Дискусије : Политика

 Коментар
Zdravlje- zamrlo, ili na samrti?
marisav
(Besposlicar)
24. јул 2020. у 09.41
U vreme kada ova korona posast od politike, propagande, panike, straha, obolevanja preovladava u svim medijima, svim državama i glavni je predmet diskusije ma gde da podjete-na nasem sajtu diskusija ZDRAVLJE gotovo ni slova o tome.
Da li neko ne dopusta, pa brise postove ili niko ništa nema reci ovim povodom.
Ja to razumem na sledeći način- i jedan i drugi razlog su logicni,

Jedan- cenzura strogo pazi šta sme da se kaže i gde su limiti laprdanja!
Dva- veci deo ne samo populacije već i struke epidemiologa,virusologa i ostalih vezanih strucnjaka NE ZNA šta da kaže pa zato cuti.

Treće- kad je svet matiran i blokiran sa KORONA NAPASCU glavne su teme O IMPLANTIMA i sličnim sporednim medicinskim rabotama...A KAKO SPASITI SVET I STA TREBA DA O TOME KAžU ONI KOJI BI TREBALO DA SE U ZDRAVLJE RAZUMEJU Nešto više OD OSTALIH---MALO MORGEN ISTA!!!
Novak
24. јул 2020. у 10.06
Corona je pokazala svoju moc, može da unistava maximalno 10% obolelih ili oko 700 mil pod uslovom da se mora zaraziti svako ljudsko biće, sto bi nas vratilo na svetsku populaciju od pre samo desetak godina. Jednostavno 90% zarazenih preboleva. Redak je diskutant napr i na SC koji će umreti od Corone, ali veoma je sigurno da će znatan broj ovde pišutnih dobiti ili već ima neki drugi malignitet. Zato glavu gore, ostaje nam ucenje o vremenu pre i posle Hrista te ucesce u zivotu koji će ostati upamcen kao pre i posle Corone. Još malo pa će godisnjica, i to bas u vreme Bozica.
zori
(Чича)
24. јул 2020. у 10.46


24.12.2020... a?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.