Дискусије : Политика

 Коментар
Повређени полицајац
britka-sablja
30. јул 2020. у 13.15
Слина, министар полиције је посетио повређеног полицајца. Хумано, све је на месту али није затим опишао да посети и оне тешко повређене људе из протеста, - кад је та иста полиција, кажу да је народна, попут звери улетела међу људе и почела да туче као помахнитала.

Тукли све кога су стигли, младе, старе, жене, неодраслу децу.
Од људи који би требали чувати мир и ред и пазити на сигурност грађана, постадоше заиста подивљале звери.

Закључак, - све се може окренути наопако и вук сити али не и овце на броју.
ostrigas
30. јул 2020. у 13.25
Da ti sorosevi narkomani ne unistavaju tudju imovinu ne bi ih niko dirao.
Lorka
(поета)
30. јул 2020. у 13.57
Управо сам прочитао ту вест и хтео да поставим исту тему, да се види како изгледа пристрасна, једнострана и маркетиншки селектирана вест.

Праведна и истинита вест би гласила: 'Повређене припаднике протеста које је полиција испребијала, али и повређеног полицајца, обишао је министар полиције, саосећајући са свим повређенима и залажући се за предузимање мера против свих прекршилаца устава и закона'.

Ово је исто као кад режимски демагог рече 'Није патриотски бацати камњење на србске полицајце'. А ваљда је патриотски пребијати народ тако што десет полицајаца гази и пребија немоћног младића који лежи на земљи и никог не угрожава.

Уставност и законитост у понашању режимске полиције, режимских тужилаца и судова, нико од државних званичника не анализира.

Lorka
(поета)
30. јул 2020. у 14.29
Успут, Бритка Сабљо, имај у виду да минусирања на овом форуму нису одраз мишљења већине него одраз броја псеудонима по једном сендвичару. Овде су у питању само два сендвичара са по 5 псеудонима. Веома вредно зарађују своје сендвиче радећи за Вучићев режим.
semperaliquem
30. јул 2020. у 14.44
Тако су говорили припадници Бадерн Мајноф. Уз сво поштевање није логично упоређивати полицајце који чувају народну имовину са људима који бацају камење и стене на њих. Не видим паралелу заиста и поред најбоље воље.
CEKAC
30. јул 2020. у 16.41
Ne vide ni oni. Ali ne zbog toga sto povredjeni ne uzivaju isti tretman,
nego zbog toga što ne vide dalje od nosa...
golubbabic
30. јул 2020. у 17.19
pa jel vi stvarno smatrate normalnim mlatiti nekoga bespomocnog na onakav način, a uz to isprovocirati sukob. svaka vam cast ljudska, pijonirska i ina... - ceracemo se još (mame vam komunjarske;-)))
Bazorilo
30. јул 2020. у 18.30
U Srpskim tajnim sluzbama su glavni pacovi hrvati,slovenci i sada uvlace i cipare.Kada se taj titoisticki aparat ocisti od tog zverinja ,onda će moći da se prica o humanosti Srpske policije.
Lorka
(поета)
31. јул 2020. у 00.34
Ma kolena su im kolege trebale da lome
****************************************************
Дакле, показујеш да си припадник режимске полиције, и то оне најгоре врсте каква је приказана у филму 'У име народа'.
Не заборави, на туђој грбачи си ти, а не они који протестују. А грбача на којој живиш је народна грбача.
За такве као ти, електрична столица је закон. Ти ниси ни П од полицајца, нити Ч од човека. Ти си један полуписмени разбојник коме је Вучић гурнуо пендрек у руке и понаша се баш као у наведеном филму.
Lorka
(поета)
31. јул 2020. у 11.58
Не режи Вучићева керино, слуго најгорег шљама који је задесио Србију. Кад изађеш из тог криминалног строја, скинеш униформу и одрекнеш се заштите коју ти пружа режим - можемо се потабати. Ти не знаш чија жваљава уста би била подерана, али ја знам - твоја.

Ти си храбар само у полицијским хордама, ђубре једно садистичко!
Ти си тај који живи на народној грбачи, јер те народ плаћа порезима и харачима, а ја искључиво живим од свог рада.
Lorka
(поета)
31. јул 2020. у 13.12
Паразиту и кукавицо, ја сам учествовао у много озбиљнијим операцијама где су на непријатељској страни били кербери попут тебе наоружани бојевом муницијом. Нису то била немоћна и ненаоружана деца припадника мог народа која леже на земљи да их газе и пендрекују кукавице попут тебе. Мени би било испод части да тако нешто радим, хуљо једна.

Због таквих наша омладина и бежи у иностранство да на миру живи.
britka-sablja
01. август 2020. у 16.25
Поставих ову ни мало једноставну тему само у жељи да приближим осечај немоћи, и себе и великог дела народа у Србији, кад се ради о злоупотреби службеног положаја људи у униформама, чији је задатак да се брину о миру и реду у јавном животу.
У Србији теку протести народа који је разочаран политичком ситуацијом у понашању режима који прелази оквире норми понашања у свом раду. Наравно да протести не одговарају представницима власти али нико се не може уздићи изнад тог народа која захтева политичке промене.
У заштити режима, учињен је морални преседан од стране полиције али и плаћеника режима који су злоупотребили основно људско понашање и напали људе на протестима.
Планска акција провокације завршена је бруталним пребијањем грађана а називати те људе криминалцима, плаћеницима или провокантима је низак покушај оправдања за примењену суровост.

Неки коментари овде одступају управо од основног људског начела да је живот највећа вредност сваког појединца па у отворено фашистоидном тенору бљују отров и пале и онај малени остатак углађености коју и овај Сајт свакако на неки начин завређује.

Мислим да се нећу више овде пријављивати јер је на делу нејасно понашање надлежних Модератора који су дозволили да се пређе граница уљудности али и заштите мишљења свих оних који налазе за сходно да нека своја уверења овде објављују.
Посебан поздрав уз поштовање неким именима које сам приметио, Дулета, Пјера, Пречанина, Новака,Лорке, која свакако остају у сећању као вредан пример да се све може и на други начин.
Уз искрен позрдав мада не верујем у позитиван третман овог кратког изјашњавања!
Bazorilo
01. август 2020. у 18.41
Na jednoj od predhodnih tema nadjoh:

Pod hitno zabraniti,Kurir,Informer,Pink i Hepi zbog sirenja laznih vesti.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.