Дискусије : Политика

 Коментар
Bolje da ide na casove istorije.
lisabutterflay
22. јул 2020. у 00.09
Već za trenera KOSARKE...ali,otom,potom...stvoren se za diktaturu.

https://www.facebook.com/419677968373373/posts/1220976798243482/
Lorka
(поета)
22. јул 2020. у 00.35
Припрема се човек за забавно занимање, да убија досаду. Паре му више не требају, јер их се намлатио за још десет живота.
Али мислим да му је касно да прави мирну одступницу какву су направили Тадић и Николић. Отишао је предалеко у криминалу, тиранији и антинародној управи државом.

Ако оде као Курта, на његово место сигурно долази Мурта, јер 'дубока држава' неће дозволити да њихов човек оде а да туђи човек дође, а тек неће дозволити да то буде народни човек.

Али никад се не зна. Нада увек постоји да ће се народ једном опаметити.

А што се нашег тренера тиче, био то нови маркетиншки трик или не, надам се да ће бити бољи тренер него правник. Упркос наводно високим оценама, из права је очигледно слабо шта научио.
Jocko4
(observer)
22. јул 2020. у 11.19
Lorka,

>'Упркос наводно високим оценама, из права је очигледно слабо шта научио.'
- - -

У његовом случају су већи проблем његов карактер и психа.
marisav
(Besposlicar)
24. јул 2020. у 09.20
Kancelar Srbije von Bugoino iz istorije je naucio da je postojao neki Veber, poznat po pisanju knjiga poput Marksa,,mislim po velicini, a po ideollogiji kontra Marksu,,,dakle stotitne i stotine stranica, a sve da kaže samo jedno - PROTESTANTIZAM JE NAJBOLJI OBLIK zivota, rada, i svakojake prakse...otuda KANCELAR VON BUGOINO uporno zalopjeni za mikrofonima kad drzi kvazi konferencije za kvazi stampu kako mi moramo menjati nas, to će reci pravoslavni, zivotni okvir i da se PREVERAVAMO sto brze u protestante..cudno ili ne i PATRIJARH, znamenit po vrhunaravski impresivnim izjavama mu se ne protivi...imamo li osecaj HAKOVANOSTI vrha naše TZV SRPSKE I K TOME PRAVOSLAVNE CRKVE????!!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.