Дискусије : Политика

 Коментар
OdesaПорука негативно оцењена. Покажи

Пашће, пашће..него шта ће!
Odesa
(надежда, вера и л)
13. јул 2020. у 17.13
Кад је пао „невидљиви”...пашће и највидљивији !!!
OdesaПорука негативно оцењена. Покажи

Odesa
(надежда, вера и л)
13. јул 2020. у 17.23
Родољуб Шабић:
Policijski službenik,ako nije u uniformi,pre početka primene policijskog ovlašćenja, predastavlja se pokazivanjem službene značke ili legitimacije.(Zakon o policiji čl.66)
Likovi bez uniformi, na našim ulicama sve češći, to ne rade. Ko su oni, policija, parapolicija, nešto treće?
LorkaПорука негативно оцењена. Покажи

Lorka
(поета)
13. јул 2020. у 18.25
Лица која у цивилним оделима и без видљивих идентификационих бројева на беџевима, уколико 'хапсе' грађане - нису полиција него криминалци који киднапују људе. Против таквих имате право да се браните свим средствима - бејзбол палицама, моткама, чекићима, секирама, пајсерима, па и ватреним оружјем ако затреба.

Видео сам како такви криминалци искачу у групама и хватају мирног грађанина који је негде усамљен (кукавице не смију у масу) а и кад киднапују ону девојку што је снимала пребијање момка испред Скупштине. За такве треба имати припремљене екипе, истурити неког појединца мало даље од масе да буде мамац, а екипа да чека у заседи. Кад ови партијски параполицајци искоче да киднапују 'мамац', група из заседе искаче, опкољава их и пребија пајсерима и усраним моткама. Добро би било да у близини има гована, па да им уста напуне говнима. Друго и не заслужује та банда која терорише народ за рачун и уз подршку режима.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
13. јул 2020. у 18.51
Ne mislim da je pametno protiv tih sa kapuljacama koristiti palice.
Jer kad covjek dobije palicom, može odgovoriti pistoljem.
Mose se to i mirnim putem rijesiti, Grupa odlucnih snimajuci telefonima i pitajuci ko ste vi je dovoljna.
I da, nije bitno da li je taj nad kim se krsi zakon nas, njihov, student, penzioner ili policajac. Svi smo nečija djeca.

Ilustracija u videu. od 50-te sekunde timski rad. ;)
https://youtu.be/mm7plUOkVk4
LorkaПорука негативно оцењена. Покажи

Lorka
(поета)
13. јул 2020. у 21.18
ZYUG, бедни дупеувлакачу у Вучићеву буљу, многи стручни људи који се не увлаче Вучићу у шупак, доказали су ко су ти хулигани што су нападали полицију. То су плаћеници СНС режима.

Снимци јасно показују да су ти разбојници истрчали из Скупштине и киднаповали ону девојку која је мирно стојала са стране и снимала пребијање младића иза полицијског кордона. Исто тако се јасно види кад су киднаповали мирног усамљеног младића у парку након што су се демонстранти разишли. Дакле, то су кукавице попут њиховог налогодавца који - гле срамоте! - глуми председника Србије.
intrigue
13. јул 2020. у 22.24
Има то у Холивудским филмовима ...то кад ти полицајац у цивилу приђе и покаже значку . хаха!
Откако је крме заврнуло репом постоји та полиција у цивилу ...ми смо их некад звали „гентери” ...а ови на Западу их зову ундерцовер полице.
И ови и они исто поступају . Спакују те , па ако тражиш , захтеваш , они ти можда и покажу значку .
Ево ја пре неки дан гледао на Тв како је један такав „ундерцовер” омлатио од земљу , ставио му колено на врат , па лисице , једног црнца . Зајбо се , хтео је да спакује неког црнца криминалца , а уствари је ухапсио Блејка , тенисера . Тресно га од бетон , а пре тога заборавио да му покаже значку , наравно . :))
Па ја сам овде у Канади имао причу са „ундерцовером” ...брадица , марама свезана око главе , карирана кошуља (после сам видео да је у фаремерицама) . Права латино криминалчина .
И показао ми је значку , јес јес...али у К .
Оно по чему сам могао да наслутим да су уствари полицајци (било их је 2 у колима) је била сирена коју су у по фрке активирали кад су хтели да ме зауставе .
Кад су то урадили , овај ми је пришао до прозора , тражио возачку , ушао у расправу са мном , а да му ни једног трентука није пало на памет да се индетификује...осим кад је прилазио колима са „полиција” .
Тако да ...ништа ту није ново . И данас и јуче су полицајци у цивилу хапсили , а да пре акције не покажу значку .

И , питајте демостранте , они ће вам рећи ...онај плато испред скупштине покрива маса камера ...сад су додали и дронове , тако да неко тамо врло добро види ко , шта , како и кога .

А има и тог безразложног као хапшења и батињања , а устври то је класично застрашивање .

LorkaПорука негативно оцењена. Покажи

Lorka
(поета)
13. јул 2020. у 22.45
Ако ти није показао значку, а није у униформи, уколико си способнији од њега и пребијеш га као кера - на суду нећеш бити крив.
У томе је поента.

