Дискусије : Политика

 Коментар
Da li će Grcka biti žrtvovana?
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
23. јул 2020. у 08.57
Da li će EU i NATO zamuriti i žrtvovati Grcku. Svako ima svoje razloge, EU misli da tu povuce granicu Otomanskog carstva, NATO zmuri trebaju baze blizu Rusije. Rusija je matirana, jedan naftni tok blokiran, ako se sad usprotivi Turskoj i ovaj naftni tok biće blokiran, čak su im prodali i S-400 sto je neshvatljivo jer su im ti isti turci oborili avion. Mislim da će i Rusi cutati jer nemaju vise kuda da izvoze naftu, Nemacka ostavruje Hitlerov san porobljena Evropa, Nato je okruzio Rusiju sa svih strana. Erdogan se tu neće zaustaviti, ne znam šta je u njegovoj glavi, san da dodje do Beca. Ako se Erdogan razgoropadi tu nema kraja, ekspanziji na sve strane, plus Bosfor i Dardaneli izlaz iz Crnog mora za rusku flotu. Cupavo za Putina ili će popustati ili će pritisnuti dugme kad ne bude imao nikavu alternativu
goodbad
(gb&u)
23. јул 2020. у 09.12
Alija dedo i 40 cajni kolutica svaka ti cast na analitickim sposobnostima.
Milles_Broker
23. јул 2020. у 11.32
Er DOG an...

Може само да прди све док се не усере !
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
23. јул 2020. у 15.07
Mnogo si samouveren a oni malo levo, malo desno, malo udju u Siriju, malo u Irak...
CAHJAP
23. јул 2020. у 19.23
Zna Rus vrlo dobro ko je Turcin i kakve ambicije ima. Zna Rus i sahovsku igru Nato pakta i četvrtog rajha. Rus se ne povlaci iz straha već vrsi takticke poteze na male izazove. Nebi Rus prodai S400 da nema sistem koji je daleko mocniji od istog. Rus ceka pogodan trenutak a do tada ojacava i savremenuje svoj ogromni arsenal. Davno bi ovi udarili direktno na Rusiju da su mogli, smeli i bili sigurni u poraz Rusa. Sve ovo je za sada velika sahovska igra i ne brini, Rusi su sahovski velemajstori.
marisav
(Besposlicar)
24. јул 2020. у 09.01
Ruska pamet je ZNAMENITA..zbog nje smo i u Prvom i Drugom ratu imali milionske žrtve,,kako mi Srbi tako i ONI Rusi,,,Sacuvaj nas boze Ruske POLITICKE PAMETI,,,to je kao u ameba...jedino Medjed Jeljcin je malcice iskakao iz te politike...i zato će još vek vekova STALJIN biti nešto sto je nedostizno u istoriji ove napacene, bedne i posvemasnje u duhu i pameti zaostale zemlje!!!!
CAHJAP
24. јул 2020. у 09.54
Marisave, da nije zlobnih anglosaksonaca sa njihovim satelitima poput nemaca, vatikana i cionista, Rusija bi bila prva zemlja na svetu u bogatstvu, kulturi, umetnosti i svim casnim ljudskim vresnostima. Srbija nebi mnogo zaostajala i bila bi najmanje velicine nekadasnjeg Dusanovog carstva. Milionske žrtve prvog i drugog svetskog rata su sistematski nametnute i pravoslavnoj Slavenskoj Srbiji i pravoslavnoj slavenskoj Rusiji.
marisav
(Besposlicar)
25. јул 2020. у 08.13
Sanjaru! Jesam li ja igde rekao ili napisao kko je kriv sto je nas malo i da li sam igde naveo ko nam je naneo najviše bola i patnji---naravno da su svi napadi dolazili sa ZAPADNE STRANE SVETA,,,tamo i danas leze glavna osinja gnezda VATIKAN, BEC, BERLIN, LONDON, VASIGTON ETC...moji komentari prema Rusima su uglavnom upozoravajuci i odnose se nakrajnju naivnost i besmislenost njihove mazohisticke politike...kad zemlja koja ima atomske projektile i mogućnost da visekratno dokrajci zivot na ovoj planeti,,,a zaslugoom najviše u temeljima postavljenim za najveceg lidera istoka druga Dzugasvilija, onda takva zemlja, pa bio joj i Putin na celu, ne sme da voli poniznu politiku npr prema Rumuniji ili Litvi,,,pri tome njihovo clanstvo uNato tek može biti prilika da se celom svetu demonstrira da clanstvo u najvecoj teroristickoj organizaciji na svetu ne garantuje bezbednost...Vilnus ili Bukurest treba naprosto opemenuti, a sledeći put sravniti sa zemljom u roku 24 sata,,,tako radi supersila,,,a ovako mekece rusijica sa putinom i moli boga da zelenski ne napadne iz ukrajinske nedodjije...opet će ovakvu mazohisticku politku Rusi placati desetinama miliona zrtava,,,a mi ćemo do tada već jednom i nestati na balkanu,,,jer dok nas dodju sledeći put olobadjati sumnjam da će germanska pasmina dopustiti da iko od nas prezivit do tada...
CAHJAP
25. јул 2020. у 11.44
Šta treba Srbija da uradi u tom slučaju Marisave, da se okrene protiv Rusije, da Nato postavi projektile u Srbiji, da prizna nezavisnost Kosova, sledeće bi raskidanje Vojvodine krenulo i Sandzaka, tek tada bi zagarantovali nas nestanak kao narod i kao nacija a uz to i javno prihvatili svaku krivicu za prethodne ratove. Mi imamo i Ruse i Kinu na nasoj strani a uz to zapad nema nikakav povod da pokrene rat u Srbiji. Kažeš jedino sa Jeljcinom Rusija je bila dobra? Dali se ti secas kakva je Rusija bila pod Jeljcinom? Da je ostala takva Rusija, danas bi bila rasparcana na mnoge države a Sibir i svo njegovo blago, energitika i rude bili u rukama svetske elite, bankara.
Pošto nam se misli ne podudaraju u ovom slučaju, voleo bih da čujem tvoje mišljenja šta Srbija treba da čini u odnosu sa Rusijom i zapadom?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.