Дискусије : Политика

 Коментар
Boris Milosevic nosu burmu na levoj ruci, znaci kat
Branko-123
03. август 2020. у 03.18
Pogledajte fotografije Borisa Milosevica koji će na proslavi Oluje u Kninu predstavljati Srbe i videcete da on nosu burmu na levoj ruci a burmu na levoj ruci nose katolici dok Srbi i pravoslavni nose burmu na desnoj ruci. Prema tome on nije ni Srbin ni pravoslavac i on na toj proslavi Oluje ne predstavlja Srbe.To njegovo pojavljivanje kao Srbina na toj proslavi u Kninu je smišljena obmana.

Imate dosta njegovih slika na internetu pogledajte pa ćete mu videti burmu na levoj ruci a u Hrvatskoj se mnogo vodi racuna ko na kojoj ruci nosu burmu. Ja sam 80-tih godina živeo u Splitu i ozenio sam se, dodjem u firmu posle vencanja i sef kad mi je video burmu na desnoj ruci odmah rekao: „As ti Gospu, pa mi smo mislili da si ti nas covik”.
Tarpe-
03. август 2020. у 06.11
Pa to onda znači da je taj Boris Milosevic spijun HDZ-a u Pupovcevoj stranki SSDS.
Bazorilo
03. август 2020. у 06.12
Eh,da mu je još Cede,pa da pocne bal.
Alhemijka
03. август 2020. у 06.21
On se onda ne može smatrati predstavnikom Srba. Hrvati zaista vode racuna o svakim sitnicama pa i o tome na kojoj ruci neko nosi burmu. Kako je ona hrvatica clan Parlamenta reagovala kad je ona srpkinja govorila o iskustvu koje je imala kao devojcica avgusta 1995. u izbeglickoj koloni - da se ne kaže tačno nego tocno i da se ne kaže avgust nego kolovoz.
Bazorilo
03. август 2020. у 06.47
I dobila je opomenu i simbolicku kaznu,ali ne zbog nacizma,već zbog povrede poslovnika.
Novak
03. август 2020. у 07.39
Blago tamosnjim Srbima sa vasim poducavanjem šta im je danas ciniti.
Imali su oni Milosevica i devedesetih koji je sve nosio na desnici a bio obični levak.
Novak
03. август 2020. у 08.07
A Vulin neka posalje Rasima da razmeni iskustva sa Borisom.
marisav
(Besposlicar)
03. август 2020. у 09.54
Mrzi me da se stalno ponavljam..ali taj bradati tovar iz Sibenika sigurno Srbin nije, a za ulogu Srbina sigurno je necim ili od nekoga dobro podmazan...no svaka je maza samo staza u nepocinstvo i besramnost...a posto vidimo da se doticna spodoba ne stidi..znaci ima sve kvalifikative uzornog hrvata...da je vjernik strogi, da je konzervativac nekvarljivi i da ti se zna ssnishoditi maksimalno a u trenutku zabiti noz u ledja...a o jeziku ssmo pricali pa je davno konstatovano da je U PAKLU ZVANICNI JEZIK HRVATSKI--tocno tako, kaj ne, ca ti gospe,,,ajmo ca!!!!
ostrigas
03. август 2020. у 10.00
Njegov otac bio je u hrvatskoj (ustaškoj) vojsci u zadnjem ratu.
marisav
(Besposlicar)
03. август 2020. у 10.30
Dok on bude ponosno nazdravlja sa komradima u Kninnu, a napose sa komradom Gotovinom,,njegova će baka koju su mucki ubili u njenu selu verovatno da se nekoliko puta okrene u grobu,,,od toga okretanja najiskrenije se mogu nadati da će i Boris i njegovo potomstvo dok je zivo biti duhovima progonjeno,,,progonjeni i nikad vise spaseno,,stono Englezi kažu HAUNTED FOR EVER!!!
ostrigas
03. август 2020. у 10.46
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
03. август 2020. у 11.49
Ko predstavlja Srbe?
Svaki Srbin svojim radom i ponasanjem predstavlja Srbe.
Tako i Boris.
Ne bih da zanemarim pojedince, ali na radaru svjetske javnosti i čitavog naroda su predsjednici države i vlade, ambasadori, pisci, umjetnici, sportisti.

