Дискусије : Политика

 Коментар
У Паризу бачен сузавац на лекаре
Odesa
(надежда, вера и л)
15. јул 2020. у 11.21
хахахах, пицоуста гњида постала Макронов саветник:

У центру Париза, након манифестације поводом празника Пада Бастиље, почели су протести медицинског особља, јављају медији.
Медицинари, који траже вец́е плате, окупили су се на тргу Ррпублике и на тргу Бастиље. Зајдно са њима на улицу су изашли учесници протеста „жути прслуци”, пише Спутњик.

Како јављају француски медији, дошло је до сукоба између демсонтраната и полиције. Органи реда су бацили сузавац.

Протести су организовали синдикати медицинских радника који, између осталог, захтевају повец́ање финансирања француских болница.

-----------------------------------------------------------

Пицоусти би требао да има у виду да је кратак пут од аплауза до суза

Lorka
(поета)
15. јул 2020. у 12.16
То од аплауза до суза је велика истина. Он, како си га крстио по тим устима, од почетка каријере се показао као велики полтрон и кукавица. Он је тај свој кукавичлук скривао ватреним говорима заштићен припадношћу јачој организацији (својевремено навијачима, затим радикалима, а на крају и државном апарату).

Због тога је његов менталитет репресиван кад испред себе има јачу заштиту - полицију и партијску параполицију.

Знам га јако добро и тврдим - кад буде скинут с власти, плакаће као мало дете, а пред народним судом ће бити покајнички и дволично погнут до црне земље.

Кад је Шешељ водио њега и Тому да се сликају на ратиштима Републике Србске, упркос томе што се након сликања нису задржавали близу фронта ни неколико сати, лично знам да је Вучко дрхтао од страха кад се приближе ватреним линијама на двадесетак километара и чим чује пуцњаву. Али је свој кукавичлук надокнађивао жестоким говорима кад се нађе пред тв камерама далеко од фронта (сто за једног итд).

Његов психолошки профил су већ направили неки наши психијатри и психолози (Алечковић, Метаноја), где се описује типична карактеристика кукавице: што је већа кукавица, то је окрутнији према народу кад добије власт.
Novak
15. јул 2020. у 12.35
Kreće se ladja francuska😲
Bazorilo
21. јул 2020. у 11.42
„Pokusava prodor sa leve strane Makri,ali slabo ide,okruzen je velikim brojem igrača zutih Prsluka,kojima su u pomoć pristigli i oni sa belim mantilima.Pritrcava u pomoć Alek,onako sav nezgrapan i isplazenog jezika,malo je zbunio odbranu protivnika, a onda su svi prasnuli u smeh,jer u tom momentu jadni Alek se spotakao i svojim zvaljavim jezikom polizao prasinu koju je Makri nacinio prsljekajuci u mestu.Jedva ustajuci na nesigurne noge,cuje zapovednicki glas Makrija,da se mora hitno vratiti pred svoj gol i organizovati odbranu,jer od napada vise ništa nema.Ohrabrena njegovom podrskom,odbrana krlja i dzapa na sve strane,gadjajuci čak i publiku sa svime sto im dodje do ruke.Ali kaznenih poena je sve vise,i pitanje je vremena kad će se utakmica prekinuti i dosuditi 3:0 za narod.”
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.