prizemnih kuca-kucica na kojima je krupnim slovima
ubelezeno; „Zvezda ima dva pedera direktora i trenera - Cvele i
Dzaja olizu vam jaja”.
Power12345
25. октобар 2020. у 19.16
pored grafita su i piškanje kerova, cuka, cukica, kerova keruždina i mrake od tih ili takvih koji ih vode, puštaju baraba žena , ženturača, dama i kao grafiti džukaca, pičkica i raje sa svih strana i šta reći..
za grad na vodi
NARODE UDJITE U DUNAV SAVU I ISPERITE PRVO DOBRO UŠI
vantika
25. октобар 2020. у 22.46
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je bas prošle nedelje napomenuo da je grad Beograd nabavio ogromne kolicine specijalne farbe kojim će biti ofarbane mnoge fasade do odredjene visine, na kojoj ni jedan grafit ne može da opstane,...

iz lične perspektive:
Pre jedno 6 godina, klinca kojeg sam uhvatio da grafitira moju kucu, sam seo u auto u vozao okolo dok me nije odveo svojoj kuci,..u kojoj sam mu se ocu posteno nayebao materesine i propustio ga kroz sake a onda mu u dnevnoj sobi prosuo kantu farbe
CAHJAP
25. октобар 2020. у 23.51
Vantika, taj licni postupak će sigurno tog klinca i njegovog oca nauciti pameti. Sad, zanima me, dal' si to već imao kantu farbe u kolima ili si uspeo da odes do supe i uzmes kantu farbe sa nadom da će klinac i dalje farbati grafiti na tvojoj kuci, dal si svratio do farbare i pazario kantu farbe dok si vozio klinca okolo ili si 'pak otisao do supe oca od klinca i nasao kantu farbe?
vantika
26. октобар 2020. у 00.22
Iskreno, mangupa sam uhvatio za uvo i uveo u kucu. Ispitivao ga gde živi i nije hteo da kaže. A farbu sam imao u kuci,..doduse bar 2/3 kante.
Seo u auto i rekao da idem da ga vozim kuci. Posle par laznih adresa doveo me pravo kuci. Na vratima nas docekao bas taj otac. Posle rasprave kako je malog klosara vaspitao i da mi dadne pare ili dodje da popravi fasadu i njegovog „ma ajde...” sam ga dohvatio,..ali ne sto neće da plati ili popravi stetu na mojoj kuci, nego jer nisam mogao da tucem klinca od 17 godina, pa sam mu cacu odvalio par puta. Nakon toga sam otisao u auto, uzeo farbu i salio je na njega i pod njegove dnevne sobe da smo egal.

A malom sam vandalu rekao ako želi „umetnicki javno da se izrazava” nek krene od kretena koji ga je napravio kuce,..ilki kad svoju kupi da je sara kako god hoće.

Jocko4
(observer)
27. октобар 2020. у 00.54
:o))))))))))
dulebg
(posmatrach)
28. октобар 2020. у 18.43
оће полиција да гања графичаре - нема паметнија посла
они само гледају где шта има да се наплати, па мало себи мало за државу - поштено ђин-ђић
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.