Дискусије : Политика

 Коментар
Odvojimo zito od kukolja
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
15. јул 2020. у 07.05
Juče kasno iz zatvora putena je nekolicina uhapsenih. E sad gospodo pokazite da niste pusteni samo zahvaljuci dobrim advokatima koje je neko angazaovao nego da ste nevini i da je nad vama primenjena represija grube diktatorske sile. Hajde sad da vidimo, redovnim putem, tubza protiv glavnih u državi, redom sudovi po hijerarhiji pa na kraju međunarodni sud. Hajde pokazite da ste nevini i pokazite da neki od vas nisu pusteni samo zahvaljujuci vezama a pravili su njesra.
Ako ne uradite ništa onda se samo obmanjivali i lozili mase.
Novak
15. јул 2020. у 07.32
Svi će biti pusteni, nije Srbija ni Iran ni US pa da ima smrtnu kaznu, kao i obično biće mir, mir mir niko nije kriv. U svetu je često vidjeno da su poznate politicke licnosti bili po raznim zatvorima prethodnih neuspelih vlastodrzaca. Kasnije kada se ovi nevini zatvorenici ustolice u parlament cuvace ih policija zajedno sa zgradom.
keser
(Тешем букве)
15. јул 2020. у 08.46
Bacace kamena s' ramena oma pustiti...
OdesaПорука негативно оцењена. Покажи

Odesa
(надежда, вера и л)
15. јул 2020. у 08.46
да се подсетимо шта је актуелни председник Александар Вучић изјавио за полицију када је он био незадовољан политиком владајуће странке. Како су полицајци од кукавица које туку народ, постали хероји који само раде свој посао:
https://www.facebook.com/103859238070143/videos/298951497896041/

Могу ли паразити Вучићевог пркна прокоментарисати изјаву свог домаћина онда и ...сада. Хвала лепо, биће то надљудски интелектуални труд...
ali_deda_i_40_ajdukaПорука негативно оцењена. Покажи

ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
15. јул 2020. у 11.23
@Novak,

