Дискусије : Политика

 Коментар
Некад и сад
Odesa
(надежда, вера и л)
15. јул 2020. у 03.46
да се подсетимо шта је актуелни председник Александар Вучић изјавио за полицију када је он био незадовољан политиком владајуће странке. Како су полицајци од кукавица које туку народ, постали хероји који само раде свој посао.

https://www.facebook.com/103859238070143/videos/298951497896041/
Kraj_Sveta
(socijala)
15. јул 2020. у 06.04
Da li neko sumnja da će ovi koji sad dobijaju batine isto tako da govore kad dodju na vlast, a oni sto sad biju pocnu da se bune?
Odesa
(надежда, вера и л)
15. јул 2020. у 08.13
хахах, та фора је проваљена, као...они што дођу неће бити ништа бољи па , ајд` онда да оставимо ове који су на власти.
Проваљени сте, паразити из Вучићевог пркна: пашће, пашће...него шта ће!
Kraj_Sveta
(socijala)
15. јул 2020. у 09.16
Jesi me provalio.
Ja bih voleo da se resimo, odnosno rešite Vucica i njegovih, ali to što vi radite i komentarisete ovde ide njemu na ruku.
Nikad gluplju opoziciju nisam video, a takvi su vam i rezultati.
Kao da ne znaš da bi i ti sam, zajedno sa ovim koji su tsada tuceni, prvi ovde komentarisao kako vlast mora da se postuje... kad su tvoji na vlasti.
Kakva je razlika? Ovi lažu i izmišljaju na državnoj televiziji, oni drugi na opozicionoj. Ovi potezu palice, oni betonske blokove, nema veze ko je prvi poceo. Da se uloge zamene, ovi bi se uhvatili cigala, a oni bi zaduzili palice.
Kraj_Sveta
(socijala)
15. јул 2020. у 09.22
Pricate o nekoj demokratiji i „volji naroda”, a svako ko se usudi da postavi pitanje da li je u redu način na koji pokusavate da dodjete na vlast, lupate etikete i vredjate. Šta će biti kad stvarno dodjete na vlast? U zatvor, samo ako neko zucne protiv „demokratije”?
Odesa
(надежда, вера и л)
15. јул 2020. у 11.00
...`ајде сад ти паразите Вучићев, прокоментариши горе онај видео клип, који очигледно ниси отворио...како то Вучић може да протестује и прети диктатури Милошевића и да му поручује како га неће зауставити а овамо данас су исти такви захтеви нелегитимни и „антидржавни” ?
Код тебе је крај света наступио због краја твоје памети.
Lorka
(поета)
15. јул 2020. у 12.25
Nikad gluplju opoziciju nisam video, - каже социјала.
******************************************************************
Смешна је то тврдња, мој социјала. Вучићев репресивни апарат је противуставно употребио све државне ресурсе да угуши опозицију, док опозиција иза себе нема никакву логистичку помоћ.

И ти сад, уместо да анализираш услове у којима опозиција делује, поредиш снагу Давида и Голијата!

Истинка партијска опозиција такорећи не постоји јер је сасвим избачена из јавности Вучићевом репресијом, а Вучић је искористио државна средства да формира своју подобну тј. лажну опозицију. Међутим, њему стварна опозиција постаје цео народ. То ће га врло брзо коштати.
Kraj_Sveta
(socijala)
21. јул 2020. у 02.23
Jaka je opozicija kad je Vucic uspeo da je izbaci. Da nisu, možda, oni sami sebe izbacili svojim ponasanjem, nejedinstvom i najverovatnije „ubacenim elementima” u svojim redovima?
Biće da tu fali para koje su upumpavane iz inostranstva kad je trebalo rusiti Slobu. Sad radije posalju neke svoje „revolucionare” umesto uplatnica.
Nego, dobro ste zamracili minusima onaj moj komentar, ne znam da li se pravite ludi, ili ste neki idealisti.
Radi se o tome da su protesti sa ciljem da se srusi vlast uvek nelegitimni za onoga ko je na vlasti, isto kao sto je za ove druge nelegitimna prekomerna upotreba sile. Za sve normalne ljude, unistavanje imovine i kamenovanje je nelegitimno, bilo da to rade oni sto protestuju, ili je vlast ubacila provokatore - tu će obe strane da optuzuju onu drugu.
Sacuvajte izjave ovih sto su se bunili zbog batina, pa kad dodju na vlast sacekajte da neko pocne da protestuje. Garantujem da bi svi do jednog postupili i pricali kao Vucic i njegovi sada.
To je istoi svuda u svetu, a najnotornija istina je da politicari lažu i da nemaju problem da izjave nešto sasvim suprotno od onoga sto su govorili pre. Zato ne može svako ni da bude politicar, treba imati deeebelu kozu po celom telu.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.