Srbin na obiljezavanju Oluje? Srbin u Kninu? Svoj na svome.
Novak
03. август 2020. у 12.13
Vi se gospodo dobro razumete u pesnicu, dok u politiku ko Marica u onu stvar,
Po vama taj Boris ako i ode na to sranje treba da stavi sajkacu na glavu, srpsku trobojku preko grudi, a da ga prate trubaci uz Mars na Drinu.
Zaboravili ste da je on prestavnik porazene strane, ravnopravni gradjanin i podpresednik vlade njihove, a ne vase države. On kao i svi ostali gradjani hrvatske
Ima obaveze i prava prema toj državi koje vi uopste nemate, i njemu je Vucko samo
tamo neki presednik neke druge srpske države koji eto ima istu nacionalnost i veroispovest. Njegovo opredeljenje kao i svih onih tamo Srba nije kao vase, da sanjaju o nekim srpskim pobedama i osvetama, već da mirno prozive svoj zivot , jer svi se slazu da je najlepsi onaj kraj gde si se rodio. Vi se ponosite vasim patriotizmom, ne obaziruci se da je nekima to pravo uskraceno u korenu.
Malo ko od vas razume šta znaci biti porazen i prihvatiti rezim pobednikai ne znam dali ste ikad razgovarali sa razoruzanim ljudima dignutih ruku i utonulih ociju od straha. Od ovog poraza koji smo doziveli u toj zemlji strah me je da kakvi takvi pobednici poput Pupija i Borisa u Saboru ne zavrse kao Radic u Beogradu.
Kada se vratite na KiM i u Sarajevo, u Kninu se vise neće slaviti nikakve oluje.
Starac_Foco
(--)
03. август 2020. у 21.39
Drugim rjecima, Novace, bez sumnje je napodesnija alatka za mlacenje gloginja tudja kita...
zori
(Чича)
04. август 2020. у 15.50

taj ‘boris’ je srbin... kao sto je ovaj „novak” ovde
Novak
04. август 2020. у 16.28
Zori potpuno si u pravu samo Novak je otisao iz svoje zemlje a Boris je potpresednik trenutne vlade. Novak je nešto stariji od Borisa pa pamti kako su na Baniji Hrvati sa nama slavili naše pobede iz NORa, sa crven beli plavo trobojkom i zvezdom petokrakom. Moj drugar komsija deda mu bio ustaša u zatvoru u Lepoglavi, a unuk Stjepan sa Novakom recituje pesmice za dan republike u pionirskoj uniformi, znaš ono, smrt fasizmu sloboda narodu, deda mu odavno pandrknuo, na njegovoj kuci bilo ispisano 4C, a na mojoj pisalo za dommm...Tako da se slazem sa tobom da ja i ti nemamo ništa zajednicko osim eto ja sam krsten u pravoslavnoj crkvi sto za tebe nisam siguran, plus kod mene ne tece Morava nego Una koja je opevana kao, Uno vodo i te tvoje vrbe vise nećeš pronosti Srbe. Ovo sto je ostalo na tebi je da pokoljes kao sto si već nekoliko puta pozeleo.
zori
(Чича)
04. август 2020. у 19.31

1/3
1/3
1/3

bivši... za nas srbe... ta tvoja 1/3 najviše boli!

Novak
04. август 2020. у 19.50
Boli mene za tebe kao i tebe za mene🤪
Werba
(N/A)
05. август 2020. у 05.50
Boris Milosevic nosu burmu na levoj ruci, znaci kat
Branko-123
======

Koji nedotupavni naslov!
Pa danas burmu nosi (musko ili zensko)kako god kome se prohte, na levoj ili desnoj saci! Udatim ženama je važno, da je muzevi nose pa makar i na qyrtzu,-sto je za njih svojevrsni znak vernosti...;)
Werba
(N/A)
05. август 2020. у 06.01
na pr:
ostrigastritis, je tipican Tudjmanovac ili kako bi mu on tepao:
-nas Tudjic!
Novak
05. август 2020. у 17.30
Eto nije danas pljeskao sa ostalima pa se ni prsten nije mogao videti,
Jocko4
(observer)
05. август 2020. у 22.33
Branko-123,

Ако је већ до ношења бурме, погледај слику, на којој овај ХОС-овац (у униформи) носи бурму на десној руци.

http://www.politika.rs/scc/clanak/459784/HOS-ovci-i-nepozvani-okupirali-trg-u-Kninu-posle-ceremonije
Precanin
(Нека буде борба �)
05. август 2020. у 23.20
Одлична тема пријатељу, све си домобране, полутурке, фоћаке и тупане и ујкане истјерао на чистину.
Precanin
(Нека буде борба �)
05. август 2020. у 23.24
Реакција на овој теми најбоље објашњење зашто се мени гади да будем на истом порталу... са свима вама који сте опонирали Бранку...
Гадине несрпске...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.