Kako sad to? Biće pusteni svi? Znaci vlast priznaje da je organizovala preke sudove i da nije postovala elemetrarna pravna nacela sudskog postupka. Koliko sam ja shvatio upravo to se desilo i na osnovu toga vlast ponistava presude i pusta ljude iz zatvora. ALI vlast ne odustaje i dalje će ih sudski goniti pa sad ili će se pomoći svima koji su nevini ili će advokati braniti samo one koji su „neko” važan. ja sam prvi protiv da se pusti neko ko je stavrno lomio i krsio ali takvi nisu ni uhapseni. Usput kad su ih uvukli u zgradu skupstine tamo su ih pendrecili, sad možeš da onanises na tu cinjenicu jer obozavas premlacivanje.
Novak
15. јул 2020. у 12.57
Nema vlasti koja ne gresi, ne krade, ne laže, ne kaznjava ili oprasta, napr. Trump je jedan od retkih koji se odrekao presednicke plate🤔 Mene si pogresno procenio, ja sam bio hapsen dva puta jednom od vojne a drugi put od civilne milicije na Kosovu i svaki put sam znao pobeci od batina, to mi je glavna borilacka vestina u zivotu.
Takodjer nema države i sistema gde zbog nekog ne stradaju nevini ljudi kao puki nesrecnici, neki kažu da im je tako zapisano u zvezdama, a vernici kažu , bozija volja.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
15. јул 2020. у 15.11
Tvoje pokajanje zvuci neverovatno kao SF. Uspeo si dvaput da pobegnes, ko te je hapsio, Siptari? Nasa vojaska ili NATO? Da si toliko vest da uteknes i još ne dobijes i batine to je prica za malu decu. Konkretno onog D. sto su ga pustili, nije pravio njesra, čim je ukapiro da ovi penderece a telefonirao je, vidi se na snimku, kernuo je da se skolni, jurili su neki u civilu, za mene je to para-policija, uhvatilu su ga uvukli u skupstinu i tamo su ga pendrecili i kod sudije da potpise da je napao polcajca. To stoopravdavas ovu vlast ja ne razumem, nije valjo Sloba, izdali smo se heroje koji su se borili za Srbiju ne za Slobu, dosle demonkrate, ispostavilose da je to grupa prevaranata koja je planski iskolovana da upropasti Srbiju. Kad su provaljeni narodu je jedino ostao Vucic koji je bio obucavan od Nemackih obavestajnih sluzbi i Merkelove. Vucic je samo nastavio gde su ovi pre njega stali. Kakve bre investiccije kad Srbija daje pare da bi radniciu u tim toboznjim investicjama stranih partnera dobijali platu. Dato im je nešto sto je naše, sto su sticale generacije, nekretnine, zemljiste, sve sto je moglo dato je. Šta su demokrate potpisale i posle njih Vucic niko nema pojma. Vucic se je pokazao kao najveci diktator kojegje ova Srbija mogla da dobije. Zatvoriti ljude, zakljucati i datiim jdnom nedeljno da idu da kupe hranu i da ti starci vuku hranu, cist sadizam. I sad dodje i opet oce da zakljuca narod a sve je odradio da se još vise zarazimo. Šta sad rade, Bezaniski urgentni Kovid bolnica, šta je pored, najveci staracki dom u Srbiji, zaraza seprenosiu vazduhom znaci sto vise pomre to bolje. Hala tzv. kombakt Arena srce novog Beograda okolo blokovi ukojima žive starci kojim aduguje pare, vojni i civilni, tu smesta zarazene. Žive tu i nookomponovani bogatasi koji imaju cele spratove, kod mene konkretno svi su netragom nestali iz svojih spratova i stanova.
Novak
15. јул 2020. у 15.24
Deda nazaolost neke stvari nikad nećeš razumeti posto ti je rok upotrebe pri kraju slično kao i meni.
Da bi razumeo neke stvari moras iskoraciti iz Srbije pa pogledati stvari iz nekog drugog ugla i mnogo stosta će ti biti veoma jasno. Ja sam imao 4o kad sam napustio Srbiju a danas imam 67. 27 godina aktivno ucestvujem u nazovi uredjenoj državi u kojoj nisam gost već njen regularan taxpayer sa svim obavezama i privilegijama. Mnogo stosta mi se ovde ne svidja, ali ja znam za još mnogo gore, pogodi odakle mi to...
Sale_22
(Borac za PRAVDU)
15. јул 2020. у 15.25
Ali deda siftari nisu imali ni običnu policiju a kamoli vojnu,zakljucke izvodi sam.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
21. јул 2020. у 06.51
@sale_22,
Znaci borio se na Kosovu protiv Slobe, prodao kucu za debele pare siposima i zapalio preko, svaka cast.

@Novak,
Malo je sve cudno, ti imaš svoju pricu. Ja nisam zapalio preko za Australiju kad sam mogao a posle je bilo kasno, isao sam po inostranstvu kako me je firma slala pa i u USA, Fenix, Arizona itd...
Cudno je sto i ovaj sajt koji kako tako progura neke vesti preko bare ugasi se bas kad treba onima koje premlacuju. Kao pusteni neki od tih demostranata, ta farsa je otisla preko, pusteni da bi im se opet sudilo, kadija te tuzi kadija ti sudi. Ono u N.Sadu junak policeman mlate klinca na bajsu, sutiraju ga u glavu, bacaju biciklo, sve ubica do ubice. Ako je to tebi i ostalima normalno meni nije. Ti znaš svoju pricu, zbrisao si i lepo ti je, da li i znaš šta znaci PST 70-tih u Croatiji, da li znaš da je ovo rasturanje Yu spremano pa to smo sve videlikao hipoteticki plan CIA još dok je Tito bio ziv. Mi smo bili proba na zivo za rasturanje Rusije. Lepo je moj kolega rekao kad se osvestio od politike i stranaka, da je na celu zemlje bio Patrijah Pavle sve bi se isto desilo. Ovo sad je otvorena diktatura i nasilje nad narodom. Ono laganje kojekakvih eksperata iz kriznih stabova to je ko crtani film. Covek citira nešto bio je to prvi post o tome se govori godinama i generalno plan je krenuo da se realizuje, Orvelovska država...

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.