Дискусије : Политика

 Коментар
Gradonačelnik Moskve:
Milles_Broker
24. јул 2020. у 17.54

Gradonačelnik Moskve: Vakcinacija protiv virusa korona biće besplatna !

http://scradar.com/uncategorized/gradonacelnik-moskve-vakcinacija-protiv-virusa-korona-biće-besplatna/

++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Први у Свемир,
Први у свему -:)
Jocko4
(observer)
24. јул 2020. у 22.37
Milles_Broker,

О томе сам говорио и у оној твојој теми о Гејтсу и вакцини.
Наравно да ће Русија прва да почне вакцинисање против Ковида-19, јер су до сада, пре свих, успешно обавили клиничка испитивања и тестове на лекарима и добровољцима и поједноставили бирократску процедуру за издавање одобрења за примену.
И наравно, њихова вакцина неће садржати разно ђубре, као што трпају у вакцине произведене у Америци.

Понављам предлог - да Русија понуди Гејтсу да га вакцинише.

Узгред, у Русији су у 17 центара интензивно радили на око 54 прототипова вакцине против Ковида-19, а ова која је показала најбоље резултате је једна од три најбоље. Рекли су да ће се примењивати у два корака: прво вакцинисање треба да омогући отпорност у трајању од неколико недеља, а затим иде ревакцинација, која треба да створи отпорност у трајању од 2 године.

Ипак, много је важније да се открије права терапија против Ковида-19, а и у томе Русија има велике шансе да успе. Њихов Авифавир је показао прилично добре резултате ако се примењивао на време.
marisav
(Besposlicar)
25. јул 2020. у 08.05
Bolji predlog je da se americkom vakcinom vakcinisu Putin i njegovi komradi u Moskvi, a potom svi clanovi Centralnog komiteta KP Kine...nakon toga KInezi da posalju, i Rusi svoje takođe da se cepe svi clanovi americkog kongresnog kokosinjca a svakako i Boris Dzonsonovi serovi kao i Merkeline Frauice i Herovi u Bundesvratistu...kada to nama svima demonstriraju javno i ddokazu, onda i ja postajem pobornik vakcinianja...dotada znam da je u toku bioloski rat protiv dvonozne populacije koja u velikom procentu zatupljena i zaglupljena informatickom propagadnom toga nije svesna!!!!!
Bazorilo
25. јул 2020. у 19.32
Nije los predlog.Prvo nek se zastite lihvari,a narod će se već nekako sam snaci.U stvari,narodu je uvek bolje kad lihvari cute i ne pomazu ih.
Jocko4
(observer)
25. јул 2020. у 22.32
Министар здравља Русије Михаил Мурашко рекао је данас да вакцинација против коронавируса у тој земљи неће бити обавезна, али да људи показују велико интересовање за вакцину.
velebitV
27. јул 2020. у 12.34
Gradonačelnik Moskve: Vakcinacija protiv virusa korona biće besplatna !

1. ništa nije besplatno; pare će ići iz budzeta, u dzepove farmaceutskih zločinaca; umesto da se iskoriste za recimo, plate zdravstvenog osoblja,

2. Naravno, ta navodna vakcinacija će možda biti efikasna 30-40%, sa većim procentom stetnosqti, sa iluzijom da ste zasticeni.

Mada i to nije toliko važno, jer ovo vam je kao gripic ili jača prehlada.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.