Према томе, ако се таквима који непрописно хапсе, тј. киднапују људе, постави заседа, биће то сукоб две врсте 'демонстраната' а не сукоб демонстраната и полиције. Још ако демонстранти имају своје обезбеђење, онда је обезбеђење службени орган, са јачим овлаштењима од дивљих киднапера који би да хапсе а неће да се идентификују.

Оно што овде иритира, то је твоја тврдња да је такво хапшење 'нормално' и 'уобичајено свуда у свету'.

А да не причам о томе да је то партијска пара-полиција СНС.
LorkaПорука негативно оцењена. Покажи

Lorka
(поета)
13. јул 2020. у 22.56
Ево снимак како су демонстранти разоткрили једног таквог 'андеркавера', па он на крају побеже у Скупштину. Што није побегао негде на другу страну, него баш у Скупштину, а полиција га пропушта: https://www.youtube.com/watch?v=M-liDdribTI
LorkaПорука негативно оцењена. Покажи

Lorka
(поета)
13. јул 2020. у 23.04
Ти ZYUG, сатанистичка битанго са стотину никова - не називај народ стоком. То је честитији народ од тебе и твоје сатанистичке камариле коју предводи криминалац, лажов и лопов, бивши радикал иза кога стоји удбашки клан који је одвајкада био слуга западним службама.

А да су протестанти подржани западним службама, одавно би твој угузљубиви идол био скинут са србског трона.

На овим протестима је очигледно да се огорчена маса спонтано окупља, јер им је Вучићеве тираније преко главе. Доказ да се спонтано окупљају јесте тај што нема Вучићевих сендвича (којима се ти иначе увек радујеш).
intrigue
13. јул 2020. у 23.12
да видите мало како 'апси полиција најдемократскије државе на свету .

https://www.youtube.com/watch?v=oga0RjpftWs
а сад да видитите и чујета кога ...и како су му показали значку .
и кад су му показали .

https://www.youtube.com/watch?v=niR0xHfnzNo
пс.
то је бре класика , тако ради скоро свака полиција на свету .
тако ради полиција и у Бг ...то је поента .

а то да не би одговарао ако убијеш полицајца у цивилу , који ти приликом хапшења не покаже значку ...то је могуће , теоретски ...али се то у пракси не дешава .
Power12345
13. јул 2020. у 23.44
u Republici Srpskoj političari masovno prisvajaju tj kradu a u Srbiji kao što i pišete vlada opšte ludilo ...na jednoj strani se vidi masa rulja kao u transu, na drugoj policiju i kad to sve sabereš oduzmeš u jednom gradu ili mjestu x, y ratuju Srbi .
Dal* sa ciljem , pravom ili ko bi ga znao zašto..je Demokratija

Srbin i demokratija je put ka diktaturi...tj prisilnom miru
PjerПорука негативно оцењена. Покажи

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
13. јул 2020. у 23.56
Intrigue,

Ovo hapsenje sa obaranjem na zemlju, malo gazenja koljenima dok ti stavljaju lisice, usput vikanje „Ne opiri se”, cisto da na sudu mogu reći da se opirao, jer na snimku se ne zna ko koga cima i vuce, će morati prestati u Americi.
Već sada policje raznih gradova placaju milionske odstete. A pare govore bolje od usta. ;)
LorkaПорука негативно оцењена. Покажи

Lorka
(поета)
14. јул 2020. у 01.16
i kad to sve sabereš oduzmeš u jednom gradu ili mjestu x, y ratuju Srbi .
Dal* sa ciljem , pravom ili ko bi ga znao zašto..je Demokratija
***********************************************************
Све док човек на челу државе одржава своју власт силом и диктатуром, до мирног демократског система се не може доћи друкчије него силом.

За ове протесте и насиље - Вучић је крив. У земљама где су државници одговорни, у оваквим ситуацијама се попушта или подноси оставка.

Човек који ризикује грађански рат је Вучић. Код србских тајкуна је, нажалост, свест владања таква - диктаторска. Не умеју србски владаоци да у Србији направе демократску атмосферу. Једноставно, нису довољно просвећени, а власт им је једини ослонац у животу јер за друго ништа нису способни.

Зато се не треба чудити што Србин пуца на Србина. У условима диктатуре, Србин има само два избора - или да гине за слободу, или да пристане на свој робовски статус и тиранију под Србином-диктатором.
kupressrpski
(vozac)
14. јул 2020. у 07.29
da nije policije šta bi banditi radili...posteni narod nebi smio ni na ulicu izaci...
keser
(Тешем букве)
14. јул 2020. у 11.10
Родољуб Шабић ноторна пијаница, и више него очигледно антисрбијанац. „Више мрзим Србију него што волим своју вукојебину.”
То је основни покретачки фактор у њега.

Лажов, који је лагао да су га тукли.
Снимак је покаѕао да се пијанац саплео и пао. Никога блиѕу њега није било.
Е сада ћу да верујем доказаном лажову и пијанцу. Кад би то тако ишло...
Lorka
(поета)
14. јул 2020. у 12.18
Вучићев бот са десет псеудонима, на сваки минус Вучићевом опоненту по псеудониму - добија сендвич.
Odesa
(надежда, вера и л)
14. јул 2020. у 12.25
Миле Будак звани ...keser